Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Your Honor

Your Honor herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10

3,7 185 x
Adam krijgt nieuwe, schokkende informatie over de dood van zijn moeder. Eugene wil gerechtigheid voor zijn familie. Het proces van Carlo loopt op zijn einde, maar de geheimen van Michael en Adam dreigen aan het licht te komen.

Seizoen 1, Aflevering 9

4,0 94 x
De druk stijgt en Michael vindt een oplossing om Carlo uit de gevangenis te houden. Charlie helpt Adam met zijn relatieproblemen en doet een schokkende ontdekking.

Seizoen 1, Aflevering 8

3,0 45 x
Jimmy zet Michael onder druk in verband met het proces van Carlo. Tijdens het familie-etentje maakt Adam zijn plannen bekend.  Nancy en Lee komen erachter dat sommige politieagenten niet zijn wie ze lijken.

Seizoen 1, Aflevering 7

4,0 33 x
Michaels oplossing voor zijn chantageprobleem zorgt alleen maar voor meer problemen. Eugene voelt zich thuis bij de crew van Big Mo. En Adams geheim dreigt aan het licht te komen.

Seizoen 1, Aflevering 6

4,0 49 x
Adam brengt de dag door met een gevaarlijk nieuw liefje en Michael probeert te achterhalen wie hem chanteert. Lee schakelt een versnelling hoger in Kofi's zaak.

Seizoen 1, Aflevering 5

4,0 33 x
Michael probeert het gewone leven weer te hervatten, maar dan ontdekt hij dat iemand hem probeert te chanteren.  Jimmy en Gina Baxter zijn niet van plan om snel op te geven, ze moeten en zullen de dood van hun zoon wreken.

Seizoen 1, Aflevering 4

4,0 57 x
De leugens stapelen zich op voor Adam en zijn geweten speelt hem parten. Hij komt in een gevaarlijk milieu terecht en de spanningen lopen alsmaar op.  Elizabeth neemt het heft in handen om haar kleinzoon te beschermen.  Een familie-etentje bij de Desiatos wordt overschaduwd door geheimen en leugens.

Seizoen 1, Aflevering 3

4,0 41 x
Michael blijft zijn macht misbruiken om details van het ongeluk te verdoezelen, terwijl Jimmy Baxter en zijn vrouw Gina hun wraak plannen.  Volgens luitenant Nancy Costello klopt er iets niet in het onderzoek. En Kofi doet een gewaagde zet na slechte raad.  Intussen slaagt Gina erin een deal uit de wacht te slepen voor haa...

Seizoen 1, Aflevering 2

4,5 108 x
Rechter Michael Desiato en zijn zoon zorgen voor een alibi op de dag van het ongeval.  Wanneer zijn collega's Charlie en Lee hem een gunst bewijzen, sleurt Michael hen mee in een web van verraad. Kofi wordt benaderd voor een job.

Seizoen 1, Aflevering 1

3,2 306 x
Wanneer zijn tienerzoon Adam betrokken raakt bij een tragisch ongeval staat rechter Michael Desiato voor een onmogelijke keuze die zware gevolgen zal hebben voor zijn familie en die zijn relaties met zijn vriend Charlie en zijn geheime vriendin Frannie onder druk zal zetten.  Het huwelijksverjaardagscadeau van de gevaarlij...
Archief