Z-Mastercooks

November 2017

3): Chefs als ondernemer - 11/11/17

3,0 4 x
10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden.

2): Matthieu Beudaert - 04/11/17

4,0 5 x
10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. Deze week: Matthieu Beudaert (Table d'Amis)
Oktober 2017

1): Joris Wils en Ingrid Neven - 28/10/17

4,0 12 x
10 weken lang gaan The Mastercooks of Belgium® aan de slag met de beste producten van eigen bodem en stellen de meest vernieuwende hedendaagse gerechten aan u voor. Ontdek ook hoe deze topchefs hun zakelijke visie meegeven aan de jonge generatie beloftevolle koks, of hoe een talentvolle kok eveneens een goede ondernemer kan worden. Deze week: Joris Wils (De Repertoire) en Ingrid Neven (Pazzo)
November 2016

10) - 26/11/16

4,0 13 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Marc Clement (The Bistronomy, Vilvoorde) en Frank Fol (We're Smart World).

9) - 19/11/16

3,0 22 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Peter Goossens (Hof van Cleve, Kruishoutem) en Eric Martin (Lemonnier, Lavaux-Sainte-Anne).

8) - 12/11/16

4,0 48 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Benoit Bourivain (Traiteur Paulus, Ciney) en Bart Desmidt (Bartholomeus, Knokke-Heist).

05/11/16

3,5 83 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Olivier Wilbers (La Villa du Hautsart, Mélin) en Arabelle Meirlaen (Arabelle, Marchin).
Oktober 2016

29/10/16

4,0 51 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Frédéric Caerdinael (Sanglier des Ardennes, Durbuy) en Koen Somers (De Kristalijn, Genk).

22/10/16

3,0 29 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Dirk Wittebrood (Watermolen, Kasterlee) en Matthieu Beaudart (Table D'Amis, Kortrijk).

Meer Z-Mastercooks »

3,0 48 x
In Z-Mastercooks, gerealiseerd samen met The Mastercooks of Belgium, komen de beste meesterkoks van ons land aan bod die de Belgische gastronomie en haar ingrediënten promoten. Deze week: Cedric Poncelet (Cedric, Knokke) en Lieven Lootens ('t Aards Paradijs, Nevele).
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.