Advocaat van de Duivel

Afleveringen
41:00

Aflevering 8

4,0 70 x
Aflevering 8 van Advocaat van de Duivel is uitgezonden op maandag 27 februari 2017 om 0:08 uur en was te zien op Q2.
39:00

Aflevering 9

4,0 49 x
Aflevering 9 van Advocaat van de Duivel is uitgezonden op zondag 26 februari 2017 om 21:00 uur en was te zien op Q2.
32:00

Aflevering 9

4,0 14 x
Rob Vanoudenhoven is geen supporter van voetbal en wil de sport een levenslange schorsing opleggen. Thomas Smith pleit tegen het bestaan van soaps. Wie trekt uiteindelijk aan het langste einde?
34:00

Aflevering 8

3,0 25 x
Bert Gabriëls is voor de afschaffing van alle roddelende media en pleit voor een verbod op de verspreiding van boekskes. William Boeva keert zich tegen Hipsters. Welk kwaad zal voor eeuwig wegkwijnen in de hel?
31:00

Aflevering 7

4,0 39 x
Tijdens deze rechtszaak wordt er door Adriaan Van den Hoof een vurig pleidooi gehouden tegen het amateurisme van de zogenaamde doe-het-zelvers. Jens Dendoncker schept duidelijkheid over wat er volgens hem zoal mis is met onze Belgische Kust. De mees...
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.