Buurman, wat doet u nu?

Afleveringen

7 november 2016

4,7 199 x
Cath bezoekt verbaal spervuur Prem Radhakishun in Amsterdam Zuidoost. Vroeger als advocaat, nu als radiomaker en man met mening in talkshows.

31 oktober 2016

3,8 347 x
Hiphopgenie Willie Wartaal scoort sinds 'Watskeburt?!' in 2005 de ene na de andere hit met De Jeugd van Tegenwoordig

Kijk online naar Buurman, wat doet u nu?

4,0 207 x
Cath Luyten kan de snelste illusionist ter wereld nog net snappen in volle voorbereiding van zijn nieuwe spektakelshow, 'House of Horror'

Kijk online naar Buurman, wat doet u nu?

2,3 303 x
Cath gaat langs bij charmezanger Frans Bauer die trouw zweert bij het levensmotto 'een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd'.

Kijk online naar Buurman, wat doet u nu?

3,3 286 x
Cath gaat langs bij René Van Der Gijp de populairste voetbalanalist van Nederland.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.