Captain Biceps

Januari 2018
07:22

Aflevering 27

3,0 0 x
Hippoman is zo efficiënt als een stoomwals. Alles wat op zijn pad komt, plet hij. Als je Hippoman wil stoppen, is de kans groot dat je eindigt als een pannenkoek. Toch moet Biceps hem stoppen. Daarvoor bedenkt hij een listig plannetje.
07:22

Aflevering 26

3,0 0 x
Mister Paper is een getrainde origami-specialist. Hij knipt en vouwt papier in alle vormen die hij wil: een zeilboot, een vliegtuig of een papierballenkanon. Mister Paper wil de stad overnemen en het omdopen tot Paper Land. Zal Biceps hem kunnen stoppen?
07:22

Aflevering 25

3,0 0 x
Tank-man is een briljante uitvinder. Hij heeft een ondoordringbaar harnas gecreëerd en wil zo aan de President bewijzen dat hij véél sterker is dan ouwe Biceps. Om dat aan te tonen, blaast hij het kantoor van de President op met de onzichtbare snufjes van zijn harnas. Tijd voor Biceps om in actie te treden en Tank-man te stoppen.
07:22

Aflevering 24

3,0 0 x
Teddybear Man voelt zich nog altijd schuldig omdat hij als kind met zijn knuffelbeer gooide. Sindsdien redt Teddybear Man alle mishandelde en verwaarloosde teddybeertjes. Zo ook de beer van de President. Captain Biceps en Genius moeten de beer van de President redden, maar net zoals beren, heeft Teddybear Man scherpe klauwen.
07:22

Aflevering 23

3,0 1 x
Skunkman is half mens, half stinkbom en zijn kracht ligt verborgen in zijn klieren die een onuitstaanbaar en gevaarlijk gas produceren. Hij wil met zijn wapen de hele stad vergassen en zo een giftige wereld creëren. Tijd voor Captain Biceps om in actie te schieten.
07:22

Aflevering 22

4,0 1 x
Kleine Robert was een fragiel kind en werd vaak gepest. Hij veranderde naar de meisjesschool waar hij indrukwekkende vechttechnieken leerde. Nu is kleine Robert groter en gekend als Girl-Man. Hij terroriseert de wereld met een springtouw, vlijmscherpe nagels en oorverdovend gegil. Biceps moet de President redden uit de klauwen van de venijnige Girl-Man.
07:22

Aflevering 21

3,0 0 x
Biceps moet Pacific Man, het neefje van de President, opleiden als nieuwe stagiair. Maar het kind weigert de methodes van Captain Biceps te volgen omdat die te wreed zijn. Pacific Man wil liefde en vrede over de hele wereld, en geen geweld. Hij laat daarom alle slechterikken los en geeft hen een tweede kans. Een serieuze fout, waardoor Biceps en Genius in de problemen komen.
07:22

Aflevering 20

3,0 0 x
Super Cleaning Woman heeft maar een vijand: vuil. Met haar angstaanjagende stofzuiger kuist en schrobt ze tot het bittere einde. Super Cleaning Woman geeft het presidentsgebouw ook graag een schoonmaakbeurt, maar dat eindigt catastrofaal. Tijd voor Captain Biceps om in actie te schieten.
07:22

Aflevering 19

4,0 0 x
The Toad kan zijn elastische tong plooien in alle richtingen. Daarmee overspoelt hij de hele stad kwijlerige kussen. Waarom? Hij wil een jarenlange vloek doorbreken en weer de charmante prins worden, die hij vroeger was. Captain Biceps gaat de strijd aan tegen deze glibberige slechterik.
07:22

Aflevering 18

3,0 1 x
Atomik Gran heeft de gekste superkrachten die er bestaan. Ze laat haar vijanden verslikken in vers pruimenjam of geeft hen een irritante jeuk met handgebreide truien. Wanneer Captain Biceps en Atomiks dierbare kleinzoon Atomik Kid ruzie maken, ontsnapt Atomik Gran uit het saaie bejaardenhuis om Atomik Kid te helpen. Zal Captain Biceps aan haar listige trucjes op grootmoederswijze kunnen ontsnappen?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.