1992

Afleveringen
50:45

Scimmie

Verlopen 3,5 385 x
Luca krijgt zijn wraak, maar dat betekent niet noodzakelijk rechtvaardigheid. Ondertussen wordt reclamemaker Leo afgeperst.
49:09

Pipistrelli

Verlopen 3,5 240 x
Tangentopoli lijkt Veronica, een revuemeisje op de rand van haar televisiedoorbraak, te dwarsbomen. Oorlogsveteraan Pietro waagt zich dan weer aan de politiek.
53:55

Cinghiali

Verlopen 3,8 788 x
De arrestatie van Mario Chiesa legt het omkoopschandaal Tangentopoli bloot. Terwijl de gevolgen ervan duidelijk worden, ontdekken we de betrokken personages.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.