A Cook Abroad

Juni 2018
59:00

Aflevering 2

Verlopen 4,0 4 x
De Schotse chef Tony Singh reist naar Indië, op zoek naar zijn familiewortels en de lokale keukengeheimen. Hij leert een opvallende kooktechniek van de Nihang, een groep nomadische sikhstrijders, en wordt uitgenodigd voor een maaltijd met de Indiase elite.  Tussendoor verbrandt hij de extra calorieën tijdens een sessie Bollysweat, een nieuw fitnessfenomeen dat razend populair is in Delhi. Aan het eind van zijn reis brengt hij een bezoek aan zijn Indiase familie.
59:00

Aflevering 1

Verlopen 4,0 4 x
Chef Dave Myers reist naar Egypte, de bron van enkele van de oudste recepten die er bestaan. In Cairo geniet hij van heerlijke streetfood, in de vallei van Al Fayoum maakt hij kennis met een haast mythisch gerecht en langs de oevers van de Nijl bezoekt hij de plek waar de eerste kiemen van menselijke landbouw ontsproten.  Aan het eind van zijn reis maakt hij samen met een Nubische familie een traditionele feestmaaltijd klaar.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.