Celebrity Ex On The Beach

Celebrity Ex On The Beach gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
43:00
Celebrity Ex On The Beach

Joey krijgt de schok van zijn leven. Een ex maakt een spectaculaire terugkeer voor de grote finale. Georgia wordt emotioneel, maar zal ze haar happy end krijgen samen met alle andere koppels?

Seizoen 1
43:00
Georgia en Miles leren elkaar beter kennen, maar loopt dit wel goed af? Marissa is tot het gaatje gegaan en Joey en Lorena gaan naar het strand voor de laatste nieuwkomer.
43:00
Een van de jongens wordt naar huis gestuurd, de meisjes in tranen achterlatend. Het wordt allemaal te veel voor een van de oorspronkelijke acht. Sophie heeft misschien eindelijk de man van haar dromen ontmoet.
43:00
Miles de nieuwkomer maakt indruk op Marissa. David krijgt dubbel op z'n donder en de meiden staan voor een lastige beslissing.
43:00
Van de Terrortablet moet Calum een van z'n exen naar huis sturen. Georgia en Ashley worden emotioneel. De 'vriendschap' tussen Michael en Ellie wordt hechter en er komt als verrassing nog een nieuwkomer aan.
43:00
Joeys onzekerheden krijgen de overhand als Lorena muziek wil maken met Patrick. David biedt Lateysha eindelijk zijn excuses aan en er arriveren onverwacht twee exen op het strand.
43:00
De meest dramatische en emotionele aankomst die het strand ooit zag, maakt Lorena verdrietig, maar is dit het einde van JOLO? Michael stort zijn hart uit bij Ellie, maar is hij over Victoria heen?
43:00
De emoties lopen hoog op wanneer Victoria twijfelt tussen Michael en een nieuweling. Lateysha ontploft als Marissa met David flirt en Joey voert een romantische rap op voor Lorena.
43:00
Het loopt stuk tussen Lateysha en David als realitykoningin Tiffany Pollard arriveert en voor drama zorgt door Davids ware gevoelens voor Lateysha te onthullen. Twee exen moeten de villa voorgoed verlaten.
43:00
Er arriveert een ster op het bootfeest, Georgia beseft dat ze een fout heeft gemaakt en Itay en Victoria's tijd samen is ten einde.
43:00
Italy beseft eindelijk dat hij de strijd om Lorena verloren heeft, Ashley wordt afgewezen door Georgia, Ellie krijgt eindelijk de verontschuldiging waar ze zolang op wachtte en het Terrortablet zorgt voor double trouble in de villa.
42:00
Joey en Lorena zijn officieel samen, maar iemand staat hun geluk in de weg. David durft niet door te gaan met Lateysha, Ashley heeft geluk en Michael en Victoria leren elkaar beter kennen.
43:00
Calum zit tussen twee exen in: Marissa en nieuwkomer Victoria. Marissa is daar niet blij mee. Joey heeft een belangrijke vraag voor Lorena en Ashley komt in de friendzone terecht.
43:00
Het wordt Ellie teveel om Joey en Lorena zo klef te zien doen. Lateysha krijgt een taart in het gezicht van Michael, maar dankzij een sexy nieuwkomer stijgt ze op naar de zevende hemel. Calum en Marissa flirten nog steeds.
1:01:00
Acht single sterren ontmoeten elkaar in een luxe villa. De vonken vliegen er vanaf voor Joey, Calum treft iets verrassends en Lateysha valt voor een 'foute vent'. De eerste beroemde ex arriveert, maar eindigt dit in tranen?
Archief