Zingaburia

November 2018
19:00

Feest

Verlopen 4,3 20 x
Het is feest aan boord van de Zingaburia, een trouwfeest nog wel. Een dubbel feest zelfs, of nee: driedubbel. Want eindelijk komen de vrienden te weten hoe het zit met die geheimzinnige planeet Azifrikameropa!
26:00

Tommy Topper

Verlopen 3,0 18 x
De ontdekkingsreiziger Tommy Topper ontdekt de Zingaburia. Hij wil er een mensentuin stichten. Al snel worden Toon en prinses Zingaburia gevangengenomen en opgesloten in een kooi. Het is aan Torro om ze te bevrijden uit de kluwen van Tommy Topper.
21:00

Een juf met een baard

Verlopen 4,0 16 x
De Zingaburia krijgt bezoek van juf Iris en professor Potvis. Juf Iris heeft een probleem: ze heeft een baard die telkens weer aangroeit als ze hem afknipt. Professor Potvis zoekt naar een middeltje om dat probleem op te lossen.
19:00

De grote gromofoon

Verlopen 4,0 9 x
De Grote Grommofoon komt langs. Hij dreigt ermee Toon, Torro en prinses Zingaburia in klapstoelen te veranderen. Ze kunnen dat alleen voorkomen als ze de Grommofoon aan het lachen krijgen.
20:00

In de pattaten

Verlopen 4,0 6 x
Een prinses bezoekt de Zingaburia, ze is op zoek naar iets. Het ruimteschip dreigt neer te storten op de planeet Metalia door een onbekende oorzaak. Kunnen ze het defect op tijd herstellen?
20:00

De poppenspeler

Verlopen 4,0 5 x
Anton Veelpleeghers komt weer eens langs. Hij betovert Toon en Spacey en probeert hun geld te stelen. Bovendien dreigt Anton ermee te vertellen op wie Spacey verliefd is, en dat wil ze niet.
21:00

Mevrouw Appelmans

Verlopen 3,0 6 x
Mevrouw Appelmans komt appeltjes verkopen, maar Toon, Torro en Spacey vertrouwen het niet. Wanneer Spacey zich niet lekker voelt na het drinken van appelsap, begint Toon zijn zoektocht naar wie mevrouw Appelmans écht is.
21:00

Pippa danst

Verlopen 4,0 12 x
Toon, Torro, Spacey en Charles hebben zin in frietjes.  Pippa Peperpoep komt aan boord van de Zingaburia om frietjes te verkopen, maar Pippa is heel ongelukkig omdat ze niet kan dansen.  Toon, Torro en Spacey proberen haar op te vrolijken.
Oktober 2018
21:00

Barry bakboord

Verlopen 3,0 10 x
De Zingaburia krijgt bezoek van Barry Bakboord. Hij wil zijn mama trots maken door een echte zeerover te worden. Toon, Torro en Spacey helpen hem daarbij.
22:00

Prinses Axioma

Verlopen 3,0 4 x
Prinses Axioma van de planeet Pelotonica heeft nog steeds de juiste man niet gevonden! Verdwaald komt ze aan op de Zingaburia.  Haar papa wil dat ze een maan zoekt, een prins om mee te trouwen. Ze wil liever met een gewone jongen trouwen.  Ze valt voor Torro's stevige werkhanden en brede schouders. S pacey vertrouwt de pri...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.