A Cook Abroad

Juli 2018
59:00

30 juli 2018

3,0 5 x
Chef Rachel Khoo trekt naar Maleisië, het land van haar vader, om een van de interessantste keukens ter wereld te verkennen. Het wordt een emotionele en leerrijke reis. Familieleden helpen haar om stap voor stap de complexiteit van de Maleisische keuken te begrijpen. Ondertussen leert ze ook van alles bij over de huidige Maleisische maatschappij en over haar eigen familiegeschiedenis.
59:00

23 juli 2018

4,0 6 x
Chef Rick Stein trekt door Australië, het land waarop hij verliefd werd toen hij er op zijn negentiende voor het eerst kwam.  Hij wil het geheim achter de Australische kookrevolutie ontrafelen. Daarvoor reist hij onder meer naar Tasmanië, een nieuwe 'place to be' voor foodies. Hij gaat er jagen op wallaby's en proeft er de beste single malt whisky ter wereld en een razend populaire biologisch gekweekte zalm.  Terug op het vasteland probeert hij de laatste nieuwe trend uit: koken zoals de Aborig...
59:00

Monica Galetti's France

Verlopen 3,0 4 x
Topchef Monica Galetti ruilt Londen in voor de Jura in het oosten van Frankrijk. Ze werkt er mee met de boeren die de ingrediënten produceren die zij gebruikt in de keuken van haar restaurant.  Zo gaat ze onder meer op zwijnen jagen en is ze getuige van een soort schoonheidswedstrijd voor koeien.  Aan het eind van haar reis bereidt ze een feestmaaltijd met de ingrediënten die ze zelf heeft geproduceerd.
Juni 2018
59:00

John Torode's Argentina

Verlopen 3,0 20 x
Voor chef John Torode gaat een droom in vervulling: hij reist naar Argentinië. Hij is gespecialiseerd in vlees en in Argentinië is vlees als het ware een nationale obsessie. Zijn missie? Hij wil het beste stukje steak ter wereld vinden. Die missie leidt hem van de barbecues in de straten van Buenos Aires, de 'asados', langs de pampa's tot in Mendoza in de Andes.
59:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 5 x
De Schotse chef Tony Singh reist naar Indië, op zoek naar zijn familiewortels en de lokale keukengeheimen. Hij leert een opvallende kooktechniek van de Nihang, een groep nomadische sikhstrijders, en wordt uitgenodigd voor een maaltijd met de Indiase elite.  Tussendoor verbrandt hij de extra calorieën tijdens een sessie Bollysweat, een nieuw fitnessfenomeen dat razend populair is in Delhi. Aan het eind van zijn reis brengt hij een bezoek aan zijn Indiase familie.
59:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 14 x
Chef Dave Myers reist naar Egypte, de bron van enkele van de oudste recepten die er bestaan. In Cairo geniet hij van heerlijke streetfood, in de vallei van Al Fayoum maakt hij kennis met een haast mythisch gerecht en langs de oevers van de Nijl bezoekt hij de plek waar de eerste kiemen van menselijke landbouw ontsproten.  Aan het eind van zijn reis maakt hij samen met een Nubische familie een traditionele feestmaaltijd klaar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.