Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Brooklyn Nine-Nine

December 2018
20:00

Aflevering 22

4,0 74 x
Jake en Amy's trouwdag is ernstig in gevaar. Charles en de rest proberen te redden wat er te redden valt. Tijdens al de chaos twijfelt Holt om de mail te openen waarin staat of hij de campagne van commissaris gewonnen heeft ondanks de aanmoediging van Gina. Ondertussen wijst Terry Rosa op een mogelijke liefde.
20:00

Aflevering 21

3,0 22 x
Rosa en Amy spannen samen om de verdachte 'Witte Walvis', een moordenaar die erin geslaagd is zich zeven jaar te verbergen, onderuit te halen. Terry helpt Jack met het plannen van de bruiloft. Kapitein Holt en zijn rivaal Olivia Crawford proberen elkaar te overtuigen het op te geven om commissaris te worden.
20:00

Aflevering 20

4,0 16 x
Wanneer Rosa reageert op een melding van een actieve schutter, is de rest van de groep verplicht te blijven, bezorgd om haar veiligheid. Jake, die zich hulpeloos voelt, probeert een manier te bedenken om haar te helpen. Terry krijgt een existentiële crisis. Gina en Amy proberen zichzelf nuttig te maken door de kapotte toil...
20:00

Aflevering 19

3,0 15 x
Charles bereidt een uitgebreide speurtocht voor Jake's vrijgezellenfeest voor, maar alles valt in het water wanneer de mannen beslissen een andere weg te nemen. Ondertussen escaleert Amy's vrijgezellenfeest wanneer een van de dames iets bekent.
20:00

Aflevering 18

4,0 11 x
Wanneer een brand de foodtruck van Charles vernielt, duikt Pimento onverwacht op als verzekeringsagent. Ondertussen helpt Rosa Amy met het uitzoeken van een trouwjurk. Gina en Terry leren Holt hoe hij sociale media kan gebruiken.
20:00

Aflevering 17

4,5 18 x
Jake nodigt zijn pas gevonden halfzus uit om bij hem te logeren in New York, maar wanneer hij samen met Amy ontdekt dat ze verschrikkelijk is, proberen ze een manier te bedenken om haar terug naar haar huis te krijgen in Dallas.
20:00

Aflevering 16

4,0 21 x
Jake en Charles beseffen dat ze beland zijn in een cultachtig NutriBoom-schema en dat ze een manier moeten vinden om het contract te verbreken.
September 2018
20:00

Aflevering 15

3,0 35 x
Jake verrast Amy met een onderzoek naar een reeks brandstichtingen gerelateerd aan de auteur van haar favoriete kruiswoordraadsels, Vin Stermley. Ondertussen helpt Gina met de voorbereidingen van Holts toespraak voor zijn kandidatuur als commissaris. Terry, Rosa, Hitchcock en Scully maken ruzie over wie de nieuwe auto het ...
20:00

Aflevering 14

4,0 22 x
Jake wil bekentenissen van een verdachte en ondervraagt hem de hele nacht. Wanneer Holt de opera speciaal verlaat om Jake te helpen, maken de twee agenten ruzie over hoe ze de verdachte aan het praten kunnen krijgen.
20:00

Aflevering 13

4,0 20 x
Jake wordt opgeroepen om mee te onderhandelen over de gijzeling van een juwelendief, maar al snel blijkt dat hij de dader kent. Amy en Gina helpen Charles met de aanvragen voor zijn nieuwe foodtruck. Holt panikeert wanneer een lid van het selectieteam van het politiecommissariaat beslist om Hitchcock te interviewen over he...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.