Aya

December 2018
15:00

Oversteken

Verlopen 4,0 5 x
Otto en Aya spelen in de tuin een spelletje: in een rechte lijn op het zebrapad lopen. Wanneer de ijskar in de straat verschijnt, kan Aya tonen dat hij de les onder de knie heeft.
10:00

Bus

Verlopen 3,0 5 x
Otto, Belle en Aya nemen de bus, samen met mama. Otto gebruikt de bushalte als speelplek, wat geen goed idee blijkt te zijn. En dan doet Aya net hetzelfde op de bus. Wat zal de buschauffeur daar van zeggen?
10:00

Lieve Auto

Verlopen 3,0 5 x
Aya ziet dat er twee verschillende soorten auto's zijn: lieve auto's met een leuke toeter en stoute auto's met grommende motoren. Maar geen enkele auto is lief als die héél snel komt aangereden...
10:00

Blinde Mannetje

Verlopen 4,0 7 x
Er hangt een dikke mist in de straat en in het tuintje. Wanneer Otto, Belle en Aya blindemannetje spelen, belandt Aya op de straat, waar voertuigen opduiken uit de dikke mist. En hoe geraakt hij weer thuis?
15:00

Stoeprand Stop

Verlopen 4,0 8 x
Otto en Belle halen een ijsje aan de ijskar in de straat. Aya is dol op ijs maar hij moet leren dat je altijd moet stoppen aan elke stoeprand. Met of zonder ijsje...
15:00

Politieman

Verlopen 3,0 6 x
Otto heeft een kartonnen politieman geknutseld. Arm omhoog = stoppen. Aya vindt het boeiend en droomt er zelfs van...
15:00

DoReMi

Verlopen 3,0 2 x
Belle speelt op haar pianootje. De toetsen lijken op een zebrapad, dus Aya raakt behoorlijk in de war wanneer hij op straat op een echt zebrapad belandt...
10:00

Gevaarlijk dichtbij (Seizoen 3, Aflevering 9)

Verlopen 3,0 4 x
Mama en Otto bemerken een kersverse fietsstrook in de straat, terwijl Aya zijn banaan open probeert te krijgen. Otto mag een stukje fietsen, maar mama doet hem méters voor het rode licht stoppen. Een vrachtwagen aan een verkeerslicht is gevaarlijk, dat ondervindt ook de banaan van Aya...
15:00

Voor je kijken (Seizoen 3, Aflevering 6)

Verlopen 4,0 3 x
Otto knutselt ooglapjes voor Aya. Hij wil zijn gele vriend leren om voor zich te kijken, zoals dat hoort in het verkeer. Wanneer hij zelf de oogkleppen op krijgt, leert hij van Aya dat er ook nog zoiets bestaat als links en rechts.
15:00

De Parking (Seizoen 3, Aflevering 3)

Verlopen 4,0 4 x
Mama, Otto, Belle en Aya hebben boodschappen gedaan. Otto speelt verstoppertje met Aya, maar wanneer Aya verloren loopt tussen de vele auto's, blijkt dat een parking geen goede speelplaats is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.