Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Allo Allo!

Augustus 2020
35:00

5. The Gestapo Ruins a Picnic

3,0 4 x
Generaal Von Klinkerhoffen gebruikt een plaatselijke krant voor propagandadoeleinden en stelt een onwillige René aan als uitgever. Michelle komt met een nieuw plan op de proppen: er zal een vlot ge...
30:00

2. An Almighty Bang

3,0 1 x
Generaal Von Flockenstuffen heeft een groots plan bedacht om Churchill te ontvoeren. De kolonel, Gruber en Bertorelli, die ingedeeld worden bij een zelfmoordcommando, trachten het plan te dwarsbomen.
Juli 2020
30:00

1. A Quiet Honeymoon

3,0 1 x
René moet zijn schoonmoeder terugvinden. Zij werd laatst gesignaleerd met Leclerc onder een luchtballon, zo'n 500 voet hoog, vliegend in zuidelijke richting.
25:00

Seizoen 6 - 6. The Crooked Fences

4,0 3 x
Café René blijkt het trefpunt voor een geheime deal met in de hoofdrollen een koekoeksklok, een meesterwerk van Von Klomp en vijf personen met een zak over het hoofd.
25:00

Seizoen 6 - 5. The Airmen De-Nicked

4,0 2 x
Door gestolen Duitse uniformen te gebruiken, hoopt Michelle van het verzet te kunnen infiltreren in het Duitse hoofdkwartier om Britse piloten te bevrijden. Maar wie past erin?
25:00

Seizoen 6 - 4. The Nicked Airmen

4,0 4 x
Enkele Britse piloten werden gearresteerd toen ze probeerden om in een tinnen bad de rivier af te varen. Rene en zijn team krijgen de opdracht om hen in lijkkisten uit het kasteel te redden. Alles ...
25:00

Seizoen 6 - 3. The Nouvian Oars

3,0 9 x
Von Klinkerhoffen vertrouwt de Gestapo niet en hij beveelt Helga met Herr Flick in het huwelijksbootje te stappen om zo zijn doen en laten in het oog te kunnen houden.
25:00

Seizoen 6 - 2. The Gestapo for the High Jump

3,5 6 x
Herr Flick en Von Smalhausen van de Gestapo willen het verzet infiltreren vermomd, als Britse piloten. De Italianen, onder leiding van kapitein Bertorelli, willen dat echter ook doen. Ze weten niet...
Juni 2020
25:00

Seizoen 6 - 1. Desperate Doings in the Graveyard

3,0 3 x
Onder het graf van de overleden tweelingbroer van Rene Artois is er een krachtige radiozender verstopt. Rene probeert een boodschap naar Londen te sturen waarin hij aankondigt dat de Britse piloten...
20:00

Seizoen 5 - 26. All in Disgeese

4,0 0 x
De Britse spionagedienst stuurt twee experts om de codeermachine van de Duitsers te onderzoeken. Generaal Von Klinkerhoffen beveelt om René te fusilleren als de machine niet teruggegeven wordt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.