Allo Allo!

Laatste aflevering
29:00
Allo Allo!
4 x

Seizoen 7, Aflevering 8 - Prior Engagements

Generaal Von Klinkerhoffen denkt dat een gemengd huwelijk tussen een Française en iemand van de bezettingstroepen een mooi propagandastukje zou opleveren voor de krant. Hij beslist dat Bertorelli met Edith moet trouwen. Ondertussen proberen Herr Flick en von Smallhausen de bomme...

Seizoen 7
28:00

Seizoen 7, Aflevering 6 - The Spirit of Nouvion

3 x
De lokale krant, met René als uitgever, organiseert een missverkiezing in het dorp. Edith stelt zich kandidate. De weerstand zit op zwart zaad en René krijgt de opdracht het schilderij van de Madonna te verkopen, maar dat bevindt zich in de safe van Herr Flick.
29:00

Seizoen 7, Aflevering 5 - The Gestapo Ruins a Picnic

4 x
Generaal Von Klinkerhoffen gebruikt een plaatselijke krant voor propagandadoeleinden en stelt een onwillige René aan als uitgever. Michelle komt met een nieuw plan op de proppen: er zal een vlot gebouwd worden waarmee de Britse piloten naar Engeland moeten ontsnappen.
Seizoen 1
29:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - An Almighty Bang

1 x
Generaal Von Flockenstuffen heeft een groots plan bedacht om Churchill te ontvoeren. De kolonel, Gruber en Bertorelli, die ingedeeld worden bij een zelfmoordcommando, trachten het plan te dwarsbomen.
29:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - A Quiet Honeymoon

1 x
René moet zijn schoonmoeder terugvinden. Zij werd laatst gesignaleerd met Leclerc onder een luchtballon, vliegend in zuidelijke richting.
Seizoen 6
24:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - The Crooked Fences

7 x
Café René blijkt het trefpunt voor een geheime deal met in de hoofdrollen een koekoeksklok, een meesterwerk van Von Klomp en vijf personen met een zak over het hoofd.
24:00

Seizoen 6, Aflevering 5 - The Airmen De-Nicked

3 x
Door gestolen Duitse uniformen te gebruiken, hoopt Michelle van het verzet te kunnen infiltreren in het Duitse hoofdkwartier om Britse piloten te bevrijden. Maar wie past erin?
24:00

Seizoen 6, Aflevering 4 - The Nicked Airmen

5 x
Enkele Britse piloten werden gearresteerd toen ze probeerden om in een tinnen bad de rivier af te varen. Rene en zijn team krijgen de opdracht om hen in lijkkisten uit het kasteel te redden. Alles gaat prima tot monsieur Alfonse monsieur Leclerc uitdaagt tot een duel.
Seizoen 1
24:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - The Nouvian Oars

4 x
Von Klinkerhoffen vertrouwt de Gestapo niet en hij beveelt Helga met Herr Flick in het huwelijksbootje te stappen om zo zijn doen en laten in het oog te kunnen houden.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Gestapo for the High Jump

1 x
Herr Flick en Von Smalhausen van de Gestapo willen het verzet infiltreren vermomd, als Britse piloten. De Italianen, onder leiding van kapitein Bertorelli, willen dat echter ook doen. Ze weten niet dat Rene en zijn vrienden hen, zwaar vermomd, staan op te wachten noch weet Boris Karloff dat zijn vroegere make-upartiest nu ...
24:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Desperate Doings in the Graveyard

3 x
Onder het graf van Artois, de overleden tweelingbroer van René, werd er een krachtige radiozender verstopt. René probeert een boodschap naar Londen te sturen waarin hij aankondigt dat de Britse piloten zullen teruggebracht worden, maar hij laat zich meeslepen.
Seizoen 5
24:00

Seizoen 5, Aflevering 26 - All in Disgeese

3 x
De Britse spionagedienst stuurt twee experts om de codeermachine van de Duitsers te onderzoeken. Generaal Von Klinkerhoffen beveelt om René te fusilleren als de machine niet teruggegeven wordt.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 25 - Down the Drain

3 x
De Enigma-codeermachine moet samen met de Britse piloten naar Engeland gesmokkeld worden. Verborgen in een wijnvat zal de machine via de riolering tot bij de duikboot gebracht worden.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 24 - Wedding Bloss

4 x
Meneer Alphonse heeft Edith ten huwelijk gevraagd en dat baart René zorgen. Hij is bang dat hij zijn café en het goud in de koekoeksklok zal verliezen. Hij bedenkt een plan om Alphonse tegen te houden.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 23 - An Enigma Variation

8 x
René verbergt het goud in de koekoeksklok in het café. Op bevel van Von Strohm en Gruber vermommen René en enkele leden van het Verzet zich als muzikanten van een strijkkwartet. Zij moeten in het kasteel het standbeeld met de echte schilderijen stelen.
24:00

Seizoen 5, Aflevering 22 - Train of Events

6 x
René en Yvette, in het bezit van vier goudstaven en op de vlucht naar Zwitserland, krijgen gezelschap. Even later wordt de trein door het Verzet opgeblazen met kerstpuddingen. Ondertussen geeft generaal Von Klinkerhoffen aan Gruber de opdracht om de safe naar het kasteel te brengen.
Seizoen 1
24:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Flight to Geneva

2 x
Generaal Von Klinkerhoffen bezorgt de schilderijen niet aan Hitler, maar verkoopt ze tegen goud. René steelt enkele staven en is van plan om met Yvette per nachttrein naar Zwitserland te vluchten. Ondertussen trachten de Britse piloten te ontsnappen met een tweepersoonsduikboot.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - Going Like a Bomb

3 x
René verneemt dat Monsieur Alphonse uitgeschakeld werd door een exploderende bedpan. Helga ontdekt dat het geld vals is en verstopt het in Bertorelli's broek. Ondertussen heeft Michelle een nieuw ontsnappingsplan voor de Britse piloten bedacht: ze zullen verstopt in reusachtige landmijnen boven Engeland gedropt worden.
24:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - A Duck for Launch

5 x
René slaagt er wonderwel in om van het gestolen geld van de Gestapo en de microfilm met de Duitse invasieplannen af te raken. Maar wat moet hij aanvangen met al die meisjes van het communistische verzet?
24:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - The Reluctant Millionaires

4 x
Het gestolen geld blijkt van Herr Flick en de Gestapo te zijn. René verbergt het in een koekoeksklok. Omdat ze met haar gekweel de gasten wegjaagt, stelt René aan Edith voor om voortaan te playbacken.
Archief