Ancient Invisible Cities

Oktober 2018
59:00

Athene

Verlopen 4,3 77 x
In Athene wagen ze zich in enkele van de mooiste ondergrondse aquaducten. Ze onthullen de oude muuromwallingen die deze democratie vroeger beschermden en ze leggen de verborgen architecturale geheimen bloot van de Acropolis. Dit is de Oudheid zoals je die nooit eerder zag.
59:00

Istanbul

Verlopen 3,3 116 x
In Istanbul ziet het team de grote Byzantijnse kathedraal van Hagia Sophia zoals niemand die eerder zag. Ze verkennen de enorme tunnels onder de Romeinse hippodroom, waar ze vergeten doorgangen en de funderingen van een van de bekendste architecturale werken van de Oudheid onderzoeken.
59:00

Caïro

4,0 140 x
In Caïro verkent het team van dr. Michael Scott de doolhoven in de Grote Piramide van Giza. Ze bezoeken er ook een unieke Romeinse haven op de Nijl en dalen af in de citadel van Saladin, waar ze een uitzonderlijke constructie ontdekken. Ze ontrafelen ook het mysterie van een van Egyptes meest raadselachtige constructies, d...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.