Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Campus 12

Oktober 2020
11:00

Seizoen 3, Aflevering 23 - Surprise!

4,0 15 x
Hanne en Sam houden via de camera de Crivelli in het oog. Maar wanneer ze de code bemachtigen, komen ze voor een grote verrassing te staan. Dante krijgt spijt van zijn woorden over Violet. Rifka heeft door dat Tygo meer voelt voor Louise... Bekijk aflevering 23 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 22 - De Weg Kwijt

3,0 3 x
Dante doet bij Ward zijn beklag over Violet. Dit gaat niet langer. Frederic smijt zich helemaal in zijn nieuwe missie. Tygo nodigt Louise uit om bij hem thuis samen aan hun nummer te werken. Celeste bezorgt Frederic een hoop inspriratie... Bekijk aflevering 22 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
13:00

Seizoen 3, Aflevering 21 - Inspiratieloos

4,0 9 x
De tieners en Novak hebben een plan om de Crivelli op de academie te krijgen, maar dat is buiten Max Leclercq gerekend. Frederic krijgt dankzij Louise een gouden idee om op te vallen met het koor. Hij zet iedereen meteen aan het werk... Bekijk aflevering 21 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
46:00

Seizoen 3 compilatie, Aflevering 5 - Compilatieaflevering 5

3,0 6 x
Noah, Sam en Louise vragen Novak om samen te werken, maar hij vertrouwt hen niet. Bo gelooft niet dat Violet een ordinaire dief is. Hanne brengt verslag uit van het feestje. Campus 12 zingt de try-out voor het management van Chris Marble... Bekijk aflevering 5 van 3 compilatie met VRT NU via de site of app.
13:00

Seizoen 3, Aflevering 20 - Iemand Een Kopje?

3,0 6 x
Violet daagt weer op in de club, maar Dante denkt er nog niet aan haar te trainen. Frederic wil opvallen met het koor. De tieners en Novak maken een theebad in de hoop de handleiding te ontcijferen. Als het mislukt, zijn ze alles kwijt... Bekijk aflevering 20 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 19 - Tygo-Troubles

4,0 10 x
Noah kan zijn jaloezie voor Tygo niet wegsteken na wat hij gezien heeft. Alle gestolen spullen uit Campus B zijn teruggebracht. Bo komt te weten waarom Violet doet wat ze doet. Louise en Tygo brengen hun duet voor een volle klas... Bekijk aflevering 19 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - Yes You Cem

4,0 7 x
De uitslag van de try-out verrast iedereen. Onze vrienden nemen afscheid van Emilie. Bo doet Violet een voorstel. Novak heeft zijn besluit genomen. Tygo en Louise zingen samen een nieuw nummer. Ze hebben een mooie klik... Bekijk aflevering 18 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
12:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - Singsolution

3,0 4 x
Noah, Sam en Louise vragen Novak om samen te werken, maar hij vertrouwt hen niet. Bo gelooft niet dat Violet een ordinaire dief is. Hanne brengt verslag uit van het feestje. Campus 12 zingt de try-out voor het management van Chris Marble... Bekijk aflevering 17 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
45:00

Seizoen 3 compilatie, Aflevering 4 - Compilatieaflevering 4

4,0 6 x
Wanneer Bo na een aanval van de Rozenkruisers zichzelf niet meer is, slaan Noah, Sam en Louise de handen in elkaar om de Stenen der Wijsheid te vernietigen. Het is de enige manier om hun duistere tegenstanders voor altijd schaakmat te zetten en Bo haar leven terug te geven. Om de Stenen te vernietigen hebben ze een speciaa...
12:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - Hello, Mister Novak

4,0 9 x
Louise wordt betrapt door Novak. Wat nu?! Bo gaat op zoek naar Violet, maar komt daarbij zelf in de problemen. Intussen probeert Hanne op het feestje van Rifka stiekem tot bij de Crivelli te geraken... Bekijk aflevering 16 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Archief