Your Honor

Laatste aflevering
Your Honor
Verlopen

Michael brengt schokkende informatie aan het licht die gevolgen heeft voor iedereen. Een dramatische onthulling dwingt Fia om een beslissing te nemen die haar leven zal veranderen. Big Mo komt met een deal voor Jimmy Baxter. Gina manipuleert haar vader Carmine, zodat ze met haar...

Your Honor gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
Verlopen
Op aandringen van Olivia gaat Michael naar Jimmy Baxter, die hem een onverwacht aanbod doet. De wisselende loyaliteit binnen de entourage van Big Mo dwingt haar tot actie. Lee roept Michaels hulp in.
Verlopen
Eugene ontsnapt aan het gevaar, maar loopt meteen een volgende dreiging tegemoet. Olivia is gefrustreerd door Michael en zet haar zinnen op een nieuw en onwaarschijnlijk doelwit. De triomfantelijke openingsavond van Big Mo neemt een onverwachte en duistere wending.
Verlopen
Michaels zoektocht naar de waarheid heeft levensbedreigende gevolgen voor hem en voor Nancy Costello, die mee op jacht gaat naar de moordenaar van Robin. Fia wordt geconfronteerd met de harde realiteit over haar familie.
Verlopen
Michael en Elizabeth volgen een spoor in de zaak van de moord op Robin. De Baxters treffen regelingen om Eugene het zwijgen op te leggen. Onder druk van Gina en Carmine gaat Jimmy een gevaarlijke verbintenis aan. Een tragische overdosis leidt tot een breuk met de luitenants van Big Mo.
Verlopen
Na het levensbedreigende voorval op het verjaardagsfeest van Jimmy Baxter zweert Michael dat hij Olivia niet langer wil helpen. Een waarschuwing van Michael zet Charlie aan tot onverwachte actie. Little Mo krijgt het aan de stok met Big Mo omdat hij Eugene heeft geholpen. Nancy volgt een spoor dat opheldering kan brengen r...
Verlopen
Olivia's plan om Michael dichter bij de Baxters te krijgen lijkt te werken, nu hij een uitnodiging krijgt voor de 50e verjaardag van Jimmy Baxter. Daar is hij getuige van de terugkeer van de legendarische gangster Carmine Conti, de vader van Gina. Eugene beslist om Little Mo terug te betalen voor zijn vriendelijkheid, maa...
Verlopen
Michael Desiato gaat niet in op het verzoek van Fia, maar Olivia Delmont dwingt hem om een nieuwe connectie in te schakelen. De deal van Little Mo loopt mis en Eugene moet de brokken lijmen. Een confrontatie tussen Michael en Jimmy draait uit op een verrassende bekentenis.
Verlopen
Michael Desiato ontdekt een vreselijk geheim. Olivia Delmont grijpt haar kans om Michael te dwingen een gevaarlijke beslissing te nemen. Een slechte zakendeal van Little Mo en Desire Crew is een gevaar voor Eugene en zijn leven op de vlucht. Elizabeth beschermt Michael. De grote plannen van Big Mo brengen haar recht in het...
Verlopen
Na een vreselijk ongeluk is de rouwende Michael Desiato hopeloos. Eugene, gevlucht van de plaats delict, vindt hulp bij enkele bijzondere weldoeners, waaronder de nieuwe burgemeester, Charlie Figaro, Big Mo en de politie. Jimmy Baxter wil zijn misdaadimperium uitbouwen en Gina Baxter moet de woede om haar dode zoon zien t...
Seizoen 1
Verlopen
Adam krijgt nieuwe, schokkende informatie over de dood van zijn moeder. Eugene wil gerechtigheid voor zijn familie. Het proces van Carlo loopt op zijn einde, maar de geheimen van Michael en Adam dreigen aan het licht te komen.
Verlopen
De druk stijgt en Michael vindt een oplossing om Carlo uit de gevangenis te houden. Charlie helpt Adam met zijn relatieproblemen en doet een schokkende ontdekking.
Verlopen
Jimmy zet Michael onder druk in verband met het proces van Carlo. Tijdens het familie-etentje maakt Adam zijn plannen bekend. Nancy en Lee komen erachter dat sommige politieagenten niet zijn wie ze lijken.
Verlopen
Michaels oplossing voor zijn chantageprobleem zorgt alleen maar voor meer problemen. Eugene voelt zich thuis bij de crew van Big Mo. En Adams geheim dreigt aan het licht te komen.
Verlopen
Adam brengt de dag door met een gevaarlijk nieuw liefje en Michael probeert te achterhalen wie hem chanteert. Lee schakelt een versnelling hoger in Kofi's zaak.
Verlopen
Michael probeert het gewone leven weer te hervatten, maar dan ontdekt hij dat iemand hem probeert te chanteren. Jimmy en Gina Baxter zijn niet van plan om snel op te geven, ze moeten en zullen de dood van hun zoon wreken.
Verlopen
De leugens stapelen zich op voor Adam en zijn geweten speelt hem parten. Hij komt in een gevaarlijk milieu terecht en de spanningen lopen alsmaar op. Elizabeth neemt het heft in handen om haar kleinzoon te beschermen. Een familie-etentje bij de Desiatos wordt overschaduwd door geheimen en leugens.
Verlopen
Michael blijft zijn macht misbruiken om details van het ongeluk te verdoezelen, terwijl Jimmy Baxter en zijn vrouw Gina hun wraak plannen. Volgens luitenant Nancy Costello klopt er iets niet in het onderzoek. En Kofi doet een gewaagde zet na slechte raad. Intussen slaagt Gina erin een deal uit de wacht te slepen voor haa...
Verlopen
Rechter Michael Desiato en zijn zoon zorgen voor een alibi op de dag van het ongeval. Wanneer zijn collega's Charlie en Lee hem een gunst bewijzen, sleurt Michael hen mee in een web van verraad. Kofi wordt benaderd voor een job.
Verlopen
Wanneer zijn tienerzoon Adam betrokken raakt bij een tragisch ongeval staat rechter Michael Desiato voor een onmogelijke keuze die zware gevolgen zal hebben voor zijn familie en die zijn relaties met zijn vriend Charlie en zijn geheime vriendin Frannie onder druk zal zetten. Het huwelijksverjaardagscadeau van de gevaarlij...
Archief