Airwolf

Laatste aflevering
45:00
Airwolf

Het team moet een gek zien tegen te houden die een Japans schip met nucleair afval aan boord tot ontploffing wil brengen. Hij eist dat de regering chronisch zieke mensen in quarantaine plaatst.

Airwolf gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
45:00
Een afvallige wetenschapper plaatst een implantaat in de hersenen van Locke zodat ze hem kan controleren en hij haar kan helpen bij het stelen van Airwolf.
45:00
Hawke gaat op zoek naar Santini nadat ze door een ex-vriend werd uitgenodigd in Afghanistan en vervolgens van de radar verdween.
45:00
Het team maakt jacht op een corrupte militaire leider die op de vlucht is geslagen met miljoenen dollars van Amerikaanse steunfondsen.
45:00
Het team woont een vliegshow bij om een dubbelspion, die als legerpiloot werkzaam is voor een Oostblokland, te helpen ontsnappen.
45:00
Radicale antioorlogsactivisten dreigen ermee twintig kernraketten tot ontploffing te brengen om wereldwijde ontwapening af te dwingen.
43:00
Een testvlucht van een experimenteel vliegtuig gaat niet geheel volgens plan voor Hawke.
45:00
Een Japanse kamikazepiloot die ten tijde van WO II werd neergeschoten door Hawke's vader komt naar de Verenigde Staten om wraak te nemen.
44:00
Hawke krijgt de schuld van een veiligheidslek nadat hij tijdens een missie achter het IJzeren Gordijn een vriend vermoord zag worden.
45:00
Hawke helpt een ex-vriendin en haar man die ongewild pionnen dreigen te worden in de plannen van een bende drugssmokkelaars.
45:00
Santini test een experimenteel nieuw vliegtuig. Een van de geldschieters blijkt haar vader te zijn.
45:00
Rivers slaagt er in Laos in om belastend materiaal te filmen tegen cocaïnedealer Curtis, de voormalige commandant van Hawke.
Seizoen 2
45:00
Caitlin wordt ingehuurd om een groep archeologiestudenten en hun leraar naar de Maya ruïnes in Zuid-Amerika te brengen. In werkelijkheid is de leraar echter een meesterbrein in het stelen van kostbare kunstvoorwerpen en zijn missie is om zoveel mogelijk artefacten te stelen. De reis loopt anders dan verwacht wanneer gueril...
46:00
Net wanneer Hawke en Santini stalen nemen van de lucht nabij een ontwakende vulkaan, barst die uit. De schok van de uitbarsting vernietigt een stadje in een nabijgelegen vallei en Hawke en Santini besluiten meteen om hulp te bieden. Hawke ontdekt vervolgens dat de vulkaan niet de grootste vijand van de inwoners is, maar we...
46:00
Hawke krijgt de opdracht om Larry Mason te lokaliseren, een ex-medewerker van de F.I.R.M. De man is ontevreden over zijn pensioenuitkering en is daarom gestart met het lekken van geheime informatie aan de pers, waardoor de nationale veiligheid in het gedrang komt.
46:00
Hawke en een bevriende verslaggeefster worden gevangengenomen door terroristen die een christelijke gemeenschap hebben overgenomen.
46:00
Hawke en Santini helpen popzangeres Roxy Marvel wanneer haar leven wordt bedreigd door haar ex-man Nick, tevens haar manager. Hij wil geld slaan uit haar dood om gokschulden te kunnen afbetalen.
46:00
De jonge helikopterpiloot Kevin wil wraak nemen nadat zijn oom werd vermoord door enkele ex-compagnons. Om hen te vinden, gaat hij aan de slag bij Santini Air.
46:00
Nadat een opstandelinge haar vader, ex-dictator Marios Guzman, heeft bevrijd uit de gevangenis, wordt ook Doc ontvoerd. Hij moet de man de medische behandeling geven die hij in de gevangenis niet heeft gekregen.
46:00
Santini gebruikt Airwolf om een hart naar Chicago te transporteren. Onderweg reageert hij op een noodoproep van een privévliegtuig van miljardair Carl Barron. Wanneer de man niet veel later om het leven komt bij een explosie, blijkt Santini in diens testament te staan.
Archief