Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zingaburia

Mei 2020
19:00

Aflevering 1 (Seizoen 1)

3,0 3 x
Koning Sop komt op bezoek op de Zingaburia nadat iemand een bananenschil op zijn planeet heeft gegooid. De koning, die het graag netjes houdt, wil Torro, Toon en Spacey in ijsjes veranderen om hen te straffen. Bekijk aflevering 1 van seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
19:00

Aflevering 10 (Seizoen 3)

4,0 4 x
Het is feest aan boord van de Zingaburia, een trouwfeest nog wel. Een dubbel feest zelfs, of nee: driedubbel. Want eindelijk komen de vrienden te weten hoe het zit met die geheimzinnige planeet Azifrikameropa! Bekijk aflevering 10 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
26:00

Aflevering 9 (Seizoen 3)

4,0 4 x
De ontdekkingsreiziger Tommy Topper ontdekt de Zingaburia. Hij wil er een mensentuin stichten. Al snel worden Toon en prinses Zingaburia gevangengenomen en opgesloten in een kooi. Het is aan Torro om ze te bevrijden uit de kluwen van Tommy Topper. Bekijk aflevering 9 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
21:00

Aflevering 8 (Seizoen 3)

4,0 7 x
De Zingaburia krijgt bezoek van juf Iris en professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen. Bekijk aflevering 8 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
20:00

Aflevering 7 (Seizoen 3)

3,0 8 x
De Grote Grommofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Grommofoon aan het lachen krijgen. Bekijk aflevering 7 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
19:00

Aflevering 6 (Seizoen 3)

3,0 7 x
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen? Bekijk aflevering 6 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
20:00

Aflevering 5 (Seizoen 3)

3,0 7 x
Koning Sop maakt bekend dat hij gaat trouwen met Minister John, maar hij maakt zich grote zorgen over hoe hij het trouwfeest moet organiseren. Spacey zal hem helpen. Ze reist mee naar zijn planeet. Bekijk aflevering 5 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
19:00

Aflevering 4 (Seizoen 3)

3,0 8 x
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs. Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Bovendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is, en dat wil ze niet. Bekijk aflevering 4 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
20:00

Aflevering 3 (Seizoen 3)

4,0 3 x
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht naar wie mevrouw Appelmans écht is. Bekijk aflevering 3 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
21:00

Aflevering 2 (Seizoen 3)

4,0 4 x
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes. Pippa Peperpoep komt aan boord van de Zingaburia om frietjes te verkopen, maar Pippa is heel ongelukkig omdat ze niet kan dansen. Toon, Torro en Spacey proberen haar op te vrolijken. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.