Alloo bij de Wegpolitie

Januari 2018
1:02:24

Aflevering 5

Verlopen 3,0 236 x
Aflevering 5 van Alloo bij de Wegpolitie is uitgezonden op donderdag 4 januari 2018 om 22:50 uur en was te zien op VTM.
December 2017
1:02:23

Aflevering 4

Verlopen 4,5 115 x
Aflevering 4 van Alloo bij de Wegpolitie is uitgezonden op donderdag 28 december 2017 om 23:07 uur en was te zien op VTM.
57:29

Aflevering 2

Verlopen 4,0 112 x
Luk Alloo gaat op de politieposten in Brecht, Turnhout en Antwerpen op bezoek bij de politiemannen van de Federale Wegpolitie. Samen praten ze over de mens achter de politieman en blikken ze terug op de voorbije drie seizoenen van Alloo bij de Wegpolitie. Ze kaarten na over welk rijgedrag hen stoort, hun favoriete fragmenten, de leukste scenes en de pijnpunten.
November 2017
1:02:55

Aflevering 8

Verlopen 3,0 274 x
De politiemannen van de Federale Wegpolitie halen regelmatig snelheidsduivels uit het verkeer. In de achtste aflevering van Alloo bij de Wegpolitie stellen de inspecteurs een extreem lage snelheid vast: 50 kilometer per uur op de autosnelweg. Een patrouille van de Cel Patrouille en Toezicht wordt opgeroepen voor een gauwdiefstal in een restaurant op een parking. Een man wordt betrapt tijdens het bellen achter het stuur.
1:00:00

Aflevering 7

Verlopen 3,3 238 x
In de zevende aflevering van Alloo bij de Wegpolitie wordt een vrachtwagen met kermisattractie aan de kant gezet voor een controle. De chauffeurs blijkt zich niet aan de regelgeving te hebben gehouden wat betreft 'uitzonderlijk transport'. Een vrachtwagen heeft een klapband en staat stil op de busstrook. En een ree dat is aangereden op de autosnelweg zorgt voor een gevaarlijke situatie.
56:31

Aflevering 5

Verlopen 4,6 341 x
De Federale Wegpolitie voert buscontroles uit. Heel wat chauffeurs lopen tegen de lamp, waardoor de passagiers hun reis de mist in zien gaan. Een chauffeur krijgt een gepeperde boete: €900. En één ontsnapt schaap zorgt ervoor dat de volledige autostrade moet worden afgesloten.
55:27

Aflevering 4

Verlopen 4,7 208 x
Een patrouille van de Federale Wegpolitie haast zich naar een ongeval, waarbij een auto uit de bocht is gegaan en op de vangrail terecht is gekomen. Een vrachtwagenchauffeur wordt betrapt met zijn gsm achter het stuur. Een minibus wordt gewogen en blijkt te zwaar geladen. Op de linker rijkstrook van de autostrade ligt een ladder. De inspecteurs beslissen om zelf het verkeer te stoppen en de ladder weg te halen.
Oktober 2017
53:36

Aflevering 3

Verlopen 4,5 248 x
Een patrouille van de Federale Wegpolitie haast zich naar een verkeersongeval tussen een vrachtwagen en een personenwagen op de E313. Daarnaast worden verschillende chauffeurs die overtredingen begaan uit het verkeer gehaald. En ook een voertuig dat op een plaats voorbehouden voor personen met een handicap staat, ontsnapt niet aan de blik van de politiemannen. Daarnaast wordt een fietser gewezen op zijn gevaarlijk rijgedrag en wordt een bus met bejaarden gecontroleerd.
59:50

Aflevering 2

Verlopen 4,5 306 x
Tijdens een actie tegen drugstransport wordt een grote hoeveelheid cannabis in beslag genomen. Daarnaast wordt een man aan de kant gezet nadat hij door het rode licht is gereden, net als twee chauffeurs die hun gsm gebruikten achter het stuur. Ook een snelheidsduivel wordt uit het verkeer gehaald. Ten slotte riskeert een Bulgaarse vrachtwagenchauffeur een boete van €1500 omdat de papieren van zijn lading niet in orde zijn.
58:37

Aflevering 1

Verlopen 3,8 350 x
In de eerste aflevering grijpen de politieteams in bij auto's die te snel rijden, een chauffeur zonder gordel, een vrouw die door het rood rijdt en een drugstoerist met zo'n 15 gram cannbis op zak.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.