All New Traffic Cops

Laatste aflevering
43:00
All New Traffic Cops

Tijdens de kerstperiode hebben de verkeersagenten hun handen meer dan vol met dronkaards die alsnog achter het stuur van hun voertuig kruipen en winkeldieven die de Britse economie handen vol geld kosten. Daarnaast zorgt de kerstperiode ook voor stress en dat leidt geregeld tot ...

All New Traffic Cops gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 4
43:00
De politie krijgt een Ford Fiesta in hun vizier die gestolen werd door een groepje tieners. De achtervolging door Bradford kent een dodelijke afloop. In Halifax spotten agenten leden van een bende inbrekers die het al een tijdje gemunt hebben op gepensioneerden.
44:00
In York wordt een zwangere fietser aangereden door een vrachtwagen. Omstaanders maken zich grote zorgen om de aanstaande moeder en haar ongeboren kind. In Leeds wordt een voetganger opzettelijk aangereden.
43:00
De landelijke wegen van North Yorkshire worden vaak door criminele bendes gebruikt om zich tijdens de nacht ongemerkt te kunnen verplaatsen. Het is aan het Road Crime Team om dit te voorkomen. Vanavond focussen de verkeersagenten zich op inbrekers, drugsdealers en bezinedieven.
42:00
In North Yorkshire achtervolgen agenten een bende die terreinwagens gebruikt om nachtelijke inbraken te plegen op industriezones. In Leeds moeten de politie en de ambulance uitrukken voor een jongeman. Hij probeerde een drukke weg over te steken om bij zijn vriendin te zijn, maar werd aangereden.
Seizoen 3
43:00
Dagelijks gebeuren er in het Verenigd Koninkrijk zo'n duizendtal diefstallen van voertuigen en inbraken. In Bradford scheurt een gestolen Nissan aan meer dan 100 km/u door het stadscentrum. De verkeerspolitie zet de achtervolging in. In Leeds trekt een auto de aandacht van de agenten omdat de bestuurder niet is wie ze verw...
43:00
Het Road Crime Team komt een bende op het spoor die valse geldbiljetten maakt en een man die meerdere valse nummerplaten gebruikt om zijn talrijke overtredingen te maskeren.
43:00
In North Yorkshire worden de verkeersagenten opgeroepen voor een zwaar verkeersongeluk nabij een themapark dat populair is bij gezinnen. Er viel al minstens één dodelijk slachtoffer. Wie is er verantwoordelijk? En is het ongeluk drugsgerelateerd, zoals de agenten vrezen?
43:00
De politie moet uitrukken voor een kettingbotsing waarbij vier auto's betrokken zijn. De agenten moeten niet alleen brokstukken rapen, ze moeten ook zien te achterhalen wat er zich exact heeft afgespeeld. Zeker wanneer blijkt dat de verklaringen van ooggetuigen en betrokkenen elkaar tegenspreken.
44:00
In Bradford achtervolgen agenten een chauffeur zonder geldig rijbewijs door de straten van de stad. Wanhopig als hij is, probeert de man de agenten al lopend van zich af te schudden. Tijdens de ochtendspits, op een van de drukste wegen van Bradford, verliest een snelheidsduivel de controle over zijn voertuig, waarna het to...
43:00
In Huddersfield zijn er vier politiewagens nodig om een autobestuurder een halt toe te roepen die weigert te stoppen terwijl er een motorfiets half uit zijn kofferbak hangt te bengelen. In West Yorkshire treffen agenten een stomdronken vrouw aan in de goot.
43:00
In Leeds is de verkeerspolitie op zoek naar een gestolen Ford Fiesta. De dader blijkt heel mondig te zijn. Aan de andere kant van de stad stelen autodieven twee dure wagens, waarna verkeersagenten de achtervolging inzetten. Het wordt de langste achtervolging ooit voor de agenten. Een helikopter wordt ingeschakeld om de dad...
42:00
De verkeersagenten krijgen te maken met een suïcidale jongeman met psychische problemen, een vrouw die gedumpt werd door mensensmokkelaars en een jong meisje dat langs de kant van de weg belandde na een ruzie met haar vriend. In North Yorkshire worden geregistreerde zedendelinquenten opgepakt die zich niet aan de voorwaard...
43:00
De verkeersagenten treden op tegen onverzekerde automobilisten die door hun roekeloze rijgedrag niet alleen anderen in gevaar brengen, maar bovendien zorgen voor een stijging van de verzekeringspremies voor zij die zich wel aan de regels houden. In Leeds wordt een koerier aan de kant gezet. De man kan geen geldige papieren...
Seizoen 2
42:00
De politie houdt een jonge autodief aan voor hij nog meer schade kan aanrichten. In het centrum van Keighley worden agenten aangevallen door dronken feestvierders. Een snelheidsduivel tovert zijn voertuig om in een spectaculaire vuurbal en komt er niet zonder kleerscheuren vanaf.
42:00
Agenten van de verkeersbrigade moeten samenwerken met een team van moordzaken om een moordverdachte te stoppen die aan hoge snelheid door Bradford raast. Een autodief belandt tegen een boom. Elders moet de politie ingrijpen wanneer een jonge bestuurder, die duidelijk onder invloed is, wordt aangevallen door buurtbewoners d...
42:00
Criminelen stelen zo goed als alles in een poging snel winst te kunnen maken, gaande van quads tot minigraafmachines en van busjes tot sigaretten. Diefstal op bouwwerven komt ook steeds vaker voor en leidt geregeld tot huiveringwekkende achtervolgingen.
43:00
Een achtervolging aan hoge snelheid door de buitenwijken van Bradford eindigt verrassend voor de achtervolgende agenten wanneer het erop lijkt dat de bestuurder snel naar huis wou om zijn dure afhaalmaaltijd warm te kunnen nuttigen. In het centrum van Harrogate daagt een wispelturige chauffeur de verkeersagenten uit met zi...
42:00
De verkeersagenten achtervolgen autodieven en sporen gewapende drugsdealers op. Een brandstofdief wordt betrapt en gearresteerd, maar probeert er vervolgens alles aan te doen om een straf te ontlopen.
43:00
Verkeersagenten uit Noord- en West-Yorkshire maken jacht op autodieven en snelheidsovertreders die onder invloed zijn. En aan het eind van een nachtelijke achtervolging aan hoge snelheid in Bradford bereikt de spanning een hoogtepunt wanneer de agenten, die bovendien in de minderheid zijn, vrezen voor rellen.
Archief