Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

All New Traffic Cops

Seizoen 7

Aflevering 6

3,0 3 x
Aflevering 6 van All New Traffic Cops is uitgezonden op dinsdag 9 augustus 2022 om 18:09 uur en was te zien op VTM 4.

Aflevering 4

4,0 2 x
Vorig jaar werd er in Engeland en Wales elke zes minuten een auto gestolen.

Aflevering 3

4,0 4 x
Ieder jaar loopt de schade door diefstallen uit vrachtwagens op tot in de miljoenen. Jonge criminelen snijden de zijkanten open en stelen de goederen uit de vrachtwagens, waarna ze koste wat het kost proberen te ontsnappen.

Aflevering 2

3,0 8 x
De verkeerspolitie van Derbyshire maakt jacht op gewelddadige bendes die plofkraken plegen.

Aflevering 1

3,0 3 x
De chauffeur van een onverzekerd busje slaat op de vlucht, met een gevaarlijke achtervolging tot gevolg. Brigadier Pitfield schiet te hulp wanneer een Citroën Berlingo de politiewagens via een smal voetpad naar de straatjes van een woonwijk leidt.
Seizoen 6
50:00

Aflevering 14

4,0 3 x
De agenten worden geregeld geconfronteerd met drugs op de Britse wegen. Of het nu dealers zijn die voorraden vervoeren of gebruikers die achter het stuur kruipen; het is een dagelijkse strijd, maar de politie is vastberaden aan het langste eind te trekken.
Seizoen 1
50:00

Aflevering 13

3,0 2 x
De agenten krijgen regelmatig te maken met chaos en vernieling. Ze worden opgeroepen voor een kettingbotsing op de A64, een van de drukste wegen van het Verenigd Koninkrijk. Een van de betrokken bestuurders is er erg aan toe en wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht.
Seizoen 6
50:00

Aflevering 12

3,0 3 x
Politiewerk op de Britse wegen komt steeds vaker neer op zorgen voor de kwetsbaarsten van de samenleving. Sergeant Paul Cording reageert op een oproep over een gepensioneerde vrouw die gevallen is in de badkamer en met haar lichaam de deur blokkeert. In afwachting van de ambulance en de brandweer probeert Paul bij de vrouw...
50:00

Aflevering 11

4,0 6 x
De agenten worden regelmatig geconfronteerd met gevaarlijke en roekeloze, jonge bestuurders. Ondanks de vele doden die er jaarlijks op de Britse wegen vallen zetten zij nog al te vaak hun eigen leven en dat van anderen op het spel. De agenten worden opgeroepen voor een zwaar ongeval nabij York tussen een vrachtwagen en een...
50:00

Aflevering 10

3,0 3 x
De agenten krijgen regelmatig af te rekenen met roekeloze bestuurders die zichzelf, maar ook andere weggebruikers in gevaar brengen. Er worden in het Verenigd Koninkrijk jaarlijks bijna 300.000 verkeersovertredingen begaan. Het wemelt er dus van de onbezonnen bestuurders.
Archief