Celebrity Masterchef Vlaanderen

Celebrity Masterchef Vlaanderen herbekijken

Seizoen 1
1:01:07

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9 - : Curryous

3,0 5 x
En toen waren ze nog met 5. De chefs verleggen hun grenzen naar de Indische keuken en daar staat smaak absoluut centraal. De opdracht: een authentieke curry maken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van The Queen of Curry: Pavan Bajwa van Mission Masala.
56:17

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8

3,0 17 x
Brood nodig of niet? En dat mogen de chefs letterlijk nemen, want zij moeten een next level croque-monsieur maken. En daarvoor mogen ze hun creativiteit volledig de vrije loop laten. Ze krijgen carte blanche. Welke Monsieur of Madame bereidt de beste tosti?
50:54

Seizoen 1, Aflevering 7

3,0 10 x
De chefs staan voor een culinaire opdracht van het hoogste niveau. Zij moeten de signature dish van driesterrenchef Tim Boury bereiden: een steak tartaar. Kunnen de overblijvers het tempo van een topchef volgen en een perfect spiegelbeeld creëren van zijn topgerecht? En de 'steaks' are high want er valt opnieuw een immunit...
1:03:43

Seizoen 1, Aflevering 6 - : De zoete inval

2,5 39 x
Vandaag gaat het niet om creativiteit maar om precisie, want de 7 overgebleven chefs moeten een exacte kopie maken van een dessert met chocolade en koffie in de hoofdrol. Daarvoor krijgen ze eerst een MasterClass van patisseriekoning Joost Arijs. Voor een chef eindigt het MasterChef-avontuur hier.
55:58

Seizoen 1, Aflevering 5

4,5 17 x
Vorige week moesten de chefs een stevig varkentje wassen. Vandaag nemen 2 teams het tegen elkaar op tijdens een kookestafette. En daarbij staat 1 ingrediënt centraal: knolselder. Het team met de minste knoldrang speelt de eliminatieproef, met alle gevolgen van dien.
56:17

Seizoen 1, Aflevering 4 - : Door merg en been

3,5 39 x
Er blijven nog 8 chefs over en zij gaan tot op het bot om zich te kronen tot absolute winnaar. Vandaag moeten de chefs werken met vlees, maar daarvoor krijgen ze eerst een MasterClass van een van de meest gerespecteerde slagers van binnen én buitenland: Hendrik Dierendonck.
1:02:28

Seizoen 1, Aflevering 3

3,0 44 x
De kop is eraf en de 9 overblijvers slijpen hun messen voor een nieuwe opdracht, dit keer met vis en schaaldieren. En daar hoort ook een MasterClass van jurylid Nick Bril bij. Slabakken is geen optie, want de chef met het minste gerecht moet de MasterChef-keuken verlaten ...
1:04:50

Seizoen 1, Aflevering 2

4,3 43 x
In de tweede aflevering gaan de chefs stevig out of the box moeten denken, want ze staan voor een zware uitdaging: de gevreesde mystery box. Iedereen krijgt dezelfde ingrediënten, maar kan iedereen ook een lekker gerecht op zijn bord toveren?
Binnenkort terug te kijken
1:10:00

Seizoen 1, Aflevering 10

Verwacht op
Briljante Stage De final four gaat vandaag op stage bij sterrenchef Nick Bril en koken in de legendarische keuken van The Jane. En dat op een bedje van extra kritische...
1:20:00

Seizoen 1, Aflevering 9

Verwacht op
Curryous En toen waren ze nog met 5. De chefs verleggen hun grenzen naar de Indische keuken en daar staat smaak absoluut centraal. De opdracht: een authentieke curry maken....
Archief