Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Allo Allo!

Februari 2020
30:00

Seizoen 3 - 3. The Sausage in the Wardrobe

4,0 0 x
Maria wordt gegijzeld door Generaal Von Klinkerhoffen zolang de motor van zijn grasmachine niet terug is. De generaal ontdekt de worst, maar weet niet welke kostbare inhoud ze verbergt. Zowel Flick als Gruber, de kapitein en zelfs de kolonel proberen het kasteel binnen te geraken om de worst te bemachtigen.
30:00

Seizoen 3 - 1. The Nicked Knockwurst

4,0 6 x
De knakworst van Herr Flick wordt gestolen door het communistische verzet dat losgeld eist. René moet het geld overhandigen terwijl Kol. Von Strohm en Kapt. Geering in een hinderlaag liggen. Michelle van het Franse verzet onthult een nieuw plan om de twee Britse piloten naar Engeland te brengen. René moet in het museum een...
30:00

Seizoen 3 - 2. Gruber Does Some Mincing

3,0 3 x
Grubers hond steelt Herr Flicks knakworst met het echte schilderij erin. René probeert Gruber ervan te overtuigen een nieuwe kopie te laten maken. Ondertussen heeft het verzet de motor van Von Klinkerhoffens grasmachine gestolen om in het antieke vliegtuig te installeren.
25:00

Seizoen 6 - 6. The Crooked Fences

4,0 1 x
Café René blijkt het trefpunt voor een geheime deal met in de hoofdrollen een koekoeksklok, een meesterwerk van Von Klomp en vijf personen met een zak over het hoofd.
25:00

Seizoen 6 - 5. The Airmen De-Nicked

4,0 4 x
Michelle van het Verzet wil het Duitse hoofdkwartier binnendringen en de Britse piloten proberen te bevrijden. De gestolen legeruniformen passen René als gegoten.
25:00

Seizoen 6 - 4. The Nicked Airmen

4,0 2 x
De Britse piloten worden door de Duitsers gevangengenomen en zullen de volgende morgen naar Berlijn gedeporteerd worden. René en zijn personeel trachten vermomd als begrafenisondernemers de piloten te bevrijden.
25:00

Seizoen 6 - 3. The Nouvian Oars

3,0 0 x
Von Klinkerhoffen vertrouwt de Gestapo niet en hij beveelt Helga met Herr Flick in het huwelijksbootje te stappen om zo zijn doen en laten in het oog te kunnen houden.
25:00

Seizoen 6 - 1. Desperate Doings in the Graveyard

3,0 2 x
Met een sterke radiozender, die onderin het graf van Renés dode 'tweelingbroer' opgesteld staat, wil René Londen verwittigen dat de Britse piloten op de terugweg zijn. Ondertussen vermommen Herr Flick en Von Smallhausen zich als Britse piloten om opgepikt te worden door het Verzet. Gruber ziet een geest.
25:00

Seizoen 6 - 2. The Gestapo for the High Jump

3,0 3 x
De Gestapo en de Italianen willen vermomd als Britse piloten infiltreren in het Verzet. René en zijn vrienden zijn echter op hun hoede.
20:00

Seizoen 5 - 26. All in Disgeese

4,0 2 x
De Britse spionagedienst stuurt twee experts om de codeermachine van de Duitsers te onderzoeken. Generaal Von Klinkerhoffen beveelt om René te fusilleren als de machine niet teruggegeven wordt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.