Celebrity Masterchef Vlaanderen

Laatste aflevering
53:19
Celebrity Masterchef Vlaanderen

Wie volgt Linde Merckpoel op als winnaar van Celebrity MasterChef Vlaanderen? Het basisrecept blijft hetzelfde: potjes die overkoken, pittige ingrediënten, zout in de onvermijdelijke snijwonden, smaakbommen en (niet altijd even) perfecte cuissons. Maar deze keer trekken 10 nieuw...

Celebrity Masterchef Vlaanderen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
49:05
In de halve finale draaien Daan, Titus, Serine en Olga een shift mee in Bistrot du Nord, de sterrenzaak van jurylid Michaël Rewers.
56:55
Wie volgt Linde Merckpoel op als winnaar van Celebrity MasterChef Vlaanderen? Het basisrecept blijft hetzelfde: potjes die overkoken, pittige ingrediënten, zout in de onvermijdelijke snijwonden, smaakbommen en (niet altijd even) perfecte cuissons. Maar deze keer trekken 10 nieuwe bekende koppen met een kokende passie hun k...
54:54
Er staan nog 5 celebrities in de spotlights van de jury. Vandaag moeten ze aan de slag met de Aziatische keuken,
52:02
Zijn de MasterChefs klaar voor een hoger niveau? Ze koken tegen de stroom in met als hoofdingrediënt de zalm.
58:45
Ook dit seizoen staat er een aflevering in het teken van de patisserie. De chefs moeten een perfect gevuld zwaantje bakken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van niemand minder dan acteur, ex-deelnemer en zwaantjesspecialist Wim Willaert.
58:28
De schifting gaat ongenadig verder, want ook vandaag valt er iemand af. Gelukkig is er hulp onderweg: de chefs krijgen een extra helpend paar handen in de keuken van een beste vriend of familielid. Wie de jury niet kan overtuigen moet een sabayon perfect zien te kloppen. Anders is het sabayonara.
56:58
De gevreesde estafetteproef zet de chefs op scherp. 2 teams, 1 centraal product: de champignon. Het verliezende team moet onderling strijden voor een plek in de volgende aflevering en dat doen ze tijdens een passievolle eliminatieproef.
56:09
Voor de eerste keer ooit geeft de jury vandaag samen een MasterClass voor het bereiden van de Vlaamse klassieker der klassiekers: een perfecte biefstuk met frieten. De lat ligt hoog en de emoties laaien hoog op.
55:06
De gevreesde mystery box is terug en hoe. De chefs moeten met visueel lelijke producten een aantrekkelijk gerecht presenteren. De inzet is hoog: een immuniteitspin.
58:06
4 chefs strijden nog om een keukenschort. Zij moeten meteen aan de bak. Op het menu vandaag: pasta. Wie valt meteen af? En wie kroont zich tot pastamaster?
52:16
De chefs moeten hun laatste avondmaal klaarmaken. En er hangt veel vanaf, want er zijn slechts 9 keukenschorten om uit te delen. Wie verdient het om in de MasterChef-keuken te staan?
Seizoen 1
1:06:14
In Celebrity MasterChef Vlaanderen laten 10 bekende amateurkoks zich van een hele andere kant zien. Ze rapen al hun moed bij elkaar, koken de sterren van de hemel en proberen de jury op alle mogelijke manieren in te pakken. De prijs? De felbegeerde titel van Celebrity MasterChef 2023 én een luxediner in het driesterrenrest...
1:00:47
Noch vis, noch vlees. In de halve finale draait het volledig rond vegan en plant-based koken. En daar hoort ook een MasterClass bij van de rising star van de plant-based cuisine: Karen Shu.
53:21
De final four gaat vandaag op stage bij sterrenchef Nick Bril en koken in de legendarische keuken van The Jane. En dat op een bedje van extra kritische juryleden, want ze moeten 5 vips overtuigen van hun skills.
1:01:07
En toen waren ze nog met 5. De chefs verleggen hun grenzen naar de Indische keuken en daar staat smaak absoluut centraal. De opdracht: een authentieke curry maken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van The Queen of Curry: Pavan Bajwa van Mission Masala.
56:17
Brood nodig of niet? En dat mogen de chefs letterlijk nemen, want zij moeten een next level croque-monsieur maken. En daarvoor mogen ze hun creativiteit volledig de vrije loop laten. Ze krijgen carte blanche. Welke Monsieur of Madame bereidt de beste tosti?
50:54
De chefs staan voor een culinaire opdracht van het hoogste niveau. Zij moeten de signature dish van driesterrenchef Tim Boury bereiden: een steak tartaar. Kunnen de overblijvers het tempo van een topchef volgen en een perfect spiegelbeeld creëren van zijn topgerecht? En de 'steaks' are high want er valt opnieuw een immunit...
1:03:43
Vandaag gaat het niet om creativiteit maar om precisie, want de 7 overgebleven chefs moeten een exacte kopie maken van een dessert met chocolade en koffie in de hoofdrol. Daarvoor krijgen ze eerst een MasterClass van patisseriekoning Joost Arijs. Voor een chef eindigt het MasterChef-avontuur hier.
55:58
Vorige week moesten de chefs een stevig varkentje wassen. Vandaag nemen 2 teams het tegen elkaar op tijdens een kookestafette. En daarbij staat 1 ingrediënt centraal: knolselder. Het team met de minste knoldrang speelt de eliminatieproef, met alle gevolgen van dien.
Archief