Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alloo

April 2021
1:00:00

1. Alloo: Psychische Trauma's

3,0 2 x
Luk ontmoet Ritchie, Geert en Stefanie. Ritchie werd als kind seksueel misbruikt, Geert was als kind niet gewenst en Stefanie leeft al van kinds af aan met hypersensitiviteit en een bipolaire stoornis. Al die nare ervaringen hakken er tot op de dag van vandaag nog steeds in.
1:00:00

2. Alloo: Leven In Het Verleden

3,0 6 x
Luk ontmoet vier Vlamingen die in het verleden leven, elk met hun eigen verhaal. Jacques (73) ontsnapt bewust aan de waan van de dag, leeft op zijn eigen ritme en zit in zijn eigenwijze biotoop: de elektronica. Al 40 jaar leeft Jacques tussen meters hoog gestapelde luidsprekers, radio's, bandopnemers, platendraaiers, jukeb...
1:20:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Alloo: Verloren Liefde

4,0 36 x
Luk Alloo ontmoet enkele Vlamingen die vroeger dan voorzien afscheid moesten nemen van hun partner. Jonathan verloor zes maanden geleden zijn geliefde Melanie. Ze stapte uit het leven. Vorig jaar, op 22 maart, overleed Sylvie. Ze was amper 41. Haar man Walter bleef plots alleen achter met acht kinderen.
Maart 2021
1:25:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Alloo: Te Vroeg Afscheid

4,0 24 x
Luk Alloo portretteert drie getuigen die te vroeg afscheid moeten nemen van het leven. Daniël kampt met jongdementie, maar staat ondanks alles rationeel in het leven. Hadewijck lijdt aan de hersenziekte 'multiple systeem atrofie' (MSA), waarbij de zenuwen van de hersencellen afsterven en daardoor ook alle spieren. Pieter h...
1:25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Alloo: Ondanks Alles Positief

4,0 21 x
Luk Alloo portretteert drie getuigen die enorme klappen moesten incasseren en nog steeds met de dramatische gevolgen leven: Steve, Debbie en Jean-Pierre. Ondanks alles staan ze positief in het leven.
Archief