Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

All New Traffic Cops

Seizoen 6
50:00

Aflevering 4

3,0 3 x
De agenten gebruiken nieuwe technologieën en wetten om automobilisten die onder invloed rijden te veroordelen. In Harrogate laat agent Andy Ingram rond sluitingstijd van de café's een chauffeur van een busje een blaastest doen. Na twee positieve tests zet de jongeman het op een lopen, maar Andy haalt hem al snel in.
50:00

Aflevering 14

4,0 3 x
De agenten worden geregeld geconfronteerd met drugs op de Britse wegen. Of het nu dealers zijn die voorraden vervoeren of gebruikers die achter het stuur kruipen; het is een dagelijkse strijd, maar de politie is vastberaden aan het langste eind te trekken.
50:00

Aflevering 11

4,0 7 x
De agenten worden regelmatig geconfronteerd met gevaarlijke en roekeloze, jonge bestuurders. Ondanks de vele doden die er jaarlijks op de Britse wegen vallen zetten zij nog al te vaak hun eigen leven en dat van anderen op het spel. De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeval nabij York tussen een vrachtwagen en een...
50:00

Aflevering 10

3,0 9 x
De agenten krijgen regelmatig af te rekenen met roekeloze bestuurders die zichzelf, maar ook andere weggebruikers in gevaar brengen. Er worden in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks bijna 300.000 verkeersovertredingen begaan. Het wemelt er dus van de onbezonnen bestuurders.
50:00

Aflevering 6

3,0 9 x
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire. De agenten gaan op zoek naar een wagen die betrokken zou zijn bij enkele winkeldiefstallen.
50:00

Aflevering 5

3,0 13 x
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes. Een gewapend team gaat ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.
43:00

Aflevering 1

4,0 16 x
Aan de rand van York volgt de verkeerspolitie een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. Wanneer ze de auto aan de kant laten zetten, treffen ze al snel een lading cannabis aan in het voertuig. Vier verdachten worden aangehouden.
41:00

Aflevering 2

3,0 4 x
Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough. Dan zet de achtervolging in.
42:00

Aflevering 1

4,0 6 x
Brigadier Mick Roffe, het hoofd van de nieuwe eenheid, heeft het gemunt op vermoedelijke drugsdealers. Samen met een team van specialisten doen ze een inval bij een club in Catterick.
Archief