Blind Getrouwd

Januari 2018
49:06

Aflevering 1

3,0 8 x
Maar liefst 2800 single Vlamingen schreven zich na afloop van het eerste seizoen van Blind Getrouwd in voor de tweede reeks. De 4 experten, Gert Martin Hald, Margo Van Landeghem, Alexander Witpas en Sybille Vanweehaeghe lieten de deelnemers een batterij aan testen afleggen en screenden hen op verschillende vlakken. Uit de 2800 singles vormden ze op basis van wetenschappelijke criteria 4 koppels. Durven zij het aan om hun jawoord te geven aan iemand die ze nog nooit hebben gezien?
50:50

Aflevering 10

4,0 5 x
Het moment suprême in Blind Getrouwd: wie blijft getrouwd? En wie wil scheiden? De vier koppels gaven mekaar vijf weken geleden het jawoord bij hun allereerste ontmoeting. Na hun trouwfeest vertrokken ze meteen op huwelijksreis, om zich daarna samen te settelen en het dagelijks leven te delen als man en vrouw. De koppels keren terug naar de plaats waar het allemaal begon: de trouwzaal waar ze elkaar voor het eerst zagen. Daar geven ze aan één van de experten het antwoord op de vraag die hen al ...
50:27

Aflevering 2

4,0 7 x
In de tweede aflevering van Blind Getrouwd komt de kijker te weten of de tweede match mekaar het jawoord zal geven, en maken we ook kennis met de overige vier deelnemers. Hoe reageren zij wanneer ze van de experten te horen krijgen dat er een match voor hen is gevonden? Hoe vertellen ze het nieuws aan hun familie en vrienden? En hoe beleven ze de laatste uren voor hun huwelijk?
47:14

Aflevering 3

4,0 3 x
In de derde aflevering van Blind Getrouwd is het in spanning afwachten of ook de vierde match mekaar het jawoord zal geven. Daarna trekken alle koppels naar hun huwelijksfeest, waar niet alleen zij zelf, maar ook hun familie en vrienden hun bruid of bruidegom beter kunnen leren kennen.
50:20

Aflevering 4

3,0 6 x
Evelien en Nicolas, Veerle en Nick, Tine en Ben en Sally en Mathias: alle koppels zeiden 'ja' tegen mekaar. In deze vierde aflevering van Blind Getrouwd ontwaken de koppels de ochtend na hun huwelijksfeest. Veel tijd om terug te blikken is er echter niet, want de duo's vertrekken meteen op huwelijksreis, waar ze mekaar na een intensieve eerste dag samen, in alle rust beter kunnen leren kennen.
47:11

Aflevering 5

4,0 3 x
Evelien, Nicolas, Veerle, Nick, Tine, Ben, Mathias en Sally komen tijdens hun huwelijksreis meer te weten over de interesses, het karakter, de positieve en misschien ook minder positieve kantjes van hun partner. Hoe bevalt het hen?
49:23

Aflevering 6

4,0 5 x
De vier koppels zijn gaan samenwonen, in één van beide woonsten of op een appartement op neutraal terrein. Nu is het uitpakken en installeren geblazen. Hoe verteren de koppels de eerste dagen samen onder één dak?
48:22

Aflevering 7

4,0 4 x
De koppels leggen de laatste hand aan hun huurappartement en bereiden zich voor op de eerste nacht in hun nieuwe woonplaats. Vanaf nu zullen gaan samenwonen in hun gemeenschappelijke stek en dit voor de resterende vier weken van het experiment. Ze zullen ook hun dagelijks leven hervatten: iedereen gaat terug aan het werk en vanaf nu zullen de agenda's op elkaar afgestemd moeten worden. Tussendoor maken de koppels ook tijd voor opvolggesprekken met de experten.
47:42

Aflevering 8

4,0 4 x
Alle Blind Getrouwd-koppels zijn ondertussen drie weken gehuwd en hebben het dagelijks leven hervat. Tot nu toe konden de voorbije weken bij Veerle en Nick niet beter gaan, maar valt Nick ook in de smaak bij zijn schoonfamilie? Sally en Mathias gaan langs bij experte Margo Van Landeghem om over hun relatie te praten. Evelien en Nicolas organiseren een housewarming om te vieren dat Nicolas bij Evelien is ingetrokken. En Tine en Ben kunnen het perfect met mekaar vinden, maar geraken ze uit de fri...
48:30

Aflevering 9

3,0 9 x
Een kleine maand geleden gaven de koppels het jawoord aan iemand die ze nog nooit gezien hadden. Over een week zullen de koppels moeten beslissen of dat huwelijk zal blijven bestaan. Het moment van de waarheid is dus aangebroken. Nu moet het gebeuren... Voor Ben en Tine wordt het een allesbeslissende week. De twee kwamen van in het begin erg goed overeen, maar ze bleven maar in die friend zone steken. Bij Nicolas en Evelien gaat het goed, maar dan krijgt Evelien het ineens moeilijk na een avond...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.