Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Little Lies

Januari 2018
57:00

You Get What You Need

Verlopen 4,2 1 401 x
Celeste vecht voor haar onafhankelijkheid. Madeline draagt de gevolgen van haar verleden. Jane komt te weten wie de pestkop is.
49:00

Burning Love

Verlopen 3,3 517 x
Madeline maakt zich zorgen over het gedrag van Jane. Jana confronteert Renata met de schoolpetitie. Bonnie vertelt Nathan over het geheime project van Abigail.
49:00

Once Bitten

Verlopen 4,3 271 x
Madeline krijgt bemoedigend nieuws over het toneelstuk. Jane verneemt wat de school heeft besloten over Ziggy. Celeste wordt onder druk gezet door haar therapeut.
December 2017
50:00

Push Comes to Shove

Verlopen 3,4 293 x
Nathan nodigt Madeline en Ed uit voor een etentje om het over Abigail te hebben. Celeste steunt het toneelstuk van Madeline, ondanks Perry's bezwaren. En Jane komt iets te weten over haar verleden.
49:00

Living the Dream

Verlopen 4,1 313 x
Renata ergert zich aan Madeline. Celeste bezwijkt voor de charmes van Perry. Jane vertelt Madeline over haar verleden.
52:00

Serious Mothering

Verlopen 4,4 415 x
Jane ontwijkt de vragen van Ziggy. Madeline is razend nadat ze door Renata werd vernederd. Celeste stelt Perry voor om naar een relatietherapeut te gaan.
49:00

Somebody's Dead

Verlopen 4,2 1 023 x
Een verdacht overlijden op een basisschool aan de Californische kust richt de schijnwerpers op de onenigheid tussen drie moeders en hun gezinnen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.