Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 10 - The Last Day Pt 2

3,0 24 x
Iedereen geniet volop van hun laatste avond samen en herinneringen aan de voorbije acht jaar worden volop bovengehaald. Een jaar later keren Jake, Rosa, Amy, Gina en Holt terug voor de jaarlijkse halloweentraditie.

Seizoen 1, Aflevering 9 - The Last Day Pt 1

3,0 19 x
Jake heeft verrassend nieuws. Daarnaast zorgt hij voor een 'trip down memory lane', vooraleer iedereen afscheid neemt van Amy en Holt.

Seizoen 1, Aflevering 8 - Renewal

3,0 16 x
Het team werkt samen aan een zaak waarbij veel op het spel staat. Holt kondigt zijn pensioen aan.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Game of Boyles

3,0 11 x
Terry en Jake vergezellen Charles tijdens een bezoek aan de familieboerderij voor de begrafenis van een nonkel. De agent in Jake zorgt echter voor oproer. Amy en Rosa helpen Holt uit de nood.

Seizoen 1, Aflevering 6 - The Set Up

4,0 11 x
De FBI neemt een belangrijke zaak over, maar Jake is niet van plan zich zomaar aan de kant te laten schuiven. Amy en Rosa onderhandelen met O'Sullivan en de politievakbond.

Seizoen 1, Aflevering 5 - PB&J

4,0 9 x
Doug Judy wordt gearresteerd voor zijn misdrijven in een andere staat. Jake gaat ermee akkoord om hem naar de gevangenis te brengen zodat ze samen nog een allerlaatste avontuur kunnen beleven.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Balancing

3,0 12 x
Jake en Amy bedenken een systeem om een evenwicht te vinden tussen werk en de zorg voor hun kind. Rosa krijgt een nieuwe logé.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Blue Flu

3,0 9 x
Wanneer er na een incident een staking uitbreekt, moeten Holt en Santiago de boel draaiende zien te houden op het politiekantoor. Boyle krijgt slecht nieuws.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - The Lake House

4,0 16 x
Het team besluit in te gaan op het aanbod van Holt om er een weekendje tussenuit te knijpen. Jake en Terry proberen de relatie van Kevin en Holt nieuw leven in te blazen. Amy vraagt hulp aan Charles wanneer Mac maar niet wil gaan slapen.
20:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - The Takeback

4,0 14 x
Doug Judy nodigt Jake uit voor zijn vrijgezellenfeestje in Miami. Amy en Charles werken goed samen.
Archief