Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Axel Gaat Binnen

Seizoen 2
51:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - Axel Gaat Binnen: blindeninstituut

3,0 9 x
Vandaag bezoekt Axel een blindeninstituut. Hij gaat in dialoog met de mensen die er verblijven en werken en krijgt een inkijk in de mooie, oprechte en vaak aangrijpende verhalen die zich binnen deze muren afspelen.
48:00

Aflevering 1

4,7 25 x
Axel Daeseleire verblijft 5 dagen en 4 nachten op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven. Hij leeft onder andere mee op het ritme van patiënten in een brandwondencentrum, woont samen met mensen met een verstandelijke beperking en logeert tussen geïnterneerden in een forensisch psychiatrisch centrum.
48:00

Aflevering 3

4,2 7 x
Axel Daeseleire verblijft vijf dagen in het revalidatiecentrum van het UZ Gent en leeft er mee op het ritme van de patiënten.
48:00

Aflevering 4

4,4 1 x
Vandaag verblijft Axel in het woonzorgcentrum 'Hof De Beuken' in Ekeren. Het woonzorgcentrum telt 157 bewoners. Niet alleen loopt Axel een dag lang mee als verpleegkundige, hij praat er vooral veel met de bewoners en hun bezoekers. Axels 'buurman' René (90) verblijft al vijf jaar in 'Hof De Beuken' en is er zielsgelukkig. ...
48:00

Aflevering 5

4,0 0 x
Vandaag vanuit het brandwondencentrum van Neder-over-Heembeek waar Axel een exclusieve inkijk krijgt achter de schermen en naast de patiënten ook de verplegers en dokters spreekt over hun werk. Het welkom is hartelijk, maar toch had Axel zich er niet aan verwacht dat het militair hospitaal superbeveiligd zou zijn.
48:00

Aflevering 6

3,0 0 x
Axel (Daeseleire) verblijft op plaatsen waar je normaal gezien niet zomaar kan verblijven.
Archief