Buy & Sell

Afleveringen

De Beleggerscompetitie: de stand op 15/03/17

4,0 8 x
Na onze vorige tussenstand is er een wissel aan de kop van het Beleggerspeloton: "succes-sie" is van plaats twee naar de eerste plaats opgeschoven. Net als de rest van het topklassement speelde hij met turbo's handig in op de daling van de olieprijs...

Transocean: een Sell 08/03/17

3,0 8 x
Tom Simonts raadt aan het aandeel van boorplatformuitbater Transocean op de beurs van New York van de hand te doen. Waarom ? Te duur aandeel, met een overladen balans, en in een sector die niet interessant is, aldus Simonts.

De Beleggerscompetitie: eerste tussenstand 01/03/17

4,0 14 x
De Beleggerscompetitie is intussen een week bezig, en onze eerste koploper heeft al meer dan 10% winst geboekt. De grote winsten bij de top van het klassement vallen op. Het geheim van hun succes: trackers. Danny Reweghs van Moneytalk geeft meer uit...

Fugro 22/02/17

4,0 12 x
Rudy De Groodt van BNP Paribas Fortis raadt het aandeel van Fugro aan, een bodemonderzoeker ter land en in de zee, die vooral actief is voor de olie- en gasindustrie.

Neem deel aan de Beleggerscompetitie 2017 ! - 15/02/17

3,0 8 x
Vanaf volgende week start het officiële gedeelte van de Beleggerscompetitie 2017. Maar nu kunt u alvast beginnen oefenen. U kunt op het einde van de rit 10.000 euro winnen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.