Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Axel Gaat Binnen

September 2020

3. Aflevering 3

4,1 39 x
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het ritme van de patiënten.

1. Aflevering 1

4,4 52 x
Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Hij leeft onder andere mee op het ritme van patiënten in een brandwondencentrum, woont samen met mensen met een verstandelijke beperking en logeert tussen geïnterneerden in een forensisch psychiatrisch centrum.

4. Aflevering 4

3,0 17 x
Vandaag verblijft Axel in het woonzorgcentrum 'Hof De Beuken' in Ekeren. Het woonzorgcentrum telt 157 bewoners. Niet alleen loopt Axel een dag lang mee als verpleegkundige, hij praat er vooral veel met de bewoners en hun bezoekers. Axels 'buurman' René (90) verblijft al vijf jaar in 'Hof De Beuken' en is er zielsgelukkig. ...
1:10:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Aflevering 5

4,0 33 x
Vandaag vanuit het brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek waar Axel een exclusieve inkijk krijgt achter de schermen en naast de patiënten ook de verplegers en dokters spreekt over hun werk. Het welkom is hartelijk, maar toch had Axel zich er niet aan verwacht dat het militair hospitaal superbeveiligd zou zijn.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.