Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zingaburia

Januari 2020
19:00

Hij zei ja!

3,0 5 x
Hij zei ja! van Zingaburia is uitgezonden op zondag 26 januari 2020 om 7:50 uur en was te zien op Ketnet.
20:00

De poppenspeler

4,0 0 x
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs. Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Bovendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is, en dat wil ze niet.
21:00

Mevrouw Appelmans

3,0 4 x
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht naar wie mevrouw Appelmans écht is.
20:00

Barry bakboord

3,0 4 x
De Zingaburia krijgt bezoek van Barry Bakboord. Hij wil zijn mama trots maken door een echte zeerover te worden. Toon, Torro en Spacey helpen hem daarbij.
22:00

Prinses Axioma

3,0 3 x
Prinses Axioma van de planeet Pelotonica heeft nog steeds de juiste man niet gevonden! Verdwaald komt ze aan op de Zingaburia.  Haar papa wil dat ze een maan zoekt, een prins om mee te trouwen. Ze wil liever met een gewone jongen trouwen.  Ze valt voor Torro's stevige werkhanden en brede schouders. S pacey vertrouwt de pri...
December 2019
20:00

Een vreemde vogel

4,0 2 x
Mamsiepamsie komt aangevlogen in haar Creamcheese 601 met Turbo Super Drive en Cosmic Boost met achthonderd versnellingen en leren zetels! Spacey krijgt een marsmees cadeau. Plots verdwijnt de marsmees en ruikt het naar mosterd in het ruimteschip. Didier Dijon springt te voorschijn met een spuitbus delete-spray in de hand....
20:00

Dokter bacterius

3,0 1 x
Spacey ligt doodstil met gesloten ogen op haar bed. Ze ademt heel zwakjes en geeft heel veel warmte af.  Dokter Bacterius stelt de diagnose: Spacey heeft Dromelitis of ontstoken droomcertificaten. Een heel ernstige ziekte waarbij Spacey in haar droom in gevaar is.  Als haar iets overkomt in haar droom, dan zal ze ook in he...
19:00

Maanbanaan

3,0 2 x
Daan Saffraan komt de bestellingen opnemen voor het heerlijke ontbijt in Azifrikameropa. Charles leest in de krant dat er een gevaarlijke schurk rondzwerft. Zijn naam is Daan Saffraan en hij vergiftigt zijn slachtoffers met maanbanaan. Toon, Torro en Spacey willen hem pakken en vormen samen de popgroep: de Geflipte Geitjes.
20:00

Anton Veelpleeghers

3,0 0 x
Voor een beetje mysterie, een beetje avontuur en wat spanning moet je bij tovenaar en dief Anton Veelpleeghers zijn. Vermomd als Toon betreedt hij de Zingaburia. Toon, Torro en Spacey proberen de onzichtbare bezoeker met een list te ontmaskeren, maar eerst moeten ze uitmaken wie de echte Toon is.
November 2019
20:00

Klantersies

3,0 3 x
De Zingaburia botst tegen een kleine ruimtebaars aan. Klantersies wil de lieve ruimtebaars helpen, maar eerst drinkt hij een glaasje sterrenflonkersap op. Plots waapslandelt hij door de gangen van de Zingaburia. Toon en Torro achtervolgen Klantersies. Ondertussen zoekt Spacey een medicijn om de ruimtebaars te genezen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.