Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zingaburia

Januari 2021
17:00

24 januari 2021

3,0 2 x
Spacey krijgt een mooie helm cadeau van een anonieme afzender, maar wat vervelend is: ze krijgt hem niet meer van haar hoofd. Al gauw wordt duidelijk dat dit een truc is van de General Manager Allright, die de touwtjes in handen wil nemen op de Zingaburia.
16:00

23 januari 2021

4,0 5 x
Wanneer de verdrietmeter aantoont dat er iemand op het schip veel verdriet heeft, starten Toon, Torro en Spacey een heuse zoektocht. Wie moeten ze troosten? Het spoor leidt hen naar een kip die er maar niet in slaagt een ei te leggen. Kunnen onze vrienden haar helpen?
17:00

17 januari 2021

3,0 3 x
Joeri Middenstipski, een ruimtevoetballer, komt aan boord van de Zingaburia om zijn voetbal te zoeken. Hij valt bij iedereen in de smaak - met in het bijzonder bij Spacey - maar zijn bedoelingen zijn niet zo goed.
17:00

16 januari 2021

3,0 2 x
Wanneer de Mursprunsus op bezoek komt zorgt ze voor heel wat paniek op de Zingaburia, ze dreigt immers de bemanningsleden om te toveren tot 'kununen'. Torro, Toon en Spacey doen er alles aan haar tegen te houden. Bovendien blijkt dat de Mursprunsus over een uitzonderlijk talent beschikt.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Mierifant

4,0 5 x
De vrienden van de Zingaburia ontdekken een wel heel vreemd wezen op hun ruimteschip: de Mierifant. Hij wil op reis naar Mechelen om er meisjes te kussen, en hij wil de hele wereld veroveren met zijn showbizztalent...
19:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Koning Sop

4,0 5 x
Koning Sop komt op bezoek op de Zingaburia nadat iemand een bananenschil op zijn planeet heeft gegooid. De koning, die het graag netjes houdt, wil Torro, Toon en Spacey in ijsjes veranderen om hen te straffen.
Augustus 2020
19:00

Aflevering 9 (Seizoen 2)

4,5 14 x
Mamsiepamsie komt aangevlogen in haar Creamcheese 601 met Turbo Super Drive en Cosmic Boost met achthonderd versnellingen en leren zetels! Spacey krijgt een marsmees cadeau. Plots verdwijnt de marsmees en ruikt het naar mosterd in het ruimteschip. Didier Dijon springt te voorschijn met een spuitbus delete-spray in de hand....
19:00

Aflevering 8 (Seizoen 2)

3,0 7 x
Spacey ligt doodstil met gesloten ogen op haar bed. Ze ademt heel zwakjes en geeft heel veel warmte af. Dokter Bacterius stelt de diagnose: Spacey heeft Dromelitis of ontstoken droomcertificaten. Een heel ernstige ziekte waarbij Spacey in haar droom in gevaar is. Als haar iets overkomt in haar droom, dan zal ze ook i...
Juni 2020
15:00

Aflevering 10 (Seizoen 1)

3,0 4 x
Eindelijk bereikt de Zingaburia het vakantieparadijs Azifrikameropa. Alleen jammer dat ze daar Joe Crimiaffia, de grootste crimineel van het heelal, tegen het lijf lopen. Bekijk aflevering 10 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
17:00

Aflevering 9 (Seizoen 1)

3,0 4 x
Roodhelmpje is onderweg naar haar oma wanneer ze achtervolgd wordt door iemand die haar wil opeten. Ze komt zich verstoppen in de Zingaburia. Zullen onze helden haar kunnen beschermen? Bekijk aflevering 9 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief