Brazil, a natural history

Afleveringen
50:01

Flooded forest

Verlopen 3,0 82 x
We denken misschien dat we al veel weten over het Amazonegebied, maar het grootste regenwoud op aarde herbergt nog allerlei geheimen.
50:02

Paradise coast

Verlopen 3,0 99 x
De paradijselijke kustlijn van Brazilië is 7500 kilometer lang, met tropisch warm ondiep water in het noorden en gematigd koel water in het zuiden.
50:03

Labyrinth of lakes

Verlopen 3,0 96 x
De Pantanal is een labyrint van meren. Elk jaar gaat het landschap over van grasland in moerasland. Het is een van de meest opvallende transformaties op aarde.
50:00

Wild heart

Verlopen 3,0 123 x
In deze aflevering bezoeken we het wilde hart van Brazilië, een uitgestrekt grasland,mede gevormd door hevige stormen en woeste branden.
50:04

Fragile forest

Verlopen 3,5 316 x
Apen die elkaar begroeten met een knuffel en vogels die als een team werken om hun vrouwtjes het hof te maken. Trek mee naar de bijzondere wouden in Brazilië.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.