Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Barbie Dream House Adventures

Maart 2020

Seizoen 1 (De ballade van Windy Willows)

4,0 15 x
Barbie en Daisy maken een reisje naar Willows, Barbies geboorteplaats in Wisconsin, waar Barbie de herberg van haar geliefde tante Adele moet redden.

Seizoen 1 (Alle honden gaan naar het strand)

4,0 7 x
Als er op het strand een hondenverbod komt, beginnen Barbie en Nikki een tegenactie. Ze lijken de zaak te winnen, totdat Poppy Reardon zich op een allesbehalve eerlijke manier in de strijd mengt.

Seizoen 1 (Virtueel beroemd)

4,0 5 x
Barbie en haar vriendinnen raken in de ban van internetpopulariteit nadat een vlog onbedoeld een succes wordt. Ze ontdekken dat beroemd zijn minder leuk is dan ze dachten.
Februari 2020

Seizoen 1 (Een gevoelige situatie)

3,0 3 x
Barbie helpt Renee een talent te vinden waarmee ze indruk kan maken op haar familie in China, maar ze kan het niet over haar hart verkrijgen om eerlijk te zeggen dat Renees talenten verre van perfect zijn.

Seizoen 1 (De Puppenvanger)

3,0 10 x
Als Barbie belooft om Nikki, Ken en Chelsea alle drie op dezelfde dag te helpen, ontdekt ze dat ze zelf om hulp moet vragen.

Seizoen 1 (Putten voor Puppy's)

3,0 5 x
Barbie helpt Chelsea een mini-golftoernooi te organiseren voor een goed doel: puppy's. De hele buurt doet mee, inclusief de niet-zo-vriendelijke-buren, de Reardons.

Seizoen 1 (De tijd zal het leren)

4,0 8 x
De vrienden proberen een nieuwe escape room uit, maar Barbie en Ken raken gescheiden van de anderen en belanden in een extra avontuur in een mysterieuze grot.

Seizoen 1 (De balanceeract)

3,0 6 x
Barbie wil als oudste zus een traditie doorgeven aan Chelsea, maar ontdekt al snel dat ze niet zo volwassen is als ze dacht.

Seizoen 1 (Het beste paard van de stal)

3,0 4 x
Als Barbie ontdekt dat het paard Duchess verkocht zal worden, bedenkt ze samen met Stacie een plan om indruk te maken op de eigenaars van het paard.

Seizoen 1 (Het leven kan een droom zijn)

4,0 7 x
Terwijl ze een carrièrekeus probeert te maken, heeft Barbie een vreemde droom
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.