Buy & Sell

2017

Vastned 18/10/17

4,0 12 x
Gert De Mesure van de Vlaamse Federatie van Beleggers raadt het aandeel van vastgoedvennootschap Vastned op de beurs van Brussel aan.

HelloFresh 11/10/17

3,0 10 x
Pascal Paepen komt een pleidooi houden om vooral NIET deel te nemen aan de nakende beursgang van Hellofresh. Het is een hype, denkt hij. Hij verwijst daarvoor o.m. naar de onlangs geflopte IPO van de Amerikaanse tegenhanger Blue Apron.

Cameco 04/10/17

3,0 11 x
Danny Reweghs van Inside Beleggen raadt het aandeel van uraniumproducent Cameco op de beurs van New York aan. Op het eerste zicht een vreemde keuze als je weet dat Japan, Duitsland maar ook andere Westerse landen uit de kernenergie willen stappen. Maar in Aziatische landen zoals China of Indië worden er steeds meer kerncentrales bijgebouwd.

Tesco 27/09/17

3,0 17 x
Volgens Tom Simonts van KBC is het moment aangebroken om het aandeel Tesco te verkopen. Want ondanks een positieve evolutie deze laatste maanden zal het aandeel vanaf hier enkel nog dalen. En een overname door een grote speler zoals Amazon zit er niet meteen aan te komen.

Akzo Nobel 20/09/17

3,0 14 x
Rudy De Groodt van BNP Paribas Fortis raadt het aandeel van verf- en coatingspecialist Akzo Nobel op de beurs van Amsterdam aan.

GBL 13/09/17

4,0 16 x
Pascal Paepen, docent Beleggen aan het Hoger Instituut der Kempen, raadt het aandeel van de Belgische holding GBL op de beurs van Brussel aan.

MSCI Emerging Markets Index 06/09/17

4,0 20 x
Aan de hand van de MSCI Emerging Markets Index toont Ken van Weyenberg van Cansdriam aan dat het interessant is om in groeilanden te investeren. Financiële producten die aanleunen bij de MSCI vind je op de beurs van New York.

Henkel 30/08/17

4,0 16 x
Danny Van Quaethem van Société Générale Private Banking raadt het aandeel van de Duitse consumentengoederenproducent Henkel op de beurs van Frankfurt aan.

Goldcorp 23/08/17

3,0 16 x
Danny Reweghs van Trends raadt het aandeel van goudmijnuitbater Goldcorp aan op de beurs van New York. Nu de obligaties opnieuw dalen en de aandelenmarkt stagneert, verwacht hij dat beleggers zich de komende jaren massaal gaan richten op de goudprijs.

ASML 16/08/17

4,0 5 x
Raphaël Ursi van Invest4Growth blikt terug op de sterke prestatie van Ackermans & van Haaren het voorbije jaar. En hij tipt het technologieaandeel ASML. De fabrikant van machines voor chipproductie beweert de winst te kunnen verdievoudigen de komedne 4 jaar!
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.