Captain Biceps

Laatste aflevering
Captain Biceps

Seizoen 1 - Aflevering 78

18 x

De vader van Ice Cube is een ijsmachine-maker die wordt verleid door gevaarlijke experimenten. De jongen kan alles wat hij wil bevriezen door het aan te raken. Hij kan goed overweg met vriestemperaturen, maar normale temperaturen zijn voor hem echt veel te warm. Wanneer de ijska...

Juni 2019

Seizoen 1 - Aflevering 77

40 x
De laatste nakomeling van De Zeven Dwergen duikt op in Capital City. Deze dwerg is ervan overtuigd dat de schatten van zijn voorouders in Capital City begraven liggen. Met zijn magische medaillon kan hij alle tuinkabouters in Capital City aan het werk zetten om alle tuintjes open te graven. Wat de dwerg en zijn tuinkaboute...
Februari 2018

Aflevering 40

Verlopen 34 x
Botch Kid sloopt alles wat hij tegenkomt, zoals Biceps auto. Biceps reageert hier heel rustig op waarop Botch Kid nog meer kapot wil maken.

Aflevering 39

Verlopen 41 x
Zapkid heeft een speciale afstandsbediening waarmee hij ieder mens, dier of voorwerp kan doorspoelen, vertragen of pauzeren. Hij wil een film maken van de president door zijn speciale krachten te gebruiken. Als Biceps wil tussenkomen wordt hij gezapt en bevriest hij ter plekke. Biceps moet iets anders zien te bedenken om Z...

Aflevering 38

Verlopen 23 x
Zachary Zilch was een hopeloze leerling in de superheldenschool. Daarom is hij Shame Man geworden en probeert hij Captain Biceps te vernederen. Zal het hem lukken?

Aflevering 37

Verlopen 36 x
De Papegaai maakt iedereen gek door alles te herhalen wat anderen zeggen. Zijn doelwit: de president. Biceps krijgt het bevel om De Papegaai uit te schakelen. Hij bedenkt een plan met Genius. Ze sluiten hem op in een galmende kamer zodat De Papegaai gek wordt van zijn eigen stem.

Aflevering 36

Verlopen 29 x
Als Biceps in de problemen geraakt, slaagt Supra Man erin om hem te redden. Erger nog: Supraman neemt Biceps missies over. Terwijl Biceps gekrenkt is in zijn eer, geraakt Supraman in een gevecht met Snowman. Het presidentiële gebouw dreigt in te storten door de hevige sneeuwballen die Snowman op Supraman afvuurt. Biceps he...

Aflevering 35

Verlopen 25 x
Biceps en Genius proberen Chefs snode plannen tegen te houden. De Chef wil alles wat hij tegenkomt koken zodat hij kan bewijzen dat hij 's werelds beste chef is. De gestoorde kok verandert de stad en zijn inwoners in een echt dessertenbuffet. Biceps slaagt erin de Chef te bevriezen door caramel over hem heen te gieten.

Aflevering 34

Verlopen 32 x
De president stuurt zijn eigenwijze nichtje Brat-Girl naar Captain Biceps om te trainen. Biceps neemt het meisje mee op een missie, maar ze is zich er niet van bewust hoe moeilijk deze opgave zal zijn. Haar verwende houding is niet naar de zin van Biceps' geduld. Wanneer ze beseft dat hij zijn interesse in haar is verloren...
Januari 2018

Aflevering 33

Verlopen 30 x
Barbarian-Man weegt 300 kilo en is supersterk. Hij heeft ook altijd honger. Biceps nodigt Barbarian-Man uit bij hem thuis, waar hij alles opvreet en Carmina leert kennen.

Aflevering 32

Verlopen 23 x
Adhesive-Man heeft onzichtbare plakband waardoor hij alles kan vastplakken. Zodra hij de stad binnenkomt, begint hij alles aan elkaar te plakken. Biceps probeert hem te stoppen.

Aflevering 31

Verlopen 25 x
Dr. Hazard ontvoert Carmina en vervangt haar met een perfecte kloon. Via de robot commandeert hij Biceps om alles op te ruimen.

Aflevering 30

Verlopen 49 x
Bimbob is een echte versierder, hij laat elke vrouw in de stad zwijmelen. Verlegen Biceps probeert Giga Woman het hof te maken, maar daar steekt Bimbom een stokje voor.

Aflevering 29

Verlopen 33 x
Gladiator-Man is een echte vechtersbaas. Terwijl Biceps aan het winkelen is voor zijn mama, verandert Gladiator-Man de stad in een grote arena. Hij valt de vrachtwagens en voetgangers aan. Dit is een taakje voor Captain Biceps.

Aflevering 28

Verlopen 27 x
Dogman is de koning van de honden en moeilijk te temmen. Dogman werd door zijn grootmoeder op straat gezet en moet nu op zoek naar een nieuwe thuis. Hij palmt het hondenhok in Loofy's tuin in. Captain Biceps moet Dogman wegjagen, maar dat is geen simpele klus.

Aflevering 27

Verlopen 52 x
Hippoman is zo efficiënt als een stoomwals. Alles wat op zijn pad komt, plet hij. Als je Hippoman wil stoppen, is de kans groot dat je eindigt als een pannenkoek. Toch moet Biceps hem stoppen. Daarvoor bedenkt hij een listig plannetje.

Aflevering 26

Verlopen 37 x
Mister Paper is een getrainde origami-specialist. Hij knipt en vouwt papier in alle vormen die hij wil: een zeilboot, een vliegtuig of een papierballenkanon. Mister Paper wil de stad overnemen en het omdopen tot Paper Land. Zal Biceps hem kunnen stoppen?

Aflevering 25

Verlopen 17 x
Tank-man is een briljante uitvinder. Hij heeft een ondoordringbaar harnas gecreëerd en wil zo aan de President bewijzen dat hij véél sterker is dan ouwe Biceps. Om dat aan te tonen, blaast hij het kantoor van de President op met de onzichtbare snufjes van zijn harnas. Tijd voor Biceps om in actie te treden en Tank-man te s...

Aflevering 24

Verlopen 21 x
Teddybear Man voelt zich nog altijd schuldig omdat hij als kind met zijn knuffelbeer gooide. Sindsdien redt Teddybear Man alle mishandelde en verwaarloosde teddybeertjes. Zo ook de beer van de President. Captain Biceps en Genius moeten de beer van de President redden, maar net zoals beren, heeft Teddybear Man scherpe klauw...

Aflevering 23

Verlopen 20 x
Skunkman is half mens, half stinkbom en zijn kracht ligt verborgen in zijn klieren die een onuitstaanbaar en gevaarlijk gas produceren. Hij wil met zijn wapen de hele stad vergassen en zo een giftige wereld creëren. Tijd voor Captain Biceps om in actie te schieten.
Archief