Zingaburia

Juni 2019
20:00

Dokter bacterius

Verlopen 3,0 11 x
Spacey ligt doodstil met gesloten ogen op haar bed. Ze ademt heel zwakjes en geeft heel veel warmte af.  Dokter Bacterius stelt de diagnose: Spacey heeft Dromelitis of ontstoken droomcertificaten. Een heel ernstige ziekte waarbij Spacey in haar droom in gevaar is.  Als haar iets overkomt in haar droom, dan zal ze ook in he...
19:00

Maanbanaan

Verlopen 3,0 3 x
Daan Saffraan komt de bestellingen opnemen voor het heerlijke ontbijt in Azifrikameropa. Charles leest in de krant dat er een gevaarlijke schurk rondzwerft. Zijn naam is Daan Saffraan en hij vergiftigt zijn slachtoffers met maanbanaan. Toon, Torro en Spacey willen hem pakken en vormen samen de popgroep: de Geflipte Geitjes.
19:00

Anton Veelpleeghers

Verlopen 3,0 10 x
Voor een beetje mysterie, een beetje avontuur en wat spanning moet je bij tovenaar en dief Anton Veelpleeghers zijn. Vermomd als Toon betreedt hij de Zingaburia. Toon, Torro en Spacey proberen de onzichtbare bezoeker met een list te ontmaskeren, maar eerst moeten ze uitmaken wie de echte Toon is.
19:00

Klantersies

Verlopen 3,0 1 x
De Zingaburia botst tegen een kleine ruimtebaars aan. Klantersies wil de lieve ruimtebaars helpen, maar eerst drinkt hij een glaasje sterrenflonkersap op. Plots waapslandelt hij door de gangen van de Zingaburia. Toon en Torro achtervolgen Klantersies. Ondertussen zoekt Spacey een medicijn om de ruimtebaars te genezen.
19:00

Bangelijke Gast

Verlopen 4,7 13 x
BG alias Bangelijke Gast deelt keiveel boetes uit. Toon, Torro en Spacey hoeven deze niet te betalen als ze een ei aan boord hebben. Lukt het plan van BG om de bangelijkste van de planeet Zorifar te zijn?
19:00

Snot & Slijmans

Verlopen 4,0 10 x
Snot en Slijmans zijn twee aliens: een man en een vrouw, groen en paars, met blubberig uiterlijk.Ze willen iedereen aan boord met een spuitje een alien-uiterlijk geven. Uiteindelijk proberen ze dat met Toon.
18:00

Minister John

Verlopen 4,0 3 x
Koning Sop brengt cadeautjes mee voor iedereen, het grootste is voor Spacey. Een zwartwitstorm nadert de Zingaburia en de sjokkedeismeter toont aan dat het schip dadelijk gaat ontploffen. Misschien weet minister John wel de oplossing, want hij zegt altijd: de liefde geeft aan alles kleur.
20:00

Pippa peperpoep

Verlopen 4,3 9 x
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes.  Pippa Peperpoep, frietenbakker van beroep vindt het niet leuk dat iedereen haar uitlacht met haar kleine frietkot. Als straf moeten ze dag en nacht als frietslaven voor haar werken.  Bewaakt door Siska, de slang van Samang bedenken de vrienden een ontsnappingsplan.
Mei 2019
19:00

Boem!

Verlopen 4,0 6 x
Eindelijk bereikt de Zingaburia het vakantieparadijs Azifrikameropa. Alleen jammer dat ze daar Joe Crimiaffia, de grootste crimineel van het heelal, tegen het lijf lopen.
16:00

Roodhelmpje

Verlopen 4,0 4 x
Roodhelmpje is onderweg naar haar oma wanneer ze achtervolgd wordt door iemand die haar wil opeten. Ze komt zich verstoppen in de Zingaburia. Zullen onze helden haar kunnen beschermen?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.