Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Buurman, wat doet u nu?

Seizoen 5
42:00

Seizoen 5, Aflevering 8 - Goedele Liekens

3,0 17 x
Naar aanleiding van de actie 'Kom op tegen kanker' gaat Cath Luyten langs bij presentatrice en seksuologe Goedele Liekens. Met een bang hart start de seksuologe en politica opnieuw met werken, nadat ze vorig jaar haar drukbezette agenda moest leegmaken. Ze kreeg toen te horen dat ze een agressieve huidkanker had. Met een d...
40:00

Seizoen 5, Aflevering 6 - Benny Claessens

2,5 59 x
Cath treft acteur Benny Claessens op een turbulent kruispunt in z'n leven. Na een pijnlijke relatiebreuk woont Benny terug onder moeders vleugels op Linkeroever. Op de overlijdensdatum van zijn vader helpt Cath hem verhuizen naar Berlijn, waar hij een gevierd theateracteur is. Een roadtrip van ruim 700 kilometer, net lang ...
38:00

Seizoen 5, Aflevering 5 - Kris En Yves

4,0 22 x
Voor 'Man bijt hond' trokken ze tussen 2001 en 2006 als vliegende reporters van bekende deur tot bekende deur. Bijna twintig jaar later zijn Kris en Yves nog altijd even ongeremd en curieus. Misschien iets minder onbezorgd.  Cath ontmoet twee heren die op hun manier stevig geworteld staan in de grote thema's van het leven.
41:00

Seizoen 5, Aflevering 4 - Petra De Sutter

3,0 43 x
Als eerste tv-maker volgt Cath minister Petra De Sutter tijdens een drukke tweedaagse, waarop ze de openhartige gesprekken niet ontwijkt. Van een crisisoverleg met premier De Croo tot thuis in het landelijke Horebeke. Waar het rustig thuiskomen is bij de beestjes en partner Claire, de sterke vrouw achter Petra die zich voo...
40:00

Seizoen 5, Aflevering 3 - Sandra Kim

4,0 39 x
Sandra Kim was in 1986 amper 13 toen ze het Eurovisiesongfestival won. Als marionet van een tirannieke manager had ze maar 'ja' te knikken. Het verklaart waarom ze nu als 'madame non' ontzettend terughoudend in het leven staat. Tegen Cath zegt ze uitzonderlijk 'ja' voor een openhartig portret.
39:00

Seizoen 5, Aflevering 2 - Stefan Everts

4,3 78 x
Motorcrosslegende Stefan Everts jumpte in 2018 door het oog van de naald. De tienvoudige wereldkampioen liep malaria op in Congo en belandde in coma. Als bij wonder kwam hij erdoor, zij het met acht tenen minder. Voor het eerst doet hij zijn relaas voor de camera. Intussen stoomt hij zoon Liam Everts (17) klaar om in zijn ...
39:00

Seizoen 5, Aflevering 1 - Sien Eggers

3,0 44 x
Wie is de vrouw achter de onsterfelijke personages die actrice Sien Eggers vertolkt? Cath belt aan in Laken en ontdekt achter de façade van Siens knusse, gezellige huisje een warme en uiterst zorgzame vrouw.
39:00

Xander de Buisonjé

Verlopen 3,8 160 x
Vandaag bezoekt Cath Luyten Xander de Buisonjé, die 20 jaar geleden met Volumia de hitlijsten bestormde met 'Afscheid'.  Na de split van de band en de breuk met Wendy Van Dyck werd Xander uitgespuwd in Nederland, maar inmiddels is hij privé en professioneel weer rechtgekrabbeld.
37:00

Will Ferdy

4,3 97 x
Vandaag bezoekt Cath Will Ferdy die op zijn 91e nog steeds zelfstandig woont. Hij neemt haar mee naar zijn boezemvriendin Jo Leemans, praat openlijk over zijn seksuele geaardheid en zijn geloof en laat Cath kennismaken met zijn ex-partners.
38:00

Gerard Joling

Verlopen 3,1 718 x
Deze week dompelt Cath zich onder in het extravagante showbizzbestaan van Gerard Joling.  Al 33 jaar lang kleurt hij de Nederlandse media als zanger, presentator, als koning van de onderbroekenlol.  Cath zoekt uit wat er schuilgaat achter het glitterimago en de luide bulderlach van Gerard Joling.
Archief