B&B Zoekt Lief

Laatste aflevering
26:00
B&B Zoekt Lief

Peter wil het hart van Katy veroveren en haalt daarvoor alles uit de kast. Op Curaçao neemt Patricia haar mannen mee op een groepsdate, maar dat gaat anders dan verwacht. Intussen laat Jelmont in Portugal een nieuwe kant van zichzelf zien.

B&B Zoekt Lief gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
23:00
Katy voelt zich steeds beter bij de nieuwe man en nodigt hem uit voor een date. Intussen ontmoet Anthony op Tenerife een nieuwe vrouw. In Westhaven Bay doet Bart een onverwachte aankondiging.
23:00
In Nederland voelt Peter zich goed, al vreest hij wel voor de aankomst van een nieuwe man.Terwijl Erika in Italië met volle teugen geniet van alle mannelijke aandacht, maakt Bart zich op Tenerife dan weer zorgen over Wendy.
25:00
In Italië laait de romantiek tussen Erika en Pascal hoog op, terwijl de dag voor Patricia op Curaçao anders begint dan verwacht. Een eerste date tussen Jelmont en Rose krijgt een onverwachte wending.
25:00
In Italië leidt een cursus 'bedden opmaken' tot de nodige misverstanden. In Westhaven Bay Hotel staat Bart oog in oog met een nieuwe dame, terwijl bij Anthony de dames steeds meer uit hun element raken.
26:00
Op Tenerife zijn de dames van Anthony steeds minder tevreden met de gang van zaken. In Nederland groeien Katy en Peter snel naar elkaar toe. Jelmont ontmoet intussen een nieuwe vrouw.
25:00
In Nederland komt er een nieuwe vrijgezel aan en die laat er geen gras over groeien. Erika maakt kennis met de wondere wereld van sjamaan Ernie. Op Curaçao wil vrijgezel Kurt intussen meer weten over zijn concurrent Sam.
25:00
In Italië worden de mannen door Erika aan het werk gezet. Patricia krijgt een nieuwe vrijgezel over de vloer en Kurt is ongerust. Ondertussen ontstaan er op Tenerife wrijvingen tussen Natje en Wendy tijdens de voorbereidingen van een verrassing voor Bart.
28:00
An Lemmens reist naar Italië om een nieuwe vrijgezel voor te stellen aan Erika. In Nederland heeft Stefaan een manier gevonden om de stress bij Katy te temperen. Intussen wil Anthony op Tenerife vrijgezel Leyla beter leren kennen tijdens een date.
25:00
In de B&B van Katy dreigt een discussie helemaal te ontsporen. Op Tenerife flirt Natje met Bart tijdens een gezellige yogasessie, terwijl Anthony elders kennismaakt met het sterke karakter van Leyla.
24:00
Anthony krijgt er een nieuwe dame bij. Intussen wil Jelmont in Portugal de verveling verdrijven met een zelfgemaakte quiz, terwijl Bart de conditie van vrijgezel Wendy test met een fietstocht.
26:00
In het Westhaven Bay Hotel test Bart de horecakennis van zijn dames, terwijl het in Nederland tot een aanvaring komt tussen Katy en Roland. Bij Erika in Italië geniet Pascal dan weer met volle teugen van zijn tijd alleen met de gastvrouw.
25:00
In Nederland hebben Stefaan en Roland een bijzondere verrassing voor Katy. Ondertussen leert Patricia haar mannen beter kennen tijdens een stranddag op Curaçao. Natje gooit alles in de strijd om Barts hart te winnen op Tenerife.
26:00
Op Tenerife heeft gastheer Anthony het moeilijk om zijn aandacht te verdelen tussen zijn twee dames. Bart geniet van een ontspannen dag met Natje, terwijl Erika en haar vrijgezellen in Italië slecht nieuws ontvangen.
27:00
In Westhaven Bay Hotel komt er een eerste dame aan voor Bart. Jelmont krijgt een totale make-over, terwijl Anthony de nieuwe vrijgezel Stephanie beter leert kennen. Ondertussen verloopt een bezoek aan een struisvogelboerderij in Nederland anders dan verwacht.
26:00
In Nederland ontstaan er wrijvingen tussen de twee vrijgezelle mannen. Op Tenerife ontmoet An Lemmens de sympathieke Bart, die werkt in het Westhaven Bay Hotel en op zoek is naar een vrouw. Patricia gaat dan weer op date met Kurt, terwijl in Italië romantiek in de lucht hangt.
24:00
Jelmont heeft een eigenzinnige opdracht voor de dames. Op Tenerife is er concurrentie op komst. In Nederland uit vrijgezel Roland intussen zijn ongenoegen.
25:00
In Nederland klikt het steeds beter tussen Stefaan en Katy, maar een mysterieuze motorrijder gooit roet in het eten. Bij Erika in Italië lopen de spanningen op en tijdens een vragenspel onthult Franky zijn stoutste fantasieën.
24:00
Op Curaçao laat de nieuwkomer er geen gras over groeien. Bij Katy in Nederland is het tijd voor een eerste vrijgezel. In Italië wordt intussen de rust verstoord bij Erika.
26:00
Op Curaçao is het tijd voor een tweede vrijgezel. Bij Anthony en Florry op Tenerife slaat de twijfel toe. Bij Jelmont in Portugal krijgt vrijgezel Ingrid dan weer concurrentie en in Nederland ontmoet An Lemmens gastvrouw Katy. Bij haar valt An van de ene verbazing in de andere.
Archief