Big Boys

Laatste aflevering
Big Boys

Een reeks verrassingen testen de onafscheidelijke band tussen Jack en Peggy voor de allereerste keer.

Big Boys gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Jack keert huiswaarts voor de zomervakantie, hopend dat Danny contact opneemt. Een reeks verrassingen testen de onafscheidelijke band tussen Jack en Peggy voor de allereerste keer.
Shannon moedigt Peggy aan om weer te gaan daten. Corinne probeert Danny te helpen weer op eigen benen te staan. Yemi voert campagne om verkozen te worden tot president van de LGBTQIA+ vereniging.
Een gefrustreerde Jack probeert zijn maagdelijkheid te verliezen.
Een avondje in de plaatselijke pub heeft tot een aantal zeer chaotische gevolgen geleid voor alle betrokkenen.
Een nog steeds rouwende Jack probeert meer op zijn vader te lijken, Corinne probeert wat losser te worden en Danny voert een experiment uit met de hulp van campusdealer Ash.
Jack en Danny proberen beiden hun eigen seksuele tekortkomingen onder ogen te zien.
Het is Kerstmis aan de Universiteit van Brent en eerstejaarsstudenten worden aangemoedigd om dingen te creëren voor de Sexual Health Awareness Week Showcase, georganiseerd door Jules.
Een avondje uit met modestudent Yemi leidt ertoe dat Jack en Danny veel meer krijgen dan waar ze op gerekend hadden.
Jack en Danny proberen hun eigen groep te vinden tijdens de eerstejaarsweek, terwijl ze een verbod hebben om te feesten in de gangen.
Jack en Danny gaan samen uit op hun eerste grote avond.
De verlegen tiener Jack verlaat eindelijk zijn ouderlijk huis om Journalistiek te volgen aan de Universiteit van Brent. Hij wordt samen met de wat oudere en extraverte student Danny in een studentenhuis geplaatst, waar ze gaan wonen.
Archief