Baywatch Hawaii

Laatste aflevering
41:12
Baywatch Hawaii
Verlopen

Sean heeft stevige nachtmerries. Sam heeft ruzie tijdens zijn vrijgezellenfeest. Muzikale gasten SR-71 treden op.

Baywatch Hawaii gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:11
Verlopen
Sean helpt Brian omgaan met zijn verlies na de dood van zijn vrouw. Jason krijgt de kans om model te worden.
41:14
Verlopen
Jason en Jessie moeten samenwerken wanneer ze willen deelnemen aan de `Showdown 2001' race. Er is een verslaggever aangesteld, maar het team is daar niet blij mee.
41:13
Verlopen
De ex-vriendin van J.D. komt terug met een kind. Ze beweert dat het J.D. zijn zoon is. J.D. staat voor een moeilijke beslissing. Ondertussen maakt Sean een wandeling in de bergen.
41:15
Verlopen
Sean heeft problemen met de nieuwe computer en maakt per ongeluk kortsluiting. Zack en Jason vechten om de aandacht van dezelfde vrouw tijdens een wandeling.
41:19
Verlopen
Jason moet naar het hoofdeiland van Hawaï, maar moet zijn eigen boot bouwen. Ondertussen komt Sean achter de plannen van Jenna.
41:28
Verlopen
Sean en Jenna vluchten een bunker in tijdens een gevaarlijke orkaan. Zack zit opgescheept met een gekke verslaggever die haar leven waagt voor een reportage.
41:15
Verlopen
Sean wil reddingszwemmen voor kinderen aanbieden, maar er komen al gauw klachten binnen. Kekoa en J.D. maken trouwplannen.
41:16
Verlopen
Carrie wordt verliefd op een man wiens leven ze heeft gered, maar hij is een stalker. Leigh wil het opnieuw proberen met Sam, maar kan hem niet echt vertrouwen.
41:22
Verlopen
Onder toezicht van Zack gebeurt er een tragisch ongeluk. Sean is in groot gevaar wanneer hij zijn ex-vrouw Maggie probeert te redden. J.D. plant een vistripje met mr. Tanaka.
41:18
Verlopen
Jason wordt verliefd op een weduwe wiens echtgenoot onder vreemde omstandigheden stierf. Sean denkt dat de vrouw verantwoordelijk is voor de dood van haar man.
41:20
Verlopen
Een wanhopige vader heeft zijn eigen dochter ontvoerd uit angst haar kwijt te raken. Sean moet de vader zien te overtuigen om haar opnieuw vrij te laten.
41:18
Verlopen
Sean is vol van verdriet en zit met zichzelf in de knoop
41:16
Verlopen
Leigh wordt verliefd op een waaghals. Kekoa's vader maakt kennis met het team.
41:17
Verlopen
Leigh wordt jaloers op Sean wanneer hij verliefd wordt op de nieuwe vrouwelijke sponsor van het centrum.
41:17
Verlopen
Kekoa handelt drie noodgevallen tegelijk af. J.D.'s persoonlijke problemen beïnvloeden zijn humeur.
41:16
Verlopen
Sean Monroe vecht tegen een oude aartsvijand die zijn geheime verleden probeert te verbergen.
Seizoen 1
40:34
Verlopen
Mitch gaat undercover om te voorkomen dat een ex-Navy SEAL die eco-terrorist is geworden, een dodelijk onderwater explosief tot ontploffing brengt. Als de duikuitrusting van Mitch naar de oppervlakte drijft, vrezen Sean en het team het ergste.
40:34
Verlopen
Jessie's grootvader kan niet langer omgaan met zijn schuldgevoel omdat hij de aanval op Pearl Harbor heeft overleefd en komt naar Hawaii om zijn leven te beëindigen. Kan Mitch op tijd ingrijpen? Kekoa en Sean helpen een basketbalspeler om te leren zwemmen.
39:42
Verlopen
Sean probeert zijn relatie met Jenna geheim te houden. Wanneer het team zwemmers moet redden die vastzitten in een filterbuis, wordt Jenna in een schacht gezogen en zet Sean alles op het spel om haar te redden.
Archief