Backstrom

Laatste aflevering
Backstrom
80 x

Aflevering 11

Wanneer een Chinese waarzegster wordt vermoord, leidt het onderzoek Backstrom en zijn team naar een wasserette. Ondertussen laten Backstroms teamleden hun toekomst voorspellen...

November 2017

Aflevering 10

36 x
Een artiest wordt dood teruggevonden. Eén van de vele verdachten valt duidelijk in de smaak bij Backstrom.

Aflevering 10

38 x
Een artiest wordt dood teruggevonden. Eén van de vele verdachten valt duidelijk in de smaak bij Backstrom.
Oktober 2017

Aflevering 9

40 x
Backstrom en z'n team onderzoeken de moord op een jonge vrouw. Ondertussen krijgt Backstrom schokkend nieuws te verwerken...

Aflevering 8

37 x
Backstrom en zijn team hebben slechts drie dagen de tijd om een tiener te redden uit de handen van een pedofiel. Lukt het hen om de pedofiel op tijd te vatten?

Aflevering 7

48 x
Backstrom en zijn team onderzoeken een vluchtmisdrijf waarbij een rijke vrouw voor dood wordt achtergelaten. Tijdens het onderzoek merken ze dat niet iedereen opgezet was met haar liefdadigheidsinspanningen. Ondertussen blijft Backstroms gezondheid een struikelpunt.

Aflevering 6

51 x
Een getuige in een drugsonderzoek wordt dood teruggevonden na zijn ontsnapping uit het afkickcentrum. Wanneer Backstrom en zijn team te weten komen dat het slachtoffer niet geliefd was bij zijn bandleden, beginnen ze te geloven dat de moordenaar misschien dichterbij is dan ze denken...

Aflevering 5

45 x
Een familie komt om in een aangestoken brand. Branddeskundige Samantha vraagt Backstrom en zijn team om de brandstichter te vatten. Het onderzoek neemt een onverwachte wending wannneer het team ontdekt dat er cruciaal bewijsmateriaal spoorloos verdwenen is...
September 2017

Aflevering 4

41 x
Een aanslag in Backstroms geboortestad brengt hem en zijn vader dichter bij elkaar. Ze moeten samenwerken om de zaak zo snel mogelijk op te lossen voordat de daders opnieuw toeslaan. Ondertussen wordt Backstrom geconfronteerd met zijn grootste angsten.

Aflevering 3

40 x
Backstrom en zijn team onderzoeken de moord op travestiet en internet blogger Jenna Rose. De zaak wordt persoonlijk wanneer Backstroms huurder een verdachte wordt. Ondertussen moet Backstrom getuigen over een schietincident uit het verleden.

Aflevering 2

46 x
Een jonge pastoor wordt vermoord teruggevonden. Backstrom en zijn team proberen de zaak op te lossen. Tijdens het onderzoek stuiten ze op een mogelijke sekte. Backstrom komt zijn ex-verloofde Amy tegen op het werk.

Aflevering 1

110 x
Na een schorsing van vijf jaar is de atypische detective Everett Backstrom teruggekeerd om Portlands politie-eenheid te leiden. In hun eerste zaak onderzoekt het team de dood van de zoon van een senator. Ondertussen dreigt Backstrom zijn job te verliezen als zijn gezondheid er niet op vooruit gaat.
Archief