Atlantic: A Year In The Wild

Atlantic: A Year In The Wild herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Dieren Treffen De Laatste Voorbereidingen Voor De Winter

4,0 3 x
In het hoge noorden van de Atlantische Oceaan is de herfst het seizoen van stormen, dalende temperaturen en slagregen. In deze periode moeten de dieren de laatste voorbereidingen treffen voor de winter of migreren naar warmere streken. Voor sommigen is de herfst ook het moment om de strijd aan te gaan voor een partner.

Seizoen 1, Aflevering 3 - In De Warme Noord-Atlantische Oceaan Is Er Voedsel In Overvloed

4,0 5 x
De zomer is aangebroken. De Noord-Atlantische Oceaan is op z'n warmst, er is voedsel in overvloed. De jongen moeten zich voeden, groeien en voorbereiden op een zelfstandig leven. In de zomer keren de reuzen terug naar de rijke Britse wateren. Haaien en walvissen hebben duizenden kilometers gereisd om zich vol te vreten.

Seizoen 1, Aflevering 2 - In Het Noorden Is De Lente Kort

3,0 5 x
De winter loopt ten einde en de Atlantische Oceaan komt weer tot leven en de hoop keert terug. De temperaturen stijgen, de dagen worden langer en er is weer voedsel in overvloed. Maar de lente in het noorden is kort, de dieren hebben maar enkele maanden om eten en een partner te vinden en te zorgen voor nageslacht. En dat ...

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Atlantische Winters Brengen Zware Stormen Met Zich Mee

3,0 5 x
De Atlantische winters brengen zware stormen met zich mee en zorgen voor lijden en conflicten. Dieren die de koude maanden hier doorbrengen, moeten voorbereid zijn. Maar terwijl de meesten vechten om te overleven denken anderen aan nieuw leven.
Archief