Amazon: The Lost World

Amazon: The Lost World gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Amazon: The Lost World
Verlopen

Nieuwe ontdekkingen wijzen op het bestaan van een vergeten beschaving in de jungle van het Amazonewoud. Maar wat is ermee gebeurd? Vinden we aanwijzingen voor de ondergang ervan in onze huidige strijd tegen ontbossing, goudwinning en ziektes? En zijn de overlevende volkeren in h...

Seizoen 1
Verlopen
Nieuwe ontdekkingen wijzen op het bestaan van een vergeten beschaving in de jungle van het Amazonewoud. Maar hoe is die beschaving ontstaan? En wanneer? Waar kwamen ze vandaan en hoe overleefden ze in de jungle? Met behulp van archeologie en technologie gaan we op zoek naar de sporen van een vergeten oerwoudbeschaving.
Verlopen
Nieuwe ontdekkingen in het Amazoneregenwoud wijzen op het bestaan van een verloren gewaande beschaving. Mysterieuze geometrische vormen in het Braziliaanse landschap, geheimzinnige greppels in het woud en gigantische heuvels op de Boliviaanse vlaktes: zijn dit de restanten van oude oerwoudsteden?
Archief