Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zingaburia

Seizoen 1
17:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Goal!

3,0 1 x
Joeri Middenstipski, een ruimtevoetballer, komt aan boord van de Zingaburia om zijn voetbal te zoeken. Hij valt bij iedereen in de smaak - met in het bijzonder bij Spacey - maar zijn bedoelingen zijn niet zo goed.
17:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - De Mursprunsus

3,0 2 x
Wanneer de Mursprunsus op bezoek komt zorgt ze voor heel wat paniek op de Zingaburia, ze dreigt immers de bemanningsleden om te toveren tot 'kununen'. Torro, Toon en Spacey doen er alles aan haar tegen te houden. Bovendien blijkt dat de Mursprunsus over een uitzonderlijk talent beschikt.
16:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - De Mierifant

4,0 2 x
De vrienden van de Zingaburia ontdekken een wel heel vreemd wezen op hun ruimteschip: de Mierifant. Hij wil op reis naar Mechelen om er meisjes te kussen, en hij wil de hele wereld veroveren met zijn showbizztalent...
18:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Koning Sop

4,0 1 x
Koning Sop komt op bezoek op de Zingaburia nadat iemand een bananenschil op zijn planeet heeft gegooid. De koning, die het graag netjes houdt, wil Torro, Toon en Spacey in ijsjes veranderen om hen te straffen.
Seizoen 3
21:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Feest

4,0 7 x
Het is feest aan boord van de Zingaburia, een trouwfeest nog wel. Een dubbel feest zelfs, of nee: driedubbel.   Want eindelijk komen de vrienden te weten hoe het zit met die geheimzinnige planeet Azifrikameropa!
28:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Tommy Topper

4,0 10 x
De ontdekkingsreiziger Tommy Topper ontdekt de Zingaburia. Hij wil er een mensentuin stichten.   Al snel worden Toon en prinses Zingaburia gevangengenomen en opgesloten in een kooi.   Het is aan Torro om ze te bevrijden uit de kluwen van Tommy Topper.
21:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Een Juf Met Een Baard

4,0 4 x
De Zingaburia krijgt bezoek van juf Iris en professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen.
16:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - De Grote Gromofoon

3,0 4 x
De Grote Grommofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Grommofoon aan het lachen krijgen.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - In De Pattaten

4,0 1 x
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen?
21:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Hij Zei Ja!

3,0 6 x
Koning Sop maakt bekend dat hij gaat trouwen met Minister John, maar hij maakt zich grote zorgen over hoe hij het trouwfeest moet organiseren. Spacey zal hem helpen. Ze reist mee naar zijn planeet.
Archief