Chateau Bijstand

Chateau Bijstand gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
41:00
Chateau Bijstand

Maxime wordt positief getest op corona en kan dus niet bij het grote evenement zijn om de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen te bedanken. De maand in de bijstand zit erop, de familie maakt mensen uit de buurt blij met de spullen uit hun tijdelijke huis en blikken terug o...

Seizoen 1
41:00
De laatste week in de bijstand is aangebroken. De familie gaat keihard aan de slag om een evenement te organiseren voor de nieuwe donateurs van Stichting Babyspullen, maar dat verloopt niet helemaal volgens plan.
40:00
Leroy staat als verrassing op Valentijnsdag voor de deur en vraagt zijn grote liefde Maxime ten huwelijk.
41:00
De familie moet flink aan de bak want er moet geklust worden bij een goed doel in Uithoorn. Ondertussen gaat er voor Erica een langgekoesterde wens in vervulling.
40:00
De schrik is groot wanneer de familie het weekbudget ontvangt, want dat valt lager uit dan verwacht. De familie gaat langs bij een lokaal goed doel, Help ons Helpen 0297, waar ze de hulp van de Meilandjes goed kunnen gebruiken.
40:00
Martiens broer Jaap en Montana komen langs in het nieuwe huis en de familie steekt de handen uit de mouwen bij Stichting Babyspullen.
40:00
De familie maakt kennis met hun nieuwe buren en nodigt hen uit voor een welkomstborrel. Daarnaast gaan Martien en Erica op bezoek bij een gezin dat al jaren rond moet komen van een bijstandsuitkering.
1:07:00
De familie gaat aan de slag met het inrichten van hun nieuwe woning en krijgt te horen welk bedrag zij per week te besteden hebben. De eerste dag en nacht worden ze al meteen geconfronteerd met een aantal uitdagingen.
40:00
De koffers worden gepakt en het is tijd voor de grote verhuizing.
Archief