Back With The Ex

Laatste aflevering
Back With The Ex

Na drie weken is het tijd voor de exen om te beslissen: blijven ze samen en geven ze hun relatie nog een kans, of gaan ze elk hun eigen kant op en nemen ze voorgoed afscheid van elkaar?

Back With The Ex gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Na een week samenwonen ruilen de koppels van huis. Hoever is iedereen bereid te gaan om hun partner te plezieren? De sleur van alledag dreigt een wig te drijven tussen Peter en Diane.
Iedereen maakt zich op voor een avondje uit met de andere koppels. Zal een blik op de andere relaties een en ander duidelijk maken voor de koppels? Of net niet? Geheimen komen aan het licht en een onthulling zorgt voor een schokgolf onder de deelnemers.
De exen wagen zich aan samenwonen. Zal het hen opnieuw dichter bij elkaar brengen? En wat vinden hun vrienden van hun plannen? Bij een van de koppels dreigt een geheim roet in het eten te gooien.
De koppels gaan op date en halen zowel goeie als slechte herinneringen op. De emoties lopen hoog op wanneer ze terugdenken aan de oorzaak van hun stukgelopen relatie.
Nadat ze jaren geleden een punt zetten achter hun relatie, wagen vier singles opnieuw hun kans bij de ex die ze maar niet uit hun hoofd krijgen. Maar denkt die ex nog wel aan hen?
Vooraleer ze definitief een keuze maken, gaan de koppels nog een keer samen op reis. Laait de liefde weer op? Of slagen ze er niet in om het verleden te laten rusten?
Archief