Allegiance

Allegiance herbekijken

2017

Aflevering 13

4,0 81 x
Alex, Mark en Katya doen er alles aan om Black Dagger te stoppen, en dat in een race tegen de klok. Terwijl Natalie en Sarah zichzelf in gevaar brengen door een grote aanval af te wijken, bereidt Victor de finale doodsteek voor zijn baas voor.

Aflevering 12

4,0 61 x
Alex en zijn bondgenoten zijn het hoofd van Black Dagger op het spoor, maar de tijd begint te dringen. Victor neemt wanhopige maatregelen om zichzelf en de O'Connors te redden. Ondertussen heroverweegt het hoofd van Black Dagger zijn leven na een persoonlijke gebeurtenis.

Aflevering 11

3,0 81 x
De O'Connors komen oog in oog te staan met hun grootste vijanden. Terwijl Alex Black Dagger probeert te stoppen, wordt hij zelf het doelwit van een gevaarlijke achtervolging. Ondertussen wordt het doel van Black Dagger steeds duidelijker.

Aflevering 10

4,5 88 x
De speciale eenheid keert zich tegen Alex. Mark en Katya ontdekken de naam van de drijvende kracht achter Black Dagger. Ondertussen proberen Victor en Natalie te wennen aan de nieuwe omstandigheden.

Aflevering 9

4,0 82 x
Terwijl de O'Connors een zwaar verlies verwerken, wordt de dreiging binnen de FBI groter. Het hoofd van Black Dagger sluit namelijk een mysterieuze nieuwe vriendschap en zet zo een stap dichter bij zijn samenzwering tegen Amerika. Ondertussen nemen de verdachtmakingen van Faber en Sam tegenover Alex toe, en nemen Natalie e...

25 juli 2017

3,0 76 x
In de nasleep van Alex' risicovolle ontmoeting met Black Dagger, proberen de O'Connors zijn identiteit te achterhalen en de speciale eenheid te informeren over zijn komst. Victor en Natalie spelen een gevaarlijk kat-en-muisspel met de Rezident om informatie te achterhalen. Terwijl het gevaar rondom hen erger wordt, groeien...

18 juli 2017

3,0 104 x
Alex vertoeft in Rome voor een gevaarlijke dubbele missie. Hij gaat er niet alleen op zoek naar Black Dagger, hij komt er ook meer te weten over het heldhaftige verleden van zijn moeder. Sam probeert geheime informatie te achterhalen door een deal te sluiten met een beruchte Italiaanse handelaar, maar verliest hierbij zijn...

10 juli 2017

4,0 100 x
Natalie moet vertrouwen op een buitenstaander om belangrijke informatie over Black Dagger te achterhalen, maar zo riskeert ze dat Victor haar plan ontdekt. Sam en Alex werken samen aan een riskante onderneming. Ondertussen probeert Katya Alex te overtuigen om haar te helpen de speciale eenheid te misleiden.

3 juli 2017

4,0 62 x
Net wanneer Alex' oprechtheid in twijfel wordt getrokken op zijn werk, ontdekt hij de waarheid over zijn familie. Voor de eerste keer in zijn leven moet hij vechten tegen zijn eigen principes. Agent Faber doet onderzoek naar een vermoedelijke infiltrant binnen de FBI. Ondertussen ontdekt Victor een nieuwe manier om de O'Co...

Aflevering 4

3,0 83 x
Na een schokkende ontdekking moet Alex zijn theorieën proberen te linken aan de bewijzen die ze gevonden hebben in het stadhuis. Sam moedigt hem aan om te blijven zoeken naar sporen. Ondertussen moeten Mark en Katya zich verantwoorden voor hun daden wanneer Arkady Isakof aan hun engagement twijfelt.
Archief