... Voor Dummies

Juli 2018
35:11

13 juli 2017

3,0 1 x
Vandaag: Lekker Eten voor Dummies: Zowat iedereen die een gerecht klaarmaakt, streeft ernaar om de perfecte maaltijd op de tafel te toveren. De hoogste culinaire toppen bereiken, is echter niet zo gemakkelijk als het vaak lijkt. Daarom krijgt u in ‘Lekker eten voor Dummies’ een handleiding aangeboden. We presenteren een praktisch stappenplan aan de hand van concrete tips waarmee iedere kookliefhebber zal uitgroeien tot een absolute topchef.
35:54

6 juli 2017

4,0 2 x
Vandaag: Familiaal geluk voor Dummies:Iedereen verlangt naar een gelukkig familieleven. Wie wil er geen deel uitmaken van het ideale gezinnetje waar ouders, grootouders en kinderen gelukkig en in harmonie samenleven? Maar dit opperste familiaal geluk bereiken, is niet zo evident. Daarom krijgt u in Familiaal Geluk voor Dummies aan de hand van concreet uit het leven gegrepen voorbeelden enkele handige tips en tricks.
35:27

25 juli 2017

3,0 24 x
Vandaag: Vakantieplezier voor Dummies: Iedereen houdt van vakantie. Sommigen reizen graag de hele wereld rond op zoek naar de mooiste plekjes op onze aardbol, anderen spenderen hun vakantie dan weer liever rustig in de eigen achtertuin. Waar je ook naartoe gaat, er zijn veel factoren die een vakantie kunnen maken of kraken. Waar je allemaal juist rekening mee moet houden om de perfecte vakantie te beleven, kom je te weten in ‘Vakantieplezier voor Dummies’. Aan de hand van concrete voorbeelden u...
Juni 2018
24:35

11 juli 2017

Verlopen 3,0 6 x
Vandaag: Sportief succes voor Dummies: Iedereen kijkt stiekem op naar de prestaties en het succes van onze Belgische topsporters. Wie zou er niet willen meegenieten van de roem en de glorie waarmee onze Rode Duivels bedolven worden? Wie wil er niet op handen gedragen worden zoals Kim Clijsters of Tom Boonen? Daarom bieden wij u in Sportief Succes voor Dummies een handleiding aan, een stappenplan als het ware, waarmee je zonder problemen gelijkaardige sportieve successen zal boeken.
Mei 2018
35:54

4 juli 2017

Verlopen 4,7 18 x
Vandaag: Romantiek voor Dummies:Iedereen hunkert naar de volmaakte liefde in zijn leven, overgoten met een gezonde scheut romantiek. Maar die zoektocht verloopt niet altijd gemakkelijk. In ‘Romantiek voor Dummies’ krijg je aan de hand van leuke fragmenten een cursus om romantisch door het leven te gaan. Een stappenplan dat ervoor zorgt dat je nooit nog liefde en romantiek tekort zal komen.
Augustus 2017
34:18

Aflevering 10

Verlopen 4,0 45 x
Vandaag: Veilig verkeer voor Dummies: Wil je ook graag in een wereld leven waarin alle chauffeurs zich houden aan de verkeersregels en waarin ‘een heer in het verkeer’ nog enige betekenis heeft? Of vind je de auto maar een slechte uitvinding en gebruik je liever andere vervoermiddelen? Veel mensen zijn graag op de baan, maar voelen zich niet meer thuis in het hedendaagse verkeer. Met de snelcursus ‘Veilig verkeer voor Dummies’ bieden we alle chauffeurs de ideale handleiding aan.
33:37

Aflevering 9

Verlopen 4,0 23 x
Vandaag: Mode voor Dummies: Ben jij iemand die graag veel geld uitgeeft aan kleren? Doe je niets liever dan de nieuwste modetrends volgen? Of zou je misschien het liefst van al zelf op de catwalk staan? Een hippe modevogel zijn is niet voor iedereen even gemakkelijk, maar het is wel voor iedereen perfect mogelijk. ‘Mode voor Dummies’ biedt je de ideale handleiding aan met concrete voorbeelden en nuttige tips voor iedere fashion queen/king in wording.
Juli 2017
35:40

Aflevering 8

Verlopen 3,0 85 x
Vandaag: Rijk worden voor Dummies: Iedereen wil wel zoveel geld hebben dat je een kasteel kan kopen waarin je verloren loopt, dat je de oprit kan vullen met al je favoriete wagens en dat je elke ochtend een bad kan nemen in champagne. Jammer genoeg is het niet gemakkelijk om zo rijk te worden dat je nooit meer moet gaan werken en elke dag kan doen waar je zin in hebt. Gelukkig is er ‘Rijk worden voor Dummies’. Dit is de ideale handleiding met veel tips en tricks om grof geld te verdienen. Volg ...
35:48

20 juli 2017

Verlopen 4,0 19 x
Vandaag: Dieren in huis hebben voor Dummies: Elke dierenliefhebber heeft graag het perfecte dier in huis: een huisdier dat niet alleen lief en schattig is, maar ook hygiënisch en gehoorzaam. Toch is het niet gemakkelijk om een huisdier te vinden dat perfect bij je past, laat staan om het goed op te voeden. Daarom biedt ‘Dieren in huis hebben voor Dummies’ een stappenplan aan, een handleiding waarmee je elk dier kan kneden tot het ideale huisdier.
35:57

18 juli 2017

Verlopen 4,0 26 x
Vandaag: Feestplezier voor Dummies: De gemiddelde Vlaming houdt wel van een stevig feestje. Wie wil er niet elke dag de bloemetjes buiten zetten en samen met vrienden volledig uit de bol gaan? We willen toch allemaal graag elke seconde van ons bestaan niets anders dan plezier maken? Aan de hand van leuke tips en concrete voorbeelden kom je te weten wat je allemaal nodig voor het perfecte feestje in ‘Feestplezier voor Dummies'.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.