Campus 12

September 2018
12:00

Blind auditions

3,0 2 x
Sam stresst voor zijn auditie, maar Noah stelt hem gerust. Als alles volgens plan verloopt, dan moet Sam niet eens zingen. Komt goed! Maar wanneer het luik in de kelder vastzit, krijgen de audities boven een verrassende wending...
12:00

Mendeljev

3,0 3 x
Louise stuurt Noah onbedoeld het juiste pad op. Terwijl de meeste kinderen de boksclub op stelten zetten, helpt kleine Timmy Sam met zijn vreemd vraagstuk. Jamie komt wat dreigen bij De Twaalf en Noah plant een nieuwe, gevaarlijke missie.
12:00

Dummies

4,0 4 x
Celeste laat het theater extra beveiligen, maar dat houdt Noah en Sam niet tegen. Samen bedenken ze een masterplan. Dat vergt wat creativiteit en wat... schrijnwerkerij? Verloopt dat plan maar even goed in de praktijk als in de theorie...
13:00

Bruut geweld

3,0 3 x
Dimitri en co zijn druk in de weer op het podium, terwijl Noah en Sam de bloem spotten in de backstage, die tot een soort code leidt. Sam wil rustig nadenken, maar Noah verkiest de zware middelen. Zijn manier! Hopelijk betrapt niemand hem.
13:00

De doorgang

Verlopen 3,0 5 x
De taakstraf van Dante én een mogelijk verband tussen Bo en de Vinckes sturen Noah en Sam het theater in. Noah moet en zal antwoorden vinden, koste wat het kost, maar dat blijkt al snel een riskante operatie...
13:00

De uitspraak

Verlopen 3,0 3 x
Sam gaat op zoek naar de bloem uit hun droom en Louise probeert de brokken te lijmen voor Jamie. De rechter spreekt het vonnis uit. Kan Noah zich kalm houden? Sam doet een ontdekking.
13:00

De droom

Verlopen 4,0 5 x
Het lijkt wel alsof Bo de jongens een bepaalde richting wil uitduwen. Maar welke? Intussen maakt Dimitri keuzes die voor ophef zorgen en zet Ward heel wat op het spel voor de club. Maar dan zien Noah en Sam iets bizars... op een bizar moment.
13:00

52° 22' 12" NB

Verlopen 3,0 7 x
Het krijtbord zet de jongens op een eerste spoor richting... het notariaat?! Louise slaagt in haar opzet, Celeste is in. Sterker nog: ze schakelt de grote middelen in. Noahs trui -die Bo vaak droeg- werkt als een stap in de juiste richting.
12:00

Het systeem

Verlopen 4,0 8 x
Dante neemt de schuld op zich, met alle gevolgen van dien. Noah zoekt rechtvaardigheid bij de Vinckes, maar stoot op iets onverwachts. Tijdens alle heisa overrompelt Sam Noah met zijn nieuws. Wordt alles nu duidelijker of net ingewikkelder?
12:00

Gevat

Verlopen 3,0 18 x
Louise geeft niet op en wil Celeste toch overtuigen om het koor nieuw leven in te blazen. Intussen stressen Noah en Dante: als Frederic maar zwijgt! Sam heeft belangrijk nieuws voor Noah, maar krijgt de kans niet om het hem te vertellen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.