Allo Allo!

September 2019
25:00

Seizoen 1 - 4. Saville Row to the Rescue

4,0 2 x
Michelle brengt een fles gin mee naar het café met daarin de vloeistof Nitroglycerine. René moet de zogenaamde fles gin goed bewaren, want Michelle wil met de vloeistof een Duitse trein opblazen. De nieuwe uniformen moeten aankomen uit Londen, maar op het vliegtuig blijkt enkel een kleermaker te zitten. Het schilderij van ...
25:00

Seizoen 1 - 3. Pigeon Post

4,0 1 x
De problemen van René blijven zich opstapelen. De vliegtuigbestuurders hebben zich verkleed als Duitsers en steken daarna alle uniformen in brand. De Duitse kolonels zijn razend en René moet voor nieuwe uniformen zorgen uit Londen. Omdat hij geen toegang krijgt tot de radio, moet hij twee postduiven gebruiken.
25:00

Seizoen 1 - 1. The British are Coming

3,0 3 x
René Artois is uitbater van een café in het Franse dorp Nouvion, dat bezet wordt door de Duitsers. Twee Duitse officieren zijn er vaste klant en voorzien hem van boter en suiker in ruil voor wat tijd met zijn knappe diensters. Hij komt echter in de problemen wanneer zijn café een safehouse wordt op de vluchtroute van Brits...
25:00

Seizoen 1 - 2. The Fallon Madonna

3,0 2 x
Kolonel Von Strohm wil René aangeven bij de Gestapo, samen met het gevraagde schilderij van de gevallen Madonna. René kan hem overtuigen om slechts een kopie af te leveren, maar is de vervalsing wel goed gelukt?
Juli 2019
25:00

Seizoen 9 - A Winkle in Time

4,5 10 x
De geallieerden zijn geland en de Duitsers zitten in het nauw. Kolonel Von Strohm en luitenant Grüber vermommen zich als Fransen, maar worden gearresteerd. Herr Flick en Von Smallhausen trachten via het riool in een miniduikboot de oceaan te bereiken. René wordt door de geallieerden gedecoreerd.
25:00

Seizoen 9 - A Fishy Send-Off

3,0 4 x
Het is de dag van de jaarlijkse Fishmonger's Parade. Kolonel Von Strohm en Luitenant Gruber beramen een plan om Hitler te vermoorden door middel van een exploderende schilderijlijst. Maar Herr Flick heeft hen afgeluisterd... Ondertussen heeft René met zijn gezelschap de kust bereikt, waar net de landing van de geallieerden...
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 4

3,0 5 x
Michelle heeft een groot ontsnappingsplan bedacht: het hele gezelschap zal aan boord van een gemotoriseerd vlot uit de Fishmonger's Parade de overtocht naar Engeland maken. Herr Flick en von Smallhausen kidnappen Mimi en Yvette en gaan verkleed als diensters in het café op zoek naar het schilderij van de Madonna.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 3

3,0 2 x
Renés rug zit vol hagel nadat hij door de Duitsers, die hem voor een eland hielden, onder vuur werd genomen. Michelle tracht hem naar Engeland te laten ontsnappen, maar uiteindelijk acht René het toch veiliger om zich aan de Duitsers over te geven. René lijdt zogezegd wel aan geheugenverlies.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 2

4,0 3 x
René wordt als liefdesslaaf door de meisjes van het communistische verzet gevangengehouden. Ondertussen gaat iedereen ervan uit dat René omgekomen is bij de ontploffing van de windmolen, en trachten Herr Flick en Von Smallhausen Edith erin te luizen door zich als Britten voor te doen.
25:00

Seizoen 9 - Aflevering 1

3,5 4 x
Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de ge...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.