Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Café De Mol

2019
27:40

Seizoen 2 - Aflevering 9

3,0 30 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden.
33:25

Seizoen 2 - Aflevering 8

4,0 33 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-finaliste Hanne en Rik Verheye.
33:48

Seizoen 2 - Aflevering 7

3,0 32 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-winnares Cathy en James Cooke.
34:38

Seizoen 2 - Aflevering 6

3,0 22 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-mol Eline en Kat Kerkhofsl.
35:00

Seizoen 2 - Aflevering 5

3,0 35 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-winnaar Lloys en actrice Leen Dendievel.
34:00

Seizoen 2 - Aflevering 4

4,0 37 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-kandidate Joke en acteur/presentator Joris Hessels.
34:15

S2 - Aflevering 3

4,0 55 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze keer met ex-finaliste Annelies en Ian Thomas.
34:00

S2 - Aflevering 2

4,5 25 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Deze week met ex-kandidaat Jeffrey en Dina Tersago.
35:00

S2 - Aflevering 1

4,0 29 x
Café De Mol zal de mollenjacht in Vlaanderen officieel openen. Gilles Van Bouwel en Elodie Ouedraogo gaan wekelijks op zoek naar de man of vrouw die iedereen weet te misleiden. Met deze keer als gast: Jeroom en ex-mollen Pieter en Eline.
Afleveringen 2018
26:47

Aflevering 7

4,0 150 x
In Café De Mol gaan Frances en Gilles samen met bekende en onbekende gasten, ex-deelnemers, fans van het eerste of het laatste uur en diehard-mol vangers op zoek naar tips om de mol te ontmaskeren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.