Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Brooklyn Nine-Nine

Seizoen 1
20:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Manhunter

4,5 6 x
Jake start een onderzoek nadat er een aanslag werd gepleegd op een gemeenteraadslid. Holt moet nog wennen aan zijn nieuwe positie.
20:00

12. Ransom

4,7 60 x
Jake helpt Holt en Kevin wanneer hun hond Cheddar wordt gekidnapt. Wanneer de ontvoerder alleen contact wil met Kevin, besluit Jake zich als hem te vermommen.
25:00

13. Lights Out

4,0 12 x
Er heerst paniek in Brooklyn wanneer een elektriciteitspanne de hele stad lamlegt. Terwijl Terry en Holt vastzitten in een lift, neemt Amy de leiding over het team over. Maar dan breekt haar water. Rosa brengt ondertussen Jake en Charles op de hoogte.
20:00

7. Ding Dong

3,0 7 x
Holt krijgt een persoonlijk verlies te verwerken. Jake heeft tickets voor een filmpremière en moet nu kiezen wie hij zal meenemen: Terry of Charles. Amy ondervindt bijwerkingen van de hormonen die ze van haar dokter voorgeschreven kreeg.
20:00

11. Valloweaster

3,0 19 x
Voor het jaarlijkse Halloweenfeestje worden de agenten geboeid en opgedeeld in drie teams. Cheddar en Scully gooien echter roet in het eten, waardoor de opdracht tot twee keer toe moet worden uitgesteld.
20:00

10. Admiral Peralta

4,0 13 x
Terwijl hij zich voorbereidt op de 'gender reveal party' voor zijn kind, besluit Jake zijn eigen relatie met zijn vader onder de loep te nemen. Amy en Rosa proberen een belangrijke getuige op te sporen. Terry wil auditie doen bij de NYPD-band.
20:00

9. Dillman

3,0 35 x
Een glitterbom ontploft op het bureau van Jake, waardoor bewijsmateriaal uit een belangrijke zaak wordt vernietigd. Om uit te zoeken wie hiervoor verantwoordelijk is, neemt Holt contact op met Frank Dillman, de beste detective die hij kent. Jake besluit zijn eigen onderzoek te voeren.
20:00

8. The Takeback

4,0 15 x
Doug Judy nodigt Jake uit voor zijn vrijgezellenfeestje in Miami. Amy en Charles werken goed samen.
25:00

6. Trying

4,0 22 x
Jake en Amy proberen zwanger te geraken, maar dat gaat niet van een leien dakje. Hitchcock gaat op zoek naar de liefde van z'n leven.
25:00

5. Debbie

4,5 30 x
Wanneer een grote hoeveelheid wapens en cocaïne wordt gestolen uit de opslagplaats waar bewijsmateriaal opgeslagen ligt, moet het team op zoek naar een mol.
Archief