Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Zingaburia

Seizoen 3
21:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Een Juf Met Een Baard

4,0 1 x
De Zingaburia krijgt bezoek van juf Iris en professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen.
16:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - De Grote Gromofoon

3,0 0 x
De Grote Grommofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Grommofoon aan het lachen krijgen.
20:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - In De Pattaten

4,0 0 x
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen?
21:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Hij Zei Ja!

3,0 2 x
Koning Sop maakt bekend dat hij gaat trouwen met Minister John, maar hij maakt zich grote zorgen over hoe hij het trouwfeest moet organiseren. Spacey zal hem helpen. Ze reist mee naar zijn planeet.
23:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - De Poppenspeler

4,0 4 x
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs. Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Bovendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is, en dat wil ze niet.
22:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - Mevrouw Appelmans

3,0 6 x
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht naar wie mevrouw Appelmans écht is.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Pippa Danst

3,0 4 x
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes.   Pippa Peperpoep komt aan boord van de Zingaburia om frietjes te verkopen, maar Pippa is heel ongelukkig omdat ze niet kan dansen.   Toon, Torro en Spacey proberen haar op te vrolijken.
24:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - Barry Bakboord

3,0 4 x
De Zingaburia krijgt bezoek van Barry Bakboord. Hij wil zijn mama trots maken door een echte zeerover te worden. Toon, Torro en Spacey helpen hem daarbij.
Seizoen 2
22:00

Seizoen 2, Aflevering 10 - Prinses Axioma

4,0 5 x
Prinses Axioma van de planeet Pelotonica heeft nog steeds de juiste man niet gevonden! Verdwaald komt ze aan op de Zingaburia.   Haar papa wil dat ze een maan zoekt, een prins om mee te trouwen. Ze wil liever met een gewone jongen trouwen.   Ze valt voor Torro's stevige werkhanden en brede schouders. S   pacey vertrouwt ...
20:00

Seizoen 2, Aflevering 9 - Een Vreemde Vogel

4,0 9 x
Mamsiepamsie komt aangevlogen in haar Creamcheese 601 met Turbo Super Drive en Cosmic Boost met achthonderd versnellingen en leren zetels! Spacey krijgt een marsmees cadeau. Plots verdwijnt de marsmees en ruikt het naar mosterd in het ruimteschip. Didier Dijon springt te voorschijn met een spuitbus delete-spray in de hand....
Archief