Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Z-Mediation

December 2020

Het woord aan de kandidaat-gerechtsdeurwaarder 21/12/20

3,0 13 x
Dit is de achtste en laatste aflevering van de reeks Z-Mediation, over het werk en de expertise van de gerechtsdeurwaarders. In de aflevering van vandaag kijken we naar de toekomst, samen met een kandidaat-gerechtsdeurwaarder.

De ombudsman - Arnout De Vidts 14/12/20

4,0 13 x
We hebben in deze reeks al diverse facetten van het werk van de gerechtsdeurwaarders behandeld. Sinds 2018 heeft het beroep ook een eigen ombudsman. Wat doet hij precies? En wat zijn zijn eerste ervaringen en conclusies? We vragen het aan de ombudsman zelf, Arnout De Vidts.

De bemiddelingsrol van de gerechtsdeurwaarder 07/12/20

4,0 7 x
Ook deze week bekijken we in Z-Mediation het werk en de rol van de gerechtsdeurwaarders van nabij. Een belangrijke opdracht in dit beroep heeft te maken met schuldvorderingen en bemiddeling. Hoe zien de gerechtsdeurwaarders die opdracht evolueren?
November 2020

Van dagvaarding tot verkoop of uithuiszetting 30/11/20

3,0 10 x
Ook deze week leren we in deze reeks Z-Mediation de wereld van gerechtsdeurwaarders beter kennen. Vandaag bekijken we hoe een procedure verloopt vanaf het ogenblik van een dagvaarding.

Digitalisering en legal tech 23/11/20

4,0 5 x
In Z-Mediation bekijken we wat de rol en expertise van gerechtsdeurwaarders is. En net zoals voor de meeste beroepen, heeft digitalisering ook een impact op het werk van de gerechtsdeurwaarder. We bespreken de initiatieven die reeds werden gerealiseerd en blikken vooruit naar de toekomst.

Dienstverlening aan bedrijven 16/11/20

4,0 7 x
In deze reeks bespreken we het werk en de rol van de gerechtsdeurwaarders. Vandaag focussen we op de dienstverlening aan bedrijven.

Voorstelling van de gerechtsdeurwaarders 02/11/20

4,0 18 x
De komende weken gaan we in deze reeks dieper in op wat gerechtsdeurwaarders allemaal doen, wat hun expertise is, hoe ze hun rol invullen en hoe ze ook werk maken van digitalisering. In de eerste aflevering leggen we uit wat het beroep van gerechtsdeurwaarder precies inhoudt.
Archief