Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Blind Getrouwd USA

Seizoen 1
50:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - Finale Reunion

4,0 10 x
Twee maanden na het einde van het experiment komen de acht deelnemers opnieuw samen en vertellen over hun leven na het 'Blind Getrouwd'-avontuur. Zijn de koppels die samen bleven nog steeds getrouwd?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - The Forever Decision

4,0 5 x
Het is zover; tijd voor de grote beslissing. Wie blijft er getrouwd en voor wie stopt het avontuur hier?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - She Loves Me, She Loves Me Not

3,0 13 x
Nog één week te gaan en dan moeten de koppels beslissen of ze al dan niet getrouwd zullen blijven. Een geheim komt aan het licht en zorgt voor heel wat opschudding.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Bear with Me

4,0 5 x
De koppels trekken de bergen in voor een romantisch uitje. Groeien ze hierdoor dichter naar elkaar toe?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Secrets of the Past

4,5 5 x
Dr. Viviana Coles geeft de koppels de opdracht om samen een blik te werpen op hun verleden, om op die manier uit te zoeken of ze samen een toekomst hebben.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Are You Commited?

4,0 7 x
De experten roepen alle deelnemers bij zich voor een stand van zaken. Hoe voelen ze zich in hun huwelijk? En hoe zien ze de toekomst? Blijven alle koppels getrouwd of zijn er die nu al een punt willen zetten achter het experiment?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - One Month Down, Never to Go

3,3 22 x
De koppels hebben iets te vieren: ze zijn één maand getrouwd. Wordt dit een dag om nooit meer te vergeten? Of wordt het een dag om zo snel mogelijk achter zich te laten?
50:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - How Can I Trust You?

4,0 11 x
De experten schotelen de koppels enkele oefeningen voor om het vertrouwen en de intimiteit in hun relatie te versterken. Dr. Pepper voelt bovendien twee van de heren aan de tand over hun gedrag.
50:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Where Is My Husband?

4,8 22 x
De koppels brengen voor het eerst sinds hun huwelijksreceptie tijd door met elkaars vrienden en familie. Brengt dit hen dichter bij elkaar of ontstaan hierdoor de eerste barsten in hun huwelijk? Een van de dames wordt danig op de proef gesteld wanneer haar kersverse echtgenoot een hele nacht wegblijft. Komt hun huwelijk hi...
50:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Real Life and Real Wife

4,6 24 x
De huwelijksreis zit erop. Tijd voor de koppels om terug te keren naar hun dagelijkse leven in Charlotte. Daar zetten ze de volgende stap in hun huwelijk: samenwonen.
Archief