According To Jim

According To Jim gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
According To Jim

Aflevering 17 van According To Jim is uitgezonden op zaterdag 2 december 2017 om 15:08 uur en was te zien op VTM 2.

November 2017
Aflevering 13 van According To Jim is uitgezonden op dinsdag 28 november 2017 om 14:25 uur en was te zien op VTM 2.
Aflevering 10 van According To Jim is uitgezonden op donderdag 23 november 2017 om 14:55 uur en was te zien op VTM 2.
Cheryl boekt een reis naar de Bahama's om terug romantiek in haar relatie te krijgen. Ze stelt aan Jim voor om drie weken voor de trip geen seks te hebben zodat ze optimaal van hun vakantie kunnen genieten. De reis dreigt echter in het water te vallen wanneer de oppas niet kan.
Oktober 2017
Jim wil geld verdienen om mooie cadeaus te kunnen kopen voor zijn kinderen. Zijn plan is om de tweeling te laten meespelen in een film met Steve Guttenberg. Hoewel Cheryl hier niet achter staat, besluiten Jim en Andy toch stiekem door te zetten. Wanneer het haar van de tweeling wordt afgeknipt, wordt het echter moeilijk vo...
Jim overtuigt Andy om zijn vriendin Emily ten huwelijk te vragen voordat het te laat is. Wanneer Jim haar echter met een andere man ziet, begint hij te twijfelen aan zijn gegeven advies.
Jim en zijn band winnen een wedstrijd waardoor ze mogen optreden voor de popoulaire popster Jami McFame. Maar wanneer blijkt dat deze jonge diva een intimiderend ego heeft, tracht Jim haar een lesje in nederigheid te leren.
Nu Dana verhuisd is, heeft Cheryl er nood aan om alles wat ze normaal tegen Dana zegt aan Jim te vertellen. Dat is echter tot grote spijt van Jim, die deze gesprekken saai vindt en daarom op zoek gaat naar een nieuwe vriendin voor Cheryl.
Jim krijgt het bezoek van de duivel om hem te herinneren aan een afspraak die ze jaren geleden hebben gemaakt. Jim beloofde toen immers om zijn vijfde kind af staan indien hij er in zou slagen om Cheryl te versieren.
De hoogzwangere Cheryl, die nog steeds aan haar bed gekluisterd is, wil graag een spelletjesnacht organiseren. Tijdens een spelletje dat Cheryl nooit verliest, verdenkt Dana haar ervan vals te spelen.
Aflevering 14 van According To Jim is uitgezonden op dinsdag 10 oktober 2017 om 14:41 uur en was te zien op VTM 2.
Aflevering 13 van According To Jim is uitgezonden op zaterdag 7 oktober 2017 om 14:52 uur en was te zien op VTM 2.
Cheryl heeft last van zwangerschapsdementie en Jim besluit om dit in zijn voordeel uit te spelen. Hij wil de kelder immers inrichten tot een heuse mediaruimte in plaats van er een kamer voor Ruby en Gracie van te maken.
Jim wordt verplicht om het themafeestje van Gracie te organiseren aangezien Cheryl verplicht platte rust moet houden. Wanneer Jim ontdekt dat Gracie enkel akkoort ging met het thema om haar moeder te plezieren, beslist hij om het feestje een compleet andere insteek te geven.
Zonder Cheryl te consulteren, beslist Jim om de garage om te bouwen tot een hobbykamer. Om plaats te maken, schenkt hij de oude kleren van de kinderen en het meubilair aan een goed doel. Wanneer Cheryl hem vertelt dat ze zwanger is van een tweeling, ziet Jim zich genoodzaakt om alle spullen terug te halen.
September 2017
Wanneer Cheryl even terugkeert naar huis voor een bezoekje, wordt haar tijd opgeslorpt door de kinderen. In de hoop om wat tijd met zijn vrouw te kunnen doorbrengen, organiseert Jim een speciale date met haar in de lounge van de luchthaven.
Ruby en Gracie lijken maar niet te kunnen stoppen met bekvechten tot wanhoop van Jim. Hij beslist om de meisjes hun dagboeken te lezen om de achterliggende reden te ontdekken. Door de afwezigheid van Cheryl ziet hij zich genoodzaakt om de meisjes goedbedoelde moederlijke raad te geven.
Cheryl is nog steeds niet teruggekeerd en Jim heeft het moeilijk om Ruby te helpen met enkele typische meisjesproblemen. Hij roept de hulp in van Dana. Wanneer die Ruby echter de raad heeft om met een oudere jongen op date te gaan, raakt Jim in paniek.
Terwijl Cheryl op bezoek is bij haar zieke moeder moet Jim op zijn eentje op de kinderen passen. Hij krijgt echter al snel hulp van een vrouw uit de buurt. Al snel komen er ook nog andere vrouwen langs om Jim te helpen in het huishouden.
Cheryl en Jim beleven een speciale avond thuis zonder de kinderen. De avond draait echter uit op een voedselgevecht. Terwijl Andy op de kinderen past, wordt hij het slachtoffer van hun kattenkwaad. Andy beslist om wraak te nemen op Jim.
Archief