Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Big Little Lies

Seizoen 2
48:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - I Want To Know

4,2 645 x
Celeste ondervraagt Mary Louise over een tragische gebeurtenis uit Perry's jeugd. Madeline is bang dat hun leugen de Monterey Five uiteendrijft. Bekijk aflevering 7 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
46:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - The Bad Mother

4,6 159 x
Celeste wordt onaangenaam verrast door Mary Louise. Gordon blijft Renata maar teleurstellen. Bonnie denkt na over een oplossing voor haar moeders lijden en voor haar eigen blijvende schuldgevoel. Ed krijgt een ongewoon voorstel en betrapt vervolgens Madeline op een onbewaakt moment. De Monterey Five voelen de druk van het ...
43:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Kill Me

2,5 102 x
Renata moet zien om te gaan met de naweeën van Gordons juridische problemen. Ze probeert Celeste te helpen. Bonnie herbeleeft pijnlijke herinneringen uit haar verleden. Bekijk aflevering 5 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
43:00

Aflevering 3 (Seizoen 2)

4,5 107 x
Mary Louise zoekt toenadering tot Jane. Renata wil haar problemen thuis niet in de ogen kijken en richt haar woede op directeur Nippal. Madeline moet haar problemen wel op tafel gooien tijdens een relatietherapiesessie met dokter Reisman. Celeste heeft het nog steeds moeilijk met de herinnering aan Perry. Bekijk aflevering...
44:00

Aflevering 4 (Seizoen 2)

4,0 112 x
Celeste beschuldig Mary Louise ervan dat ze een stap te ver gegaan is met Jane. Renata moet een scherpe hoorzitting met Gordon doorstaan. Jane speelt open kaart bij Corey op het verjaardagsfeestje van Amabella. Madeline probeert het goed te maken met Ed. Bekijk aflevering 4 van seizoen 2 met VRT NU via de site of app.
43:00

Aflevering 1 (Seizoen 2)

3,5 383 x
De eerste schooldag is meteen hectisch en Madeline maakt zich zorgen om Bonnies gedrag. Ze is in shock wanneer Abigail haar zegt dat ze niet naar de universiteit wil. Mary Louise, de schoonmoeder van Celeste, geeft ongezouten haar mening over Madelines karakter. En Jane komt via haar nieuwe collega Corey te weten dat ze in...
51:00

Aflevering 2 (Seizoen 2)

4,0 197 x
Renata's toekomst is onzeker wanneer Gordon problemen met het gerecht krijgt. Corey vraagt Jane uit voor een 'oefendate'. Na een stevige therapiesessie met dokter Reisman, licht Celeste Mary Louise in over haar relatie met Perry. Bonnies moeder Elizabeth komt aan. En Ed confronteert Madeline met haar geheimen. Bekijk aflev...
49:00

Aflevering 6 (Seizoen 1)

4,3 225 x
Madeline maakt zich zorgen over het gedrag van Jane. Jana confronteert Renata met de schoolpetitie. Bonnie vertelt Nathan over het geheime project van Abigail. Bekijk aflevering 6 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.

Aflevering 7 (Seizoen 1)

4,2 354 x
Celeste vecht voor haar onafhankelijkheid. Madeline draagt de gevolgen van haar verleden. Jane komt te weten wie de pestkop is. Bekijk aflevering 7 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
50:00

Aflevering 4 (Seizoen 1)

4,0 319 x
Nathan nodigt Madeline en Ed uit voor een etentje om het over Abigail te hebben. Celeste steunt het toneelstuk van Madeline, ondanks Perry's bezwaren. En Jane komt iets te weten over haar verleden. Bekijk aflevering 4 van Seizoen 1 met VRT NU via de site of app.
Archief