Zingaburia

Laatste aflevering
16:02
Zingaburia

Wanneer de verdrietmeter aantoont dat er iemand op het schip veel verdriet heeft, starten Toon, Torro en Spacey een heuse zoektocht. Wie moeten ze troosten? Het spoor leidt hen naar een kip die er maar niet in slaagt een ei te leggen. Kunnen onze vrienden haar helpen?

Zingaburia gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
16:10
Joeri Middenstipski, een ruimtevoetballer, komt aan boord van de Zingaburia om zijn voetbal te zoeken. Hij valt bij iedereen in de smaak - met in het bijzonder bij Spacey - maar zijn bedoelingen zijn niet zo goed.
16:46
Wanneer de Mursprunsus op bezoek komt zorgt ze voor heel wat paniek op de Zingaburia, ze dreigt immers de bemanningsleden om te toveren tot 'kununen'. Torro, Toon en Spacey doen er alles aan haar tegen te houden. Bovendien blijkt dat de Mursprunsus over een uitzonderlijk talent beschikt.
16:12
De vrienden van de Zingaburia ontdekken een wel heel vreemd wezen op hun ruimteschip: de Mierifant. Hij wil op reis naar Mechelen om er meisjes te kussen, en hij wil de hele wereld veroveren met zijn showbizztalent...
18:37
Koning Sop komt op bezoek op de Zingaburia nadat iemand een bananenschil op zijn planeet heeft gegooid. De koning, die het graag netjes houdt, wil Torro, Toon en Spacey in ijsjes veranderen om hen te straffen.
Seizoen 3
19:39
Het is feest aan boord van de Zingaburia, een trouwfeest nog wel. Een dubbel feest zelfs, of nee: driedubbel. Want eindelijk komen de vrienden te weten hoe het zit met die geheimzinnige planeet Azifrikameropa!
25:45
De ontdekkingsreiziger Tommy Topper ontdekt de Zingaburia. Hij wil er een mensentuin stichten. Al snel worden Toon en prinses Zingaburia gevangengenomen en opgesloten in een kooi. Het is aan Torro om ze te bevrijden uit de kluwen van Tommy Topper.
20:46
De Zingaburia krijgt bezoek van juf Iris en professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen.
19:22
Verlopen
De Grote Grommofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Grommofoon aan het lachen krijgen.
19:25
Verlopen
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen?
19:19
Verlopen
Koning Sop maakt bekend dat hij gaat trouwen met Minister John, maar hij maakt zich grote zorgen over hoe hij het trouwfeest moet organiseren. Spacey zal hem helpen. Ze reist mee naar zijn planeet.
19:18
Verlopen
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs. Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Bovendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is, en dat wil ze niet.
20:19
Verlopen
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht naar wie mevrouw Appelmans écht is.
20:48
Verlopen
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes. Pippa Peperpoep komt aan boord van de Zingaburia om frietjes te verkopen, maar Pippa is heel ongelukkig omdat ze niet kan dansen. Toon, Torro en Spacey proberen haar op te vrolijken.
Seizoen 2
22:02
Verlopen
Prinses Axioma van de planeet Pelotonica heeft nog steeds de juiste man niet gevonden! Verdwaald komt ze aan op de Zingaburia. Haar papa wil dat ze een maan zoekt, een prins om mee te trouwen. Ze wil liever met een gewone jongen trouwen. Ze valt voor Torro's stevige werkhanden en brede schouders. Spacey vertrouwt de prinse...
19:53
Verlopen
Mamsiepamsie komt aangevlogen in haar Creamcheese 601 met Turbo Super Drive en Cosmic Boost met achthonderd versnellingen en leren zetels! Spacey krijgt een marsmees cadeau. Plots verdwijnt de marsmees en ruikt het naar mosterd in het ruimteschip. Didier Dijon springt te voorschijn met een spuitbus delete-spray in de hand....
19:35
Verlopen
Spacey ligt doodstil met gesloten ogen op haar bed. Ze ademt heel zwakjes en geeft heel veel warmte af. Dokter Bacterius stelt de diagnose: Spacey heeft Dromelitis of ontstoken droomcertificaten. Een heel ernstige ziekte waarbij Spacey in haar droom in gevaar is. Als haar iets overkomt in haar droom, dan zal ze ook in he...
19:30
Verlopen
Daan Saffraan komt de bestellingen opnemen voor het heerlijke ontbijt in Azifrikameropa. Charles leest in de krant dat er een gevaarlijke schurk rondzwerft. Zijn naam is Daan Saffraan en hij vergiftigt zijn slachtoffers met maanbanaan. Toon, Torro en Spacey willen hem pakken en vormen samen de popgroep: de Geflipte Geitj...
19:13
Verlopen
Voor een beetje mysterie, een beetje avontuur en wat spanning moet je bij tovenaar en dief Anton Veelpleeghers zijn. Vermomd als Toon betreedt hij de Zingaburia. Toon, Torro en Spacey proberen de onzichtbare bezoeker met een list te ontmaskeren, maar eerst moeten ze uitmaken wie de echte Toon is.
19:38
Verlopen
De Zingaburia botst tegen een kleine ruimtebaars aan. Klantersies wil de lieve ruimtebaars helpen, maar eerst drinkt hij een glaasje sterrenflonkersap op. Plots waapslandelt hij door de gangen van de Zingaburia. Toon en Torro achtervolgen Klantersies. Ondertussen zoekt Spacey een medicijn om de ruimtebaars te genezen.
Archief