Buy & Sell

Afleveringen

Danone 11/01/17

4,0 7 x
Marc Leyder van Van Lanschot bankiers raadt het aandeel Danone van zuivel- en voedingsgigant Danone op de beurs van Parijs aan.

Fidelity International 14/12/16

3,0 17 x
Marc Leyder van Van Lanschot bankiers raadt uitzonderlijk geen aandeel maar een beleggingsfonds aan: het Aziatische Fidelity International. Want de verwachte rendementen over de komende tien jaar liggen hoger op de Aziatische markten dan in Europa o...

NN Group 07/12/16

4,0 13 x
Rudy De Groodt van BNP Paribas Fortis Private Banking raadt het aandeel van verzekeringsgroep NN Group op de beurs van Amsterdam aan.

Fagron 30/11/16

4,0 25 x
Rik Dhoest van Bank Nagelmackers raadt het aandeel van farmaleverancier Fagron aan op de Beurs van Brussel.

BAM 23/11/16

4,0 20 x
Tom Simonts van Bolero / KBC Securities raadt het aandeel van de Nederlandse bouwgroep BAM aan.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.