Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Allo Allo!

Allo Allo! herbekijken

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Jet-Propelled Mother-in-Law

2,8 95 x
Kolonel von Klinkerhoffen komt naar de plaatselijke wijngaard om wijn te proeven. Het verzet is ook aanwezig.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - The Sausage in the Trousers

4,3 40 x
De spionagecamera uit Londen belandt in een wijngaard waar de boeren weigeren verder te werken uit angst voor de communisten. Generaal Von Klinkerhoffen arresteert Irma von Kinkenrotten alias Herr Flick. Ondertussen wordt René overstelpt met worsten allerhande, die schilderijen, batterijen, dynamiet en zelfs look bevatten.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Flying Nun

4,0 34 x
Herr Flick verdenkt de kolonel en generaal Von Klinkerhoffen ervan een aanslag te beramen op Hitler. Het gerucht doet de ronde dat de Duitsers van plan zijn om Engeland binnen te vallen.
Seizoen 4
24:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - Good Staff Are Hard To Find

3,0 31 x
René houdt gesprekken met sollicitanten voor de baan van Maria maar Michelle neemt Mimi aan, een fanatieke tegendraadse collega.
26:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - Hans Goes Over The Top

4,0 31 x
René, kolonel Von Strohm en kapitein Geering zitten nog steeds in het krijgsgevangenenkamp. Ze zijn van plan om zich een weg naar buiten te graven, terwijl op hetzelfde moment Herr Flick en Von Smallhausen via een tunnel naar binnen proberen te geraken.
Seizoen 1
34:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Great Un-Escape

3,0 26 x
De vliegeniers bevinden zich in het mortuarium verkleed als sloeries. Ze wachten tot ze nieuwe uniformen kunnen aantrekken. De 'Gevallen Madonna', nog steeds verstopt achter een schilderij van van Gogh, wordt ter bewaking aan Gruber gegeven.
34:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Pretty Maids All in a Row

4,5 18 x
Rene heeft 'De Gevallen Madonna' verstopt achter een oud schilderij. De Generaal ontdekt dat dit schilderij een Van Gogh is en besluit het te stelen. De Britse piloten hebben inmiddels een nieuwe vermomming: een dienstmeisje en een tippelaarster.
Seizoen 3
43:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Flight of Fancy

3,0 16 x
Er wordt een poging gedaan de piloten te helpen ontsnappen met een antiek vliegtuig. Ondertussen krijgt Gruber het schilderij van de 'Gevallen Madonna' om daar een kopie van te maken. Ook al is er een hoekje afgebeten door de schoonmoeder van René, toen zij honger had.
34:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Gruber Does Some Mincing

3,0 28 x
Grubers hond steelt Herr Flicks knakworst met het echte schilderij erin. René probeert Gruber ervan te overtuigen een nieuwe kopie te laten maken. Ondertussen heeft het verzet de motor van Von Klinkerhoffens grasmachine gestolen om in het antieke vliegtuig te installeren.
34:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - The Nicked Knockwurst

4,0 31 x
De knakworst van Herr Flick wordt gestolen door het communistische verzet dat losgeld eist. René moet het geld overhandigen terwijl Kol. Von Strohm en Kapt. Geering in een hinderlaag liggen. Michelle van het Franse verzet onthult een nieuw plan om de twee Britse piloten naar Engeland te brengen. René moet in het museum een...
Archief