Blind Getrouwd

Laatste aflevering
1:04:00
Blind Getrouwd
57 x

Seizoen 8, Aflevering 12

Ook het laatste koppel moet nu beslissen over hun verdere toekomst als man en vrouw. Beloven zij elkaar opnieuw eeuwige trouw of zetten zij hun eigen wegen voort? Enkele maanden later verzamelen alle kandidaten zich op de plek waar het voor hen allemaal begon: T'Rest in Pepingen...

Seizoen 8
51:00

Seizoen 8, Aflevering 11

57 x
Na het eerste beslissingsmoment is nu ook voor twee andere koppels het moment aangebroken om afscheid te nemen van elkaar en te reflecteren over de afgelopen weken. Blijven ze gelukkig getrouwd of scheiden hun wegen hier?
54:00

Seizoen 8, Aflevering 10

60 x
De koppels gaan hun laatste weken van het experiment in. Voor één koppel is het tijd om afscheid te nemen en na te denken over misschien wel de belangrijkste beslissing uit hun leven. Zullen ze opnieuw voor elkaar kiezen of eindigt het sprookje hier?
56:00

Seizoen 8, Aflevering 9

51 x
De koppels trekken er allemaal op uit voor een back to basic koppelsweekend naar Kasteelhoeve Wange. Ingeborg komt langs voor een yogasessie, maar is vooral ook benieuwd hoe het nu met de koppels gaat. De koppels doen leuke activiteiten samen en hebben een gesprek met de experten. 's Avonds wacht er op hen nog een mooie ve...
54:00

Seizoen 8, Aflevering 8

38 x
De koppels wonen nu samen en ontdekken op die manier elkaars goede en minder goede kantjes. Ze leren elkaar, maar ook elkaars vrienden en familie beter kennen.
55:00

Seizoen 8, Aflevering 7

116 x
De koppels trekken in hun appartementen voor de komende weken en hernemen hun dagelijkse leven. Ze gaan langs bij de experten voor een follow-upgesprek.
56:00

Seizoen 8, Aflevering 6

102 x
Ondanks enkele strubbelingen verloopt de groepsdate zeer gemoedelijk en wordt deze mooi afgesloten met een ontroerende verrassing. De koppels zetten de laatste dagen van hun huwelijksreis in. De experten vliegen erin om samen met hen te reflecteren over de afgelopen dagen en vooruit te blikken op het volgende hoofdstuk van...
56:00

Seizoen 8, Aflevering 5

64 x
De koppels leren elkaar beter kennen. Na enkele dagen samen op huwelijksreis ontmoeten alle koppels elkaar opnieuw voor één grote groepsdate. Ze spenderen de dag op een idyllisch stukje strand. Ze delen ervaringen uit en luchten hun hart bij elkaar.
58:00

Seizoen 8, Aflevering 4

86 x
De koppels vertrekken samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Griekenland zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort op Rhodos. De koppels leren elkaar beter kennen en ontdekken wat moois het eiland en het resort te bieden hebben, ondanks het wisselvallige weer.
1:13:00

Seizoen 8, Aflevering 3

120 x
Jolien & Brecht, Emma & Emile, Isabelle & Matthieu en Fleur & Alexander zijn gehuwd en trekken na de fotoshoots naar het kasteeldomein T'Rest in Pepingen om hun trouwdag te vieren samen met familie, vrienden en elkaar. Ingeborg zal als gastvrouw het trouwfeest in goede banen leiden en ontvangt de koppels met open armen.
1:14:00

Seizoen 8, Aflevering 2

159 x
De twee eerste koppels hebben onder het toeziend oog van vrienden en familie hun jawoord gegeven. Ze leren elkaar onmiddellijk al van dichtbij kennen tijdens de fotoshoot. We maken ook kennis met twee andere koppels, die met de nodige zenuwen uitkijken naar hun huwelijk en vervolgens ook hun eerste dag als getrouwd koppel ...
1:15:00

Seizoen 8, Aflevering 1

402 x
Matthieu Angel (32) uit Overijse, Emile Vandekerckhove (28) uit Zwijnaarde, Alexander Scherpereel (28) uit Etterbeek, Brecht Heldenbergh (32) uit Gooik, Isabelle Olivier (26) uit Mechelen, Jolien De Neve (32) uit Kalken, Emma Ramirez (31) uit Gent en Fleur Billiet (28) uit Varsenare zijn de deelnemers van dit seizoen.
Seizoen 7
48:00

Seizoen 7, Aflevering 11

130 x
Het zit erop voor de deelnemers aan dit 'Blind Getrouwd'-avontuur. Hoe kijken ze terug op de afgelopen intense maanden?
48:00

Seizoen 7, Aflevering 10

69 x
Het 'Blind Getrouwd'-experiment loopt stilaan op zijn einde en de laatste week samenwonen is ingezet. Bij Brecht en Dziubi is de tijd aangebroken om hun appartement in Destelbergen leeg te maken en dat zorgt voor nostalgische gevoelens bij Dziubi. Voor Lien en Joren komt het moment van de waarheid ook heel dichtbij. De dag...
48:00

Seizoen 7, Aflevering 9

47 x
Na één maand huwelijk gaan de koppels samen op weekend in het West-Vlaamse Heuvelland. Voor elk koppel is een activiteit voorzien, gevolgd door een follow-upgesprek met één van de experten voor een stand van zaken. Na de activiteiten krijgen ze voor de eerste keer beelden te zien van hun allereerste ontmoeting. 's Anderend...
48:00

Seizoen 7, Aflevering 4

39 x
Na het huwelijksfeest vertrekken de koppels samen op huwelijksreis naar de Egeïsche kust. In Turkije zullen ze vijf dagen lang genieten van de rust en luxe in een vijfsterrenresort in Bodrum. De koppels leren elkaar beter kennen en ontdekken wat moois Bodrum en het resort te bieden hebben.
48:00

Seizoen 7, Aflevering 8

125 x
De koppels rijden richting de Westhoek en spenderen het weekend allemaal samen op het landgoed De Monteberg. Ingeborg komt langs voor een yogasessie, maar is ook benieuwd hoe het nu met de koppels gaat. Ze doen leuke activiteiten samen en apart en hebben een gesprek met de experten.
48:00

Seizoen 7, Aflevering 7

222 x
De koppels wonen nu samen. Ze leren elkaars vrienden en familie beter kennen en ontdekken elkaars goede en minder goede kantjes. Ze gaan langs bij de experten voor een follow-upgesprek.
1:13:00

Seizoen 7, Aflevering 1

177 x
Dziubi (29), Lien (30), Jana (29), Florence (29), Christiaan (28), Brecht (27), Jiri (35) en Joren (36) delen dezelfde droom: via de wetenschap gematcht worden aan hun ideale partner. En dat grote avontuur gaan ze samen aan. Ze delen de spanning naar aanloop van de trouw en trouwen allemaal op dezelfde dag. Florence & Jiri...
48:00

Seizoen 7, Aflevering 6

85 x
De koppels beleven de laatste dagen van hun huwelijksreis in Bodrum. Ze reflecteren over de afgelopen dagen en ook over het volgende hoofdstuk van het experiment: het samenwonen. Wanneer ze terug zijn in België nemen ze hun intrek in hun appartement.
Archief