According To Jim

September 2017
20:00

Aflevering 4

3,0 5 x
Cheryl en Jim beleven een speciale avond thuis zonder de kinderen. De avond draait echter uit op een voedselgevecht. Terwijl Andy op de kinderen past, wordt hij het slachtoffer van hun kattenkwaad. Andy beslist om wraak te nemen op Jim.
20:00

Aflevering 3

4,0 6 x
Jim krijgt het op zijn heupen van het feit dat Cheryl geobsedeerd bezig is met zijn gezondheid. Wanneer Jim echter in het ziekenhuis belandt , realiseert Cheryl zich dat ze niet elk gevaar kan uitsluiten. Jim op zijn beurt is vast van plan om er voo...
20:00

Aflevering 2

3,0 5 x
Cheryl voelt zich in haar vrouwelijke eer gekrenkt wanneer ze er niet in slaagt om met haar charmes een tafeltje te versieren in een restaurant. Om haar beter te laten voelen, besluit Jim om haar anonieme liefdesbrieven te schrijven. Na verloop van ...
20:00

Aflevering 1

4,0 5 x
Jim wordt gek als blijkt dat Cheryl zich heeft aangesloten bij een vrouwenclub. Wanneer Jim God vervloekt voor het uitvinden van de vrouw, heeft die hem de kracht om het zelf beter te doen, met alle gevolgen van dien...
20:00

Aflevering 16

4,0 8 x
Nadat Tim en Cindy Devlin onverwacht hebben aangekondigd dat ze uit elkaar gaan, richt Andy zijn pijlen op Cindy. Wanneer het tot een relatie komt tussen beiden, proberen Cheryl en Jim er alles aan te doen om de twee uit elkaar te halen.
20:00

Aflevering 11

4,0 11 x
Na een hevige discussie met zijn vertegenwoordiger verliest Jim zijn gezondheidsverzekering. Hij besluit het nieuws verborgen te houden voor Cheryl. Wanneer Cheryl ziek wordt en een hevige verkoudheid te pakken heeft, gaan de poppen echter aan het d...
20:00

Aflevering 9

4,0 6 x
Cheryl en Dana nemen een risico wanneer ze Jim en Ryan alleen laten met de kinderen en baby Tanner, terwijl zij er een avondje op uit trekken. Jim beslist om de bende mee te nemen naar het museum, met alle gevolgen vandien.
20:00

Aflevering 10

3,0 5 x
Tijdens de afwezigheid van Ryan verblijven Dana en baby Tanner tijdelijk bij Jim en Cheryl. Wanneer Jim echter begint te klagen over de aanwezigheid van de baby, vraagt Cheryl aan haar echtgenoot om een tijdje bij Andy in te trekken.
20:00

Aflevering 8

3,0 5 x
Dana moet vroeger bevallen dan gepland. Als blijkt dat Ryan niet tijdig bij de bevalling kan aanwezig zijn, zijn alle ogen op Jim gericht.
20:00

Aflevering 7

3,0 5 x
Andy, Ryan en Jim zijn met verstomming geslagen wanneer ze ontdekken dat Dana en Cheryl onlangs nog in een Chicks Gone Wild Video verschenen zijn op tv.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.