Zingaburia

Oktober 2019
19:00

Minister John

4,0 1 x
Koning Sop brengt cadeautjes mee voor iedereen, het grootste is voor Spacey. Een zwartwitstorm nadert de Zingaburia en de sjokkedeismeter toont aan dat het schip dadelijk gaat ontploffen. Misschien weet minister John wel de oplossing, want hij zegt altijd: de liefde geeft aan alles kleur.
20:00

Pippa peperpoep

4,3 1 x
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes.  Pippa Peperpoep, frietenbakker van beroep vindt het niet leuk dat iedereen haar uitlacht met haar kleine frietkot. Als straf moeten ze dag en nacht als frietslaven voor haar werken.  Bewaakt door Siska, de slang van Samang bedenken de vrienden een ontsnappingsplan.
19:00

Boem!

4,0 1 x
Eindelijk bereikt de Zingaburia het vakantieparadijs Azifrikameropa. Alleen jammer dat ze daar Joe Crimiaffia, de grootste crimineel van het heelal, tegen het lijf lopen.
16:00

Roodhelmpje

4,0 2 x
Roodhelmpje is onderweg naar haar oma wanneer ze achtervolgd wordt door iemand die haar wil opeten. Ze komt zich verstoppen in de Zingaburia. Zullen onze helden haar kunnen beschermen?
September 2019
16:00

Mamsiepamsie

3,0 1 x
Toon en Torro worden opgeschrikt door een onbekende verschijning op het ruimteschip.  Milan Van Den Hoek, een tovenaar die aan boord is geglipt, wil alle dieren verkopen en Torro, Toon en Spacey achterlaten op een planeet waar alleen maar mieren wonen.  Gelukkig komt de mama van Spacey op bezoek.
17:00

Dokter Reutelbeet

3,0 2 x
De automatische piloot van de Zingaburia is ziek. De bemanningsleden laten een dokter langskomen, helaas is dat geen gewone dokter. Het is een slechterik die het interieur van de Zingaburia helemaal wil herinrichten!
17:00

Een hond die miauw zegt

3,0 2 x
Spacey krijgt een mooie helm cadeau van een anonieme afzender, maar wat vervelend is: ze krijgt hem niet meer van haar hoofd. Al gauw wordt duidelijk dat dit een truc is van de General Manager Allright, die de touwtjes in handen wil nemen op de Zingaburia.
16:00

De beleefde kip

3,0 0 x
Wanneer de verdrietmeter aantoont dat er iemand op het schip veel verdriet heeft, starten Toon, Torro en Spacey een heuse zoektocht. Wie moeten ze troosten? Het spoor leidt hen naar een kip die er maar niet in slaagt een ei te leggen. Kunnen onze vrienden haar helpen?
16:00

Goal!

3,0 0 x
Joeri Middenstipski, een ruimtevoetballer, komt aan boord van de Zingaburia om zijn voetbal te zoeken. Hij valt bij iedereen in de smaak - met in het bijzonder bij Spacey - maar zijn bedoelingen zijn niet zo goed.
17:00

De Mursprunsus

4,0 0 x
Wanneer de Mursprunsus op bezoek komt zorgt ze voor heel wat paniek op de Zingaburia, ze dreigt immers de bemanningsleden om te toveren tot 'kununen'. Torro, Toon en Spacey doen er alles aan haar tegen te houden. Bovendien blijkt dat de Mursprunsus over een uitzonderlijk talent beschikt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.