Allo Allo!

Juli 2019
25:00

Seizoen 9 - A Winkle in Time

4,0 4 x
De geallieerden zijn geland en de Duitsers zitten in het nauw. Kolonel Von Strohm en luitenant Grüber vermommen zich als Fransen, maar worden gearresteerd. Herr Flick en Von Smallhausen trachten via het riool in een miniduikboot de oceaan te bereiken. René wordt door de geallieerden gedecoreerd.
25:00

Seizoen 9 - A Fishy Send-Off

3,0 1 x
Het is de dag van de jaarlijkse Fishmonger's Parade. Kolonel Von Strohm en Luitenant Gruber beramen een plan om Hitler te vermoorden door middel van een exploderende schilderijlijst. Maar Herr Flick heeft hen afgeluisterd... Ondertussen heeft René met zijn gezelschap de kust bereikt, waar net de landing van de geallieerden...
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 4

3,0 3 x
Michelle heeft een groot ontsnappingsplan bedacht: het hele gezelschap zal aan boord van een gemotoriseerd vlot uit de Fishmonger's Parade de overtocht naar Engeland maken. Herr Flick en von Smallhausen kidnappen Mimi en Yvette en gaan verkleed als diensters in het café op zoek naar het schilderij van de Madonna.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 3

3,0 1 x
Renés rug zit vol hagel nadat hij door de Duitsers, die hem voor een eland hielden, onder vuur werd genomen. Michelle tracht hem naar Engeland te laten ontsnappen, maar uiteindelijk acht René het toch veiliger om zich aan de Duitsers over te geven. René lijdt zogezegd wel aan geheugenverlies.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 2

4,0 2 x
René wordt als liefdesslaaf door de meisjes van het communistische verzet gevangengehouden. Ondertussen gaat iedereen ervan uit dat René omgekomen is bij de ontploffing van de windmolen, en trachten Herr Flick en Von Smallhausen Edith erin te luizen door zich als Britten voor te doen.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 1

3,0 2 x
Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de ge...
25:00

Seizoen 8 - Aflevering 6

4,0 2 x
Michelles plan om Von Strohm te doen betalen via een snoek gevuld met 10 miljoen frank loopt verkeerd af. Ondertussen moeten René en Edith vermomd als Hitler en Goering het communistische verzet in de val lokken.
25:00

Seizoen 8 - Aflevering 5

4,0 5 x
Madame Fanny betrapt Edith in bed met de Führer, maar wat doet Hermann Goering in de kleerkast? Terwijl het communistische verzet ruziet over René, slagen Von Strohm en Gruber erin te ontsnappen. En Herr Flick en von Smallhausen ontmoeten bijna hun Schepper.
Juni 2019
25:00

Seizoen 8 - Aflevering 4

3,0 2 x
René heeft beloofd in het geheim met Yvette te trouwen, maar tot zijn verbijstering is het Edith die met hem de kerk binnenschrijdt. Alleen een mirakel kan hem nog redden. Ondertussen worden kolonel Von Strohm en luitenant Grüber, die zich vermomd hebben als Hitler en Goering, door het communistische verzet gevangengenomen.
25:00

Seizoen 8 - Aflevering 2

4,0 4 x
Michelle chanteert Grüber met een foto waarop hij de `Fallen Madonna' vasthoudt. Herr Flick geeft Helga een waarheidsserum, met spectaculaire gevolgen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.