24: Legacy

Augustus 2018
41:00

Aflevering 12

3,0 4 x
Bin-Khalid start met het uitzenden van de meedogenloze executie van Rebecca. CTU moet blind vertrouwen op Carter om een belangrijke deal te maken om zo Rebecca's leven te kunnen redden. Dankzij een telefoontje van John kan Carter nipt ontsnappen aan de dood. Twaalf uur later moeten de overlevenden van die dag de consequenties van hun daden onder ogen zien, terwijl anderen het verdere verloop van hun leven moeten bepalen.
41:00

Aflevering 11

3,0 11 x
Aflevering 11 van 24: Legacy is uitgezonden op maandag 13 augustus 2018 om 20:37 uur en was te zien op Q2.
41:00

Aflevering 11

3,0 3 x
Andy ontdekt belangrijke informatie over Simms, de directeur van de nationale inlichtingendienst. Toevallig net nu Simms de onervaren Daniel Pang naar CTU stuurt om de lopende operaties te controleren. Carter en John moeten samenwerken om meer te weten te komen over de plannen van Simms. Om hen extra tijd te geven, neemt Keith een wanhopige beslissing. Ondertussen ziet Rebecca maar één manier om uit haar benarde situatie te ontsnappen.
41:00

Aflevering 10

4,0 22 x
Rebecca's privé- en werkleven botsen wanneer ze een telefoontje krijgt dat haar dwingt om een van de belangrijkste beslissingen in haar leven te maken. Ze roept de hulp in van Carter om af te maken waaraan ze samen begonnen zijn. Nicole confronteert Carter met zijn verplichtingen in hun relatie en zijn toekomst bij CTU. Ondertussen wordt Jadalla Bin-Khalid onverwacht herenigd met iemand, dankzij Naseri.
41:00

Aflevering 9

3,0 14 x
Naseri, die vroeger de bodyguard was van Ibrahim Bin-Khalid, ontsnapt na de ontploffing in het gebouw waar de terroristen zich schuil hielden. Carter besluit om mee te gaan met enkele CTU-agenten om Naseri te vinden. John spreekt, na de marteling van zijn vader, af met Rebecca voordat hij de grote beslissing over zijn campagne doorvoert. Jadalla Bin-Khalid wordt vastgehouden op CTU, maar Naseri bedenkt een plan om hem vrij te krijgen. Bij haar thuiskomst ontdekt Nicole dat Carter iets lange tij...
40:00

Aflevering 8

3,0 9 x
Nadat Locke Keith op de hoogte brengt van Carter en Andy's plan, probeert Keith hen zo snel mogelijk op te sporen om zo ook de locatie van Jadalla Bin-Khalid en zijn handlangers te vinden. Ondertussen wordt Andy gedwongen door de terroristen om hun USB-stick met terroristische cellen te herstellen. Rebecca's keuze om speciale ondervragingstechnieken te gebruiken zorgen ervoor dat John twijfelt aan haar. De spanning loopt hoog op wanneer Keith een gruwelijk bevel krijgt van het ministerie van De...
40:00

Aflevering 7

4,0 10 x
Carter heeft iemand nodig die hem kan helpen om de terroristische cellen van Bin-Khalid voorgoed te stoppen. Hij went zich tot Andy, maar al snel wordt duidelijk dat ze een grote prijs zullen betalen voor hun plan. Wanneer de gewone ondervragingstechnieken CTU niet vooruithelpen om antwoorden los te krijgen bij Henry, roept Rebecca de hulp in van voormalig CTU-agent Tony Almeida om schot in de zaak te brengen.
41:00

Aflevering 6

4,0 13 x
Carter vindt met de hulp van CTU belangrijke informatie terug op Gabriels laptop over de terroristen. John probeert zijn vader Henry ervan te overtuigen de waarheid te vertellen en maakt een keuze over zijn verkiezingscampagne. Amira twijfelt of ze het plan van haar, Khasan en Harris moet uitvoeren. Een telefoontje zorgt ervoor dat Carters leven voorgoed kan veranderen.
41:00

Aflevering 5

3,0 7 x
Carter en Grimes proberen een deal te sluiten met wapensmokkelaar Gabriel om zo de locatie van de terroristen te vinden, maar Carter moet een moeilijke keuze maken om Gabriels vertrouwen voor zich te winnen. Keith ontdekt dat Andy de twee achter zijn rug heeft geholpen en wordt van de case gehaald. Amira en Khasan krijgen onverwacht bezoek van hun vader Mikail, die meer weet over hun plannen dan ze denken.
42:00

Aflevering 4

3,0 12 x
Grimes geeft Carter informatie over de gevaarlijke wapensmokkelaar Gabriel, die hem naar de terroristen zou kunnen leiden. CTU-directeur Keith Mullins wijst Grimes' idee af, maar Rebecca en Carter geven zich niet zomaar gewonnen. Ondertussen neemt Rebecca Nilaa mee naar CTU waar ze ondervraagd wordt en Mariana waarschuwt Andy dat zijn job in gevaar is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.