Aya

December 2018
15:00

Stoeprand Stop

4,0 3 x
Otto en Belle halen een ijsje aan de ijskar in de straat. Aya is dol op ijs maar hij moet leren dat je altijd moet stoppen aan elke stoeprand. Met of zonder ijsje...
15:00

Politieman

3,0 3 x
Otto heeft een kartonnen politieman geknutseld. Arm omhoog = stoppen. Aya vindt het boeiend en droomt er zelfs van...
15:00

DoReMi

3,0 2 x
Belle speelt op haar pianootje. De toetsen lijken op een zebrapad, dus Aya raakt behoorlijk in de war wanneer hij op straat op een echt zebrapad belandt...
10:00

Gevaarlijk dichtbij (Seizoen 3, Aflevering 9)

Verlopen 3,0 2 x
Mama en Otto bemerken een kersverse fietsstrook in de straat, terwijl Aya zijn banaan open probeert te krijgen. Otto mag een stukje fietsen, maar mama doet hem méters voor het rode licht stoppen. Een vrachtwagen aan een verkeerslicht is gevaarlijk, dat ondervindt ook de banaan van Aya...
15:00

Voor je kijken (Seizoen 3, Aflevering 6)

4,0 0 x
Otto knutselt ooglapjes voor Aya. Hij wil zijn gele vriend leren om voor zich te kijken, zoals dat hoort in het verkeer. Wanneer hij zelf de oogkleppen op krijgt, leert hij van Aya dat er ook nog zoiets bestaat als links en rechts.
15:00

De Parking (Seizoen 3, Aflevering 3)

4,0 0 x
Mama, Otto, Belle en Aya hebben boodschappen gedaan. Otto speelt verstoppertje met Aya, maar wanneer Aya verloren loopt tussen de vele auto's, blijkt dat een parking geen goede speelplaats is.
15:00

Zonder Handen

4,0 2 x
Tijdens Aya's middagdutje hangen werkmannen een nieuw reclamebord hoog aan de tuinmuur. Otto gaat zonder handen fietsen om de reclameposter te imiteren. Zal Aya zijn foute voorbeeld volgen?
10:00

Geen Verkeer

4,0 2 x
Otto, Belle en Aya merken dat er in de stad een autoloze dag is. Ze kunnen spelen op plekken waar anders gevaarlijk verkeer rijdt. Maar hoe zal dat morgen zijn?
15:00

Links, Rechts

4,0 2 x
Aya herstelt zijn ufootje wanneer mama en de kinderen boodschappen gaan doen. De boordcomputer van het tuigje leert hem wat 'links' en 'rechts' is. Nuttige informatie voor later, op het zebrapad.
10:00

Klikvast

3,0 2 x
Otto, Belle en Aya mogen mee in de nieuwe auto van mama. Gordels achteraan: klikvast! Maar geldt dat ook niet voor mama zelf?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.