Telefacts Zomer

Juni 2018
41:29

Aflevering 3

3,0 15 x
Telefacts geeft een kijkje achter de schermen van een uniek cruiseschip: de Groove Cruise. Het schip vaart van Los Angeles naar Mexico en de gasten vieren er drie dagen lang onafgebroken feest. De naam Groove Cruise verwijst naar de zinderende, swingende en uitgelaten sfeer. Dj's geven het beste van zichzelf op ieder dek, in iedere bar en in elke lounge. 72 uur lang zorgen zij voor het wildste feestje ter wereld. Excentriciteit is hier de norm.
43:03

Aflevering 2

3,0 17 x
Telefacts Zomer neemt je mee in de wereld van luxueuze megajachten. Hier geldt: hoe groter, hoe beter. Als je boot geen vijftig meer lang is, dan tel je niet in deze wereld. The place to be voor de superrijken is niet langer een of ander Caraïbisch eiland, maar de poolstreken. De nieuwste hype onder de megajachten zijn dan ook de expeditiejachten.
42:24

Aflevering 1

4,0 70 x
Telefacts Zomer volgt een aantal steenrijke twintigers. Ze zijn piepjong, maar behoren al tot de één procent rijkste mensen ter wereld. Ze doen niets liever dan pronken met hun dure levensstijl. Zo ontbijt de 25-jarige Emir Bahadir iedere ochtend met kaviaar en peperdure champagne. De 28-jarige Cathy Lugner trouwde met de 57 jaar oudere miljonair Richard Lugner. Amper twee jaar later was hun sprookje al voorbij. Nu doet ze er alles aan om haar dure levensstijl te behouden.
Augustus 2017
42:50

Aflevering 26

Verlopen 3,0 115 x
Op 31 augustus is het dag op dag 20 jaar geleden dat prinses Diana overleed in een auto-ongeluk. Sindsdien is haar verhaal veranderd van een buitengewone gebeurtenis in het directe verleden tot een beginnende geschiedenis. De reportage Het verhaal van Diana schetst haar leven aan de hand van interviews, archiefmateriaal en exclusieve gesprekken met Diana zelf, die haar directheid en ontwapenende oprechtheid tonen.
47:29

Aflevering 25

Verlopen 2,5 94 x
In Telefacts Zomer praten Prins William en Prins Harry beide openlijk over hun moeder, prinses Diana, en over hoe ze hun leven gevormd heeft. De exclusieve reportage biedt een fris en onthullend inzicht in haar leven door de persoonlijke en intieme getuigenissen van haar twee zonen, vrienden en familie, waarvan velen nog nooit eerder in het openbaar hebben gesproken. Een uniek portret van prinses Diana naar aanleiding van de 20ste verjaardag van haar overlijden.
42:23

Aflevering 23

Verlopen 4,5 48 x
Vechten met blote vuisten, het is verboden maar steeds populairder in Groot-Brittannië. Ex-gedetineerden en harde mannen bekampen elkaar in ongereguleerde bokswedstrijden tot één van hen niet meer staat. Hoe bloederiger het eraan toe gaat, hoe beter. Een cameraploeg volgt enkele vechtersbazen en ontdekt de clandestiene wereld van deze gevaarlijke sport.
41:35

Aflevering 21

Verlopen 3,0 78 x
Zou Kim Jong Un, de dictator van Noord Korea, daadwerkelijk een kernoorlog durven beginnen? De vraag houdt de afgelopen dagen zowat de hele wereld bezig. Punt is dat er over Kim Jong Un maar weinig geweten is, behalve natuurlijk wat het Noord-Koreaanse regime zelf wil prijsgeven. In Telefacts Zomer praten ex-vertrouwelingen van Kim Jong Un voor het eerst over al wat het daglicht niet mag zien.
40:29

Aflevering 20

Verlopen 3,0 53 x
Drie jonge meisjes sterven nog voor ze 21 zijn. Ze kennen elkaar niet, maar hebben wel één ding gemeen: hun levensverhalen gaan viraal de wereld rond en zo blijven ze in zekere zin voortleven. Hoe krachtig zijn sociale media om als individu wereldwijd iets in beweging te zetten?
40:06

Aflevering 19

Verlopen 1,5 116 x
Eén op de twee Amerikanen speelt elke week op de loterij. In de afgelopen twee jaar wonnen niet minder dan 10 Amerikanen ieder meer dan 150 miljoen dollar. Anders dan in België is het geen taboe om publiek te maken dat je van de ene dag op de andere multimiljonair bent geworden. In Telefacts Zomer laten een aantal lottowinnaars binnenkijken in hun 'nieuwe leven'. Wat doen ze met al dat plotse geld?
Juli 2017
42:04

25 juli 2017

Verlopen 3,0 68 x
In Amerika worden elke week vijf ouders gedood door hun kinderen. In 2013 schoot de toen 14-jarige Nathon Brooks zijn ouders in het hoofd terwijl ze sliepen. Als bij wonder overleefden ze beide het schot. We volgen Nathon en zijn ouders tijdens hun verwerkingsproces, waarin ze de gebeurtenis een plaats proberen te geven en proberen te begrijpen waarom hun zoon dit deed.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.