Telefacts Zomer

Augustus 2018
40:41

Aflevering 18

3,0 4 x
Ongegeneerd luieren aan het zwembad of zonnebaden op het strand is niet vanzelfsprekend als je meer dan 200 kilo weegt. Een aantal zwaarlijvige mensen trekken naar de Bahama's, naar een uniek hotelresort dat gespecialiseerd is het ontvangen van gasten met een paar maatjes meer. Ze hebben speciaal verstevigde meubels, extra brede strandstoelen en volslank personeel. Het hotel heet eenvoudigweg The Resort en onder de 120 kilo kom je er niet in.
41:11

Aflevering 17

3,0 7 x
In Telefacts Zomer brengt Julie Colpaert een reportage over mannelijke topmodellen. Reizen, poseren, mooie vrouwen. Hun leven lijkt een droom, maar echt rijk worden de meesten niet. Alleen de allergrootsten verdienen goed de kost. Modellen die nooit de wereldtop haalden, vertellen over de lelijke kant van het leven op de catwalk.
40:44

Aflevering 16

4,0 28 x
Voor sommige dierenliefhebbers mag het wat meer zijn dan een hond of een kat. In Telefacts Zomer brengt Julie Colpaert een reportage over mensen die niet alledaagse huisdieren hebben zoals een bruine beer van 350 kilo. Anderen delen hun huis en hun tuin dan weer met een zoetwaterkrokodil of een Amerikaanse buffel van 1 ton.
40:34

Aflevering 15

4,0 14 x
In India zijn er vandaag 4 keer méér miljardairs dan 25 jaar geleden. Dat komt door de economische groei: investeerders met een beetje zakelijk talent zien hun rijkdom exploderen. Die jonge superrijken worden ook wel de nieuwe Maharadja's genoemd, de nieuwe heersers van India.
Juli 2018
44:48

Aflevering 14

3,5 31 x
Twaalf Thaise voetballertjes en hun coach worden verrast door de moesson en komen vast te zitten in een grot. De hele wereld leeft mee. Eerst met de zoekactie, daarna met de buitengewone en gevaarlijke reddingsmissie. Telefacts Zomer brengt het volledige verhaal van deze race tegen de tijd en het water in beeld, vanaf het moment dat de jongens verdwijnen totdat het laatste voetballertje wordt gered. Hulpverleners, familieleden en andere betrokkenen komen aan het woord.
41:02

Aflevering 13

3,0 12 x
Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is iets waar de laatste jaren steeds meer voor wordt gestreden. Dokter Javed Abdelnomein observeerde een groep kinderen, omdat hij ervan overtuigd is dat de basis hiervan bij hen ligt. Hij onderzoekt hoe stereotiep het beeld is van de kinderen over mannen en vrouwen. Telefacts Zomer brengt het tweede deel van de reportage over kinderen en gendergelijkheid.
42:54

Aflevering 12

4,0 11 x
Gelijkheid tussen mannen en vrouwen is iets waar de laatste jaren steeds meer voor wordt gestreden. Dokter Javed Abdelnomein observeerde een groep kinderen, omdat hij ervan overtuigd is dat de basis hiervan bij hen ligt. Hij onderzoekt hoe stereotiep het beeld is van de kinderen over mannen en vrouwen. Telefacts Zomer brengt het eerste deel van de reportage over kinderen en gendergelijkheid.
42:54

Aflevering 11

4,0 26 x
Telefacts Zomer brengt het pakkende verhaal van twee jonge meisjes die elkaar via Tinder vinden. Ze worden verliefd. Wanneer het ene meisje ziek wordt, blijkt haar vriendin ook de perfecte nierdonor te zijn. Een mooi liefdesverhaal over hoe een 'swipe' een leven kan veranderen.
40:07

Aflevering 10

3,0 42 x
Telefacts Zomer kijkt binnen in Royal Mansour, één van de meest luxueuze hotels ter wereld. Het hotel ligt in het hart van Marrakesh en is eigendom van de Marokkaanse koning. Hoe kreeg het hotel zo'n vlekkeloze reputatie? Hoever gaat het personeel om het verblijf van de gasten onvergetelijk te maken?
39:32

Aflevering 9

Verlopen 4,0 59 x
Telefacts Zomer brengt een tweedelige reportage over hoe het er echt aan toegaat in een mega-all-inclusive hotel aan de Spaanse Costas. Klopt het cliché van het handdoeken leggen voor dag en dauw? Wat gebeurt er met de buffetten? En hoe gaat zo'n hotel om met dronken Britten aan de bar van het zwembad?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.