Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

All New Traffic Cops

Seizoen 6
50:00

Aflevering 6

3,0 3 x
De agenten maken jacht op criminelen op de weg, van illegale bestuurders die het systeem oplichten tot dieven en drugsdealers. Sommigen steken de grens over om misdaden te plegen in North Yorkshire. De agenten gaan op zoek naar een wagen die betrokken zou zijn bij enkele winkeldiefstallen.
50:00

Aflevering 5

3,0 1 x
Op een feestdag gaat Paul Cording af op een melding van huiselijk geweld die mogelijks een poging tot moord is. Een vrouw zou haar man hebben neergestoken met een vleesmes. Een gewapend team gaat ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.
43:00

Aflevering 1

4,0 2 x
Aan de rand van York volgt de verkeerspolitie een BMW die vanuit Leeds 240 kilometer heeft rondgereden door North Yorkshire. Wanneer ze de auto aan de kant laten zetten, treffen ze al snel een lading cannabis aan in het voertuig. Vier verdachten worden aangehouden.
41:00

Aflevering 2

3,0 2 x
Verkeersagent Dan Hughes wordt bijna van zijn sokken gereden door een automobilist die waarschijnlijk dronken is. De verdachte slaat met 110 km per uur op de vlucht door de straten van Scarborough. Dan zet de achtervolging in.
42:00

Aflevering 1

4,0 3 x
Brigadier Mick Roffe, het hoofd van de nieuwe eenheid, heeft het gemunt op vermoedelijke drugsdealers. Samen met een team van specialisten doen ze een inval bij een club in Catterick.
Archief