Zingaburia

Mei 2019
19:00

Boem!

4,0 4 x
Eindelijk bereikt de Zingaburia het vakantieparadijs Azifrikameropa. Alleen jammer dat ze daar Joe Crimiaffia, de grootste crimineel van het heelal, tegen het lijf lopen.
16:00

Roodhelmpje

4,0 3 x
Roodhelmpje is onderweg naar haar oma wanneer ze achtervolgd wordt door iemand die haar wil opeten. Ze komt zich verstoppen in de Zingaburia. Zullen onze helden haar kunnen beschermen?
17:00

Mamsiepamsie

Verlopen 3,0 4 x
Toon en Torro worden opgeschrikt door een onbekende verschijning op het ruimteschip.  Milan Van Den Hoek, een tovenaar die aan boord is geglipt, wil alle dieren verkopen en Torro, Toon en Spacey achterlaten op een planeet waar alleen maar mieren wonen.  Gelukkig komt de mama van Spacey op bezoek.
17:00

Dokter Reutelbeet

Verlopen 3,0 5 x
De automatische piloot van de Zingaburia is ziek. De bemanningsleden laten een dokter langskomen, helaas is dat geen gewone dokter. Het is een slechterik die het interieur van de Zingaburia helemaal wil herinrichten!
17:00

Een hond die miauw zegt

Verlopen 3,0 2 x
Spacey krijgt een mooie helm cadeau van een anonieme afzender, maar wat vervelend is: ze krijgt hem niet meer van haar hoofd. Al gauw wordt duidelijk dat dit een truc is van de General Manager Allright, die de touwtjes in handen wil nemen op de Zingaburia.
16:00

De beleefde kip

Verlopen 3,0 4 x
Wanneer de verdrietmeter aantoont dat er iemand op het schip veel verdriet heeft, starten Toon, Torro en Spacey een heuse zoektocht. Wie moeten ze troosten? Het spoor leidt hen naar een kip die er maar niet in slaagt een ei te leggen. Kunnen onze vrienden haar helpen?
17:00

Goal!

Verlopen 3,0 3 x
Joeri Middenstipski, een ruimtevoetballer, komt aan boord van de Zingaburia om zijn voetbal te zoeken. Hij valt bij iedereen in de smaak - met in het bijzonder bij Spacey - maar zijn bedoelingen zijn niet zo goed.
16:00

De Mursprunsus

Verlopen 4,0 6 x
Wanneer de Mursprunsus op bezoek komt zorgt ze voor heel wat paniek op de Zingaburia, ze dreigt immers de bemanningsleden om te toveren tot 'kununen'. Torro, Toon en Spacey doen er alles aan haar tegen te houden. Bovendien blijkt dat de Mursprunsus over een uitzonderlijk talent beschikt.
April 2019
17:00

De Mierifant

Verlopen 3,0 5 x
De vrienden van de Zingaburia ontdekken een wel heel vreemd wezen op hun ruimteschip: de Mierifant. Hij wil op reis naar Mechelen om er meisjes te kussen, en hij wil de hele wereld veroveren met zijn showbizztalent...
19:00

Koning Sop

Verlopen 3,0 3 x
Koning Sop komt op bezoek op de Zingaburia nadat iemand een bananenschil op zijn planeet heeft gegooid. De koning, die het graag netjes houdt, wil Torro, Toon en Spacey in ijsjes veranderen om hen te straffen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.