Airwolf

Airwolf herbekijken

Seizoen 1
45:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Proof Through the Night

4,0 1 x
Een Russische mol ontdekt dat wetenschappers in de Sovjet-Unie een dodelijk serum hebben ontwikkeld. Iedereen die eraan wordt blootgesteld, sterft onmiddellijk. Hij steelt een flesje serum en roept vervolgens de hulp in van Archangel om te kunnen ontsnappen.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Bite of the Jackal

4,0 1 x
Santini moet een noodlanding maken wanneer er een bom aan boord van zijn helikopter wordt ontdekt. Hawke en Archangel gaan naar hem op zoek, maar vliegen in een hinderlaag en worden neergeschoten.
45:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Daddy's Gone a Hunt'n

4,0 1 x
Hawke en Santini moeten een verrader zien te stoppen die een geavanceerd militair vliegtuig aan de Russen probeert te leveren in ruil voor zijn zoon, die geboren werd in Vietnam. De missie neemt een vreemde wending wanneer blijkt dat ook Hawke ooit een relatie had met de moeder van de jongen.
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Shadow of the Hawke: Part 2

3,0 1 x
In zijn zoektocht naar Airwolf trekt Hawke samen met zijn goede vriend Santini naar Libië. Gabrielle, de vriendin van Hawke, gaat intussen undercover, maar wordt al gauw ontmaskerd, waarna ze gefolterd en voor dood achtergelaten wordt in de woestijn.
1:02:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Shadow of the Hawke: Part 1

3,0 2 x
Tijdens een demonstratie van een nieuw prototype superhelikopter genaamd Airwolf steelt dr. Charles Moffet het toestel. Daarbij vermoordt hij alle toeschouwers, behalve Michael Coldsmith Briggs III, aka Archangel, de leidinggevende van de geheime organisatie The Firm. Deze huurt vervolgens Stringfellow Hawke in om het toes...
Seizoen 2
46:00

Seizoen 2, Aflevering 21 - Eruption

3,0 2 x
Net wanneer Hawke en Santini stalen nemen van de lucht nabij een ontwakende vulkaan, barst die uit. De schok van de uitbarsting vernietigt een stadje in een nabijgelegen vallei en Hawke en Santini besluiten meteen om hulp te bieden. Hawke ontdekt vervolgens dat de vulkaan niet de grootste vijand van de inwoners is, maar we...
46:00

Seizoen 2, Aflevering 20 - Severance Pay

4,0 3 x
Hawke krijgt de opdracht om Larry Mason te lokaliseren, een ex-medewerker van de F.I.R.M. De man is ontevreden over zijn pensioenuitkering en is daarom gestart met het lekken van geheime informatie aan de pers, waardoor de nationale veiligheid in het gedrang komt.
46:00

Seizoen 2, Aflevering 19 - Dambreakers

3,0 2 x
Hawke en een bevriende verslaggeefster worden gevangengenomen door terroristen die een christelijke gemeenschap hebben overgenomen.
46:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Out of the Sky

4,0 4 x
Hawke en Santini helpen popzangeres Roxy Marvel wanneer haar leven wordt bedreigd door haar ex-man Nick, tevens haar manager. Hij wil geld slaan uit haar dood om gokschulden te kunnen afbetalen.
46:00

Seizoen 2, Aflevering 17 - Natural Born

3,0 3 x
De jonge helikopterpiloot Kevin wil wraak nemen nadat zijn oom werd vermoord door enkele ex-compagnons. Om hen te vinden, gaat hij aan de slag bij Santini Air.
Archief