Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alloo In De Nacht

April 2020
58:00

Seizoen 4 - 8. Aflevering 8

4,0 14 x
Luk Alloo duikt opnieuw de nacht in en gaat op zoek naar de gezichten achter de nachtraven, nachtwerkers en nachtbrakers.
Maart 2020
55:00

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

4,5 8 x
Ook in deze aflevering trekt Luk Alloo de straat op om met mensen te praten die 's nachts leven en werken. Tijdens de toevallige en niet zo toevallige ontmoetingen probeert hij te weten te komen waarom de nacht hen aantrekt en wat hen zoal bezighoudt.
55:00

Seizoen 2 - 2. Aflevering 2

4,7 2 x
Nu de winterse neerslag terug in het land is, volgt Luk Alloo de strooidiensten. Rond de klok van 03.00 uur stapt hij mee in de strooiwagen van Dirk, die al bijna 3 jaar de wegen berijdbaar maakt. Luk gaat ook naar Zoersel, waar hij een vrijgezellenfuif bijwoont in dancing De Toverfluit. In Aalst maakt Luk kennis met Hugo,...
55:00

Seizoen 2 - 3. Aflevering 3

2,5 2 x
Luk Alloo stapt lukraak enkele cafés binnen en polst naar de verhalen van de aanwezigen. Hij ontmoet ook SM-animatrice Zoë en de dakloze Mahy.
58:00

Seizoen 2 - 4. Aflevering 4

4,3 8 x
Luk Alloo valt in de late uurtjes binnen in enkele plaatselijke cafés. Verder polst hij in het station van Antwerpen naar opvallende verhalen, praat hij met marktkramers en keert hij terug naar de palliatieve eenheid, die hij in seizoen 1 al bezocht.
55:00

Seizoen 2 - 5. Aflevering 5

4,0 3 x
Luk zoekt opnieuw enkele nachtraven op en loopt 's nachts onaangekondigd een huwelijksfeest binnen. Hij gaat ook langs bij een webcam girl en bezoekt een visgroothandel, waar 's nachts gefileerd wordt voor restaurants en viswinkels.
55:00

Seizoen 2 - 6. Aflevering 6

3,8 8 x
Midden in de nacht wordt het treinnet hersteld. Luk rijdt mee met 10 specialisten. Hij valt ook binnen op een ladies night happening en ontmoet een schrijver die alleen 's nachts op café kan schrijven. Om 2 uur 's nachts bezoekt Luk de drukkerij van een krant en rijdt hij mee met de chauffeur die de kranten aan de krantenw...
55:00

Seizoen 2 - 7. Aflevering 7

4,0 3 x
Luk ontmoet ook deze aflevering enkele kleurrijke figuren. Letterlijk dan. Aan de vooravond van Aalst carnaval woont hij de traditionele carnavalsmatch bij van basketbalploeg Okapi Aalstar. In Wilrijk stapt Luk een plaatselijke tattooshop binnen, waar in de late uurtjes nog getatoeëerd wordt. Om middernacht belandt Luk ook...
55:00

Seizoen 2 - 8. Aflevering 8

4,0 5 x
Luk stapt binnen op de eroticabeurs, die anderhalve week geleden plaatsvond in Antwerpen. Hij praat er met organisatrice Nicole en met enkele standhouders, maar ook met fanatieke swingers en voorzichtige nieuwsgierigen. Van de drukte op de eroticabeurs en het feestgedruis in een danscafé trekt Luk naar Dirk, waar hij om 02...
55:00

Seizoen 2 - 9. Aflevering 9

3,0 3 x
Luk Alloo volgt een taxichauffeur en praat met de verzorgers in een dienstencentrum. Maar Luk gaat ook op pad met de allereerste nachtkoerier van ons land. Wat wordt er 's nachts zoal besteld? En voor wie rukt De Nachtkoerier uit?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.