Born In The Wild

Born In The Wild herbekijken

2020

Seizoen 1 - 7. 6 Month Check Up

3,0 39 x
Na zes maanden kijken de zes koppels terug op hun bevalling. Wat zijn hun ervaringen en hebben ze spijt van hun beslissingen? Hoe stellen de baby's het ondertussen? De koppels beleven hun eigen avontuur opnieuw, maar ook dat van de andere families.

Seizoen 1 - 6. Tennessee: Birthing Amish

3,0 34 x
Rebecca en David zijn opgegroeid in een Amish-gemeenschap in het rurale Tennessee. Ze willen hun kindje graag buiten ter wereld brengen in het midden van de winter. Maar wanneer Rebecca veel vroeger dan verwacht weeën krijgt, komen hun plannen plots in een stroomversnelling.

Seizoen 1 - 5. North Dakota: Snow Baby

3,0 48 x
Hailee en Evan zijn vastberaden om hun bevalling buiten te laten doorgaan. Maar in het midden van de winter kan de temperatuur in North Dakota makkelijk onder het vriespunt zakken. Wanneer ook een storm zijn opwachting maakt, twijfelen de toekomstige ouders aan hun gewaagde plan.

Seizoen 1 - 4. Georgia: Labor Intensive

4,0 13 x
Phallin en Levi verwelkomen binnen een week hun vijfde kindje, een dochter. Het koppel wil de bevalling buiten doen op een boerderij. Ze zijn echter nog op zoek naar een ervaren vroedvrouw die de uitdaging wil aangaan.

Seizoen 1 - 3. Arizona: Baby Makes Nine

4,0 18 x
Amy en Jeff zijn in verwachting van hun negende kind en plannen de geboorte in de wilde natuur. Daar willen ze hun andere kinderen ook bij betrekken, maar bevallen in het woestijnachtige klimaat van Zuid-Arizona is niet vanzelfsprekend. Zullen de hoge temperaturen hun plannen dwarsbomen?

Seizoen 1 - 2. Utah: The Best Laid Plans

3,0 20 x
Lance en Linda hebben twee dochters en verwachten een derde. Zij willen de wildernis van Utah intrekken om daar in de buitenlucht te bevallen. Ze hebben een strakke planning opgesteld en de nodige voorbereidingen getroffen. Verloopt alles volgens plan of zullen ze toch voor een meer traditionele bevalling moeten kiezen?
Afleveringen 2019

Seizoen 1 - 6 Month Check Up

3,0 31 x
Na zes maanden kijken de zes koppels van Born In The Wild terug op hun bevalling. Wat zijn hun ervaringen en hebben ze spijt van hun beslissingen? Hoe stellen de baby's het ondertussen? De koppels beleven hun eigen avontuur opnieuw, maar ook dat van de andere families.

Seizoen 1 - Tennessee: Birthing Amish

3,0 30 x
Rebecca en David zijn opgegroeid in een Amish-gemeenschap in het rurale Tennessee. Ze willen hun kindje graag buiten ter wereld brengen in het midden van de winter. Maar wanneer Rebecca veel vroeger dan verwacht weeën krijgt, komen hun plannen plots in een stroomversnelling. Lukt het hen alsnog om hun openluchtbevalling wa...

Seizoen 1 - North Dakota: Snow Baby

4,0 22 x
Hailee en Evan zijn vastberaden om hun bevalling buiten te laten doorgaan. Maar in het midden van de winter kan de temperatuur in North Dakota makkelijk onder het vriespunt zakken. Wanneer ook een storm zijn opwachting maakt, twijfelen de toekomstige ouders aan hun gewaagde plan.

Seizoen 1 - Georgia: Labor Intensive

3,0 14 x
Phallin en Levi verwelkomen binnen een week hun vijfde kindje, een dochter. Het koppel wil de bevalling buiten doen op een boerderij. Ze zijn echter nog op zoek naar een ervaren vroedvrouw die de uitdaging wil aangaan. Lukt het om tijdig iemand te vinden?
Archief