Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Celebrity Ex On The Beach

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - The Finale

4,0 0 x
Joey krijgt de schok van zijn leven. Een ex maakt een spectaculaire terugkeer voor de grote finale. Georgia wordt emotioneel, maar zal ze haar happy end krijgen samen met alle andere koppels?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 14 - The Mob Wife Goes In

4,0 0 x
Georgia en Miles leren elkaar beter kennen, maar loopt dit wel goed af? Marissa is tot het gaatje gegaan en Joey en Lorena gaan naar het strand voor de laatste nieuwkomer.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - As One Door Closes Another One Opens

3,0 0 x
Een van de jongens wordt naar huis gestuurd, de meisjes in tranen achterlatend. Het wordt allemaal te veel voor een van de oorspronkelijke acht. Sophie heeft misschien eindelijk de man van haar dromen ontmoet.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Miles And The Mob Wife

3,0 0 x
Miles de nieuwkomer maakt indruk op Marissa. David krijgt dubbel op z'n donder en de meiden staan voor een lastige beslissing.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Calum's Choice

3,0 0 x
Van de Terrortablet moet Calum een van z'n exen naar huis sturen. Georgia en Ashley worden emotioneel. De 'vriendschap' tussen Michael en Ellie wordt hechter en er komt als verrassing nog een nieuwkomer aan.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Double Trouble

4,0 0 x
Joeys onzekerheden krijgen de overhand als Lorena muziek wil maken met Patrick. David biedt Lateysha eindelijk zijn excuses aan en er arriveren onverwacht twee exen op het strand.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Heartbreak

3,0 0 x
De meest dramatische en emotionele aankomst die het strand ooit zag, maakt Lorena verdrietig, maar is dit het einde van JOLO? Michael stort zijn hart uit bij Ellie, maar is hij over Victoria heen?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Head to Head

3,0 0 x
Italy beseft eindelijk dat hij de strijd om Lorena verloren heeft, Ashley wordt afgewezen door Georgia, Ellie krijgt eindelijk de verontschuldiging waar ze zolang op wachtte en het Terrortablet zorgt voor double trouble in de villa.
42:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - May The Best Man Win

3,0 0 x
Joey en Lorena zijn officieel samen, maar iemand staat hun geluk in de weg. David durft niet door te gaan met Lateysha, Ashley heeft geluk en Michael en Victoria leren elkaar beter kennen.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Will You Be My Girlfriend ?

4,0 0 x
Calum zit tussen twee exen in: Marissa en nieuwkomer Victoria. Marissa is daar niet blij mee. Joey heeft een belangrijke vraag voor Lorena en Ashley komt in de friendzone terecht.
Archief