Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Breeders

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - No Cure: Part 2

3,0 9 x
De gezondheid van Luke gaat achteruit en hij wordt opgenomen in het ziekenhuis. Paul, Ally en de rest van de familie wachten vol spanning op nieuws.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - No Cure: Part 1

4,0 12 x
Het gezinsleven van Ally en Paul staat op zijn kop wanneer Ally tijdens de week in Berlijn verblijft en de weekends in Londen doorbrengt. Paul, Luke en Ava proberen hun plan te trekken, maar de slechte nachten eisen al snel hun tol.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - No Honeymoon

4,0 13 x
Paul probeert zich te focussen op de aankomende bruiloft, maar Ally heeft het druk op het werk. Luke misdraagt zich op school en Leah begrijpt niet waarom Paul en Ally per se willen trouwen.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - No Exit

3,0 9 x
Het is Lukes beurt om Lenny de klasbeer mee te nemen op avontuur. Lenny is al in Italië en Peru geweest, maar voor Paul blijkt het al een hele opgave te zijn om zijn gezin en de beer mee te krijgen naar het park.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - No Talking

4,0 8 x
Na het overlijden van Michael verblijft het gezin bij Darren. Paul probeert Ally te ontlasten door enkele huishoudelijke taken van haar over te nemen, maar dat heeft niet het gewenste resultaat.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - No Dad

3,0 8 x
Paul en Ally zijn opgelucht wanneer Sprout, de woestijnrat van het gezin, eindelijk het loodje legt. Maar wanneer ze met Luke en Ava praten over het verlies van een geliefde, worden ze zelf overmand door verdriet.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - No Lies

3,0 12 x
Michael geniet van zijn nieuwe rol als vader en grootvader, maar Paul en Ally hebben het er moeilijk mee. De kinderen daarentegen lijken er geen probleem van te maken. Luke gaat op zoek naar bewijsmateriaal dat de Kerstman niet bestaat.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - No Accident

4,0 14 x
Ally probeert te wennen aan het feit dat Michael in de buurt is. Paul begint aan zichzelf te twijfelen en vraagt zich af of hij verantwoordelijk is voor het feit dat Luke zich vaak bezeert.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - No Places

4,0 15 x
De vader van Ally duikt onverwacht op en dit zorgt ervoor dat Paul en Ally gaan nadenken over hun dromen voor de kinderen. Ze vragen zich af hoe ver ze willen gaan om Luke en Ava gelukkig te houden.
30:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - No Sleep

3,0 13 x
De kinderen willen maar niet slapen. Paul en Ally dachten dat ze deze fase reeds voorbij waren, maar niets is dus minder waar. Paul probeert zijn woede te kanaliseren.
Archief