Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Barbie Dream House Adventures

Barbie Dream House Adventures herbekijken

Juni 2020

Seizoen 2, Aflevering 26 (Echte vrienden)

4,5 37 x
Als Barbie, Teresa en Nikki gevraagd worden om hun eigen schoollied te schrijven, leren ze een belangrijke les over de verschillende vormen van creativiteit.

Seizoen 2, Aflevering 25 (Dreamhouse vakantie)

3,0 27 x
Terwijl de hele familie zich klaar maakt voor de vakantie, ontdekken Barbie en Ken de ware betekenis van vriendschap: het perfecte kadootje voor elkaar vinden.

Seizoen 2 (Sneeuw in Malibu)

3,0 21 x
Barbie en haar vrienden gaan weg met de camper. Tammy nodigt zichzelf uit, om aan Trey en de gasten te bewijzen dat ze het prima naar haar zin kan hebben met die meiden.

Seizoen 2, Aflevering 23 (Het gemaskerde kipmysterie on ice)

4,0 20 x
Barbie ontdekt dat Trey een hele goede kunstschaatser is, alleen schaatst hij met een masker op, omdat hij bang is dat hij nooit zo goed zal zijn als zijn vader, een schaatskampioen.

Seizoen 2, Aflevering 22 (De vloek van de mijnwerkersgeest)

4,0 28 x
Voor een vakantie gaan Barbie en haar vriendinnen een week naar de Woeste Wilgen, om te skien, te snowboarden en lol te trappen.

Seizoen 2, Aflevering 21 (Barbie's vrije dag)

4,0 45 x
Barbie is verplicht een dag thuis te blijven als ze verkouden is. Maar ze wil koste wat kost haar schoolproject af maken en negeert het feit dat ze ziek is.

Seizoen 2, Aflevering 20 (De na-aapster)

3,0 30 x
Tammy, die graag net zo aardig gevonden wil worden als Barbie, besluit Barbie op allemogelijke manieren na te doen. Barbie probeert het positieve ervan in te zien, maar trekt uiteindelijk toch haar grens.

Seizoen 2, Aflevering 19 (Vriendenruzie)

4,0 16 x
De gasten en Trey hebben ruzie en dit leidt ertoe dat de gasten vrienden worden met Barbie. Trey wordt vrienden met Ken als ze samen een videogame spelen.

Seizoen 2, Aflevering 18 (Dreamhouse circus)

3,0 35 x
Barbie voelt zich verschrikkelijk als het door omstandigheden steeds niet lukt om Chelsea mee naar het circus te nemen. Daarop besluit ze om een circus in het Dreamhouse te organiseren!

Seizoen 2, Aflevering 17 (Familie plezier en spelletjes)

4,0 26 x
Barbie en haar zussen verongelukken met de camper. De zussen besluiten om mee te doen aan een schoonheids competitie om geld te verdienen om de camper te repareren.
Archief