Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Breeders

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - No Fear

3,0 1 x
De angststoornis van Luke begint voor problemen te zorgen, zowel thuis als op school. Zou een medische diagnose zijn leven makkelijker of net moeilijker maken? En Ally krijgt nog meer zorgen wanneer haar moeder beroofd wordt.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - No Surrender

3,0 3 x
Paul en Ally komen tot de vaststelling dat hun kinderen snel groot worden. Ava is ondertussen 10 en Luke wordt weldra 13. Tijd dus voor Paul en Ally om na te gaan of hun manier van opvoeden nog wel efficiënt is.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - No Friends

3,0 4 x
Terwijl er tussen hem en Ally een zekere afstand blijft, neemt Paul contact op met een oude vriend. Maar dat blijkt niet zo positief te zijn voor Ava. Iedereen is verrast wanneer Luke plots een beste vriend blijkt te hebben. Jim en Jackie moeten noodgedwongen verhuizen.
Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - No Excuses

3,0 5 x
Het huwelijk van Ally en Paul is in een crisis beland. Paul is geobsedeerd door wat er gebeurd is, maar weigert erover te praten. Luke wil niet meer naar school gaan. Leah en Alex hebben nieuws.
23:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - No Choice

4,0 2 x
Ally staat onder enorme druk, maar niemand lijkt naar haar te willen luisteren. Jim en Jackie zijn in de wolken met een mogelijke verhuis naar de kust, en - tot zijn eigen verbazing - Paul ook.
20:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - No Baby

3,0 4 x
Terwijl Ally nadenkt over haar zwangerschap, wordt haar wereld nogmaals op z'n kop gezet. Een bezorgde Ava probeert haar moeder te helpen. Luke heeft spijt van zijn leugen over zijn angststoornis.
22:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - No Faith

3,0 4 x
Wanneer de oudere generatie van de familie Worsley wordt getroffen door een onverwacht overlijden, heeft Ava moeite om een groot geheim te bewaren voor Paul. Ally vindt het moeilijk om haar ware gevoelens voor Luke te verbergen.
21:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - No Connection

4,0 6 x
Uiteenlopende culturele opvattingen zorgen voor verdeeldheid binnen Pauls familie. Jim en Jackie zijn van slag nu ook de laatste van hun oudere buren besloten hebben om te verhuizen. De buurt werd nu zo goed als volledig ingepalmd door jonge professionelen.
Seizoen 1
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - No Places

4,0 0 x
De vader van Ally duikt onverwacht op en dit zorgt ervoor dat Paul en Ally gaan nadenken over hun dromen voor de kinderen. Ze vragen zich af hoe ver ze willen gaan om Luke en Ava gelukkig te houden.
26:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - No Sleep

3,0 1 x
De kinderen willen maar niet slapen. Paul en Ally dachten dat ze deze fase reeds voorbij waren, maar niets is dus minder waar. Paul probeert zijn woede te kanaliseren.
Archief