Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Allo Allo!

Seizoen 4
30:00

Seizoen 4, Aflevering 6 - The Jet-Propelled Mother-in-Law

3,0 9 x
Kolonel von Klinkerhoffen komt naar de plaatselijke wijngaard om wijn te proeven. Het verzet is ook aanwezig.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - The Sausage in the Trousers

4,3 8 x
De spionagecamera uit Londen belandt in een wijngaard waar de boeren weigeren verder te werken uit angst voor de communisten. Generaal Von Klinkerhoffen arresteert Irma von Kinkenrotten alias Herr Flick. Ondertussen wordt René overstelpt met worsten allerhande, die schilderijen, batterijen, dynamiet en zelfs look bevatten.
24:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - The Flying Nun

4,0 7 x
Herr Flick verdenkt de kolonel en generaal Von Klinkerhoffen ervan een aanslag te beramen op Hitler. Het gerucht doet de ronde dat de Duitsers van plan zijn om Engeland binnen te vallen.
24:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Good Staff Are Hard To Find

3,0 7 x
René houdt gesprekken met sollicitanten voor de baan van Maria maar Michelle neemt Mimi aan, een fanatieke tegendraadse collega.
24:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - Camp Dance

3,0 6 x
Tijdens een variétéshow in het kamp slagen René en Co er met de hulp van Gruber eindelijk in om te ontsnappen. De Britse piloten zijn hen ook gevolgd, al was dat niet de bedoeling. Ondertussen heeft Maria zich als een postpakket van het Rode Kruis laten versturen.
26:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Hans Goes Over The Top

4,0 4 x
René, kolonel Von Strohm en kapitein Geering zitten nog steeds in het krijgsgevangenenkamp. Ze zijn van plan om zich een weg naar buiten te graven, terwijl op hetzelfde moment Herr Flick en Von Smallhausen via een tunnel naar binnen proberen te geraken.
Seizoen 3
34:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - The Great Un-Escape

3,0 5 x
De vliegeniers bevinden zich in het mortuarium verkleed als sloeries. Ze wachten tot ze nieuwe uniformen kunnen aantrekken. De 'Gevallen Madonna', nog steeds verstopt achter een schilderij van van Gogh, wordt ter bewaking aan Gruber gegeven.
34:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - Pretty Maids All in a Row

4,5 8 x
Rene heeft 'De Gevallen Madonna' verstopt achter een oud schilderij. De Generaal ontdekt dat dit schilderij een Van Gogh is en besluit het te stelen. De Britse piloten hebben inmiddels een nieuwe vermomming: een dienstmeisje en een tippelaarster.
43:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Flight of Fancy

3,0 4 x
Er wordt een poging gedaan de piloten te helpen ontsnappen met een antiek vliegtuig. Ondertussen krijgt Gruber het schilderij van de 'Gevallen Madonna' om daar een kopie van te maken. Ook al is er een hoekje afgebeten door de schoonmoeder van René, toen zij honger had.
34:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - The Sausage in the Wardrobe

4,0 3 x
Maria wordt gegijzeld door Generaal Von Klinkerhoffen zolang de motor van zijn grasmachine niet terug is. De generaal ontdekt de worst, maar weet niet welke kostbare inhoud ze verbergt.
Archief