Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chateau Meiland

Seizoen 5
39:35

Seizoen 5, Aflevering 9

3,0 2 x
Er is paniek bij de familie Meiland, want het vogelvoer is op. Martien bestelt ook een cabrio. Eigenlijk is de auto veel te snel en mooi, maar Martien is gelukkig wanneer hij de föhn in de hoofdsteunen ontdekt.
40:02

Seizoen 5, Aflevering 8

4,0 67 x
Martien en Maxime proberen met warme appeltaart Erica te verleiden alles te vertellen over haar date. Hoe hij zoent kan Erica nog niet zeggen, ze houdt zich nog aan de corona-regels. Hij is wel lief en krijgt een acht als rapportcijfer.
40:03

Seizoen 5, Aflevering 7

4,0 31 x
De familie Meiland ontsnapt maar net aan een nieuwe tragedie, als beagle Babs is aangereden. Ze komt er gelukkig goed vanaf, want de dierenarts constateert alleen een lichte kneuzing. Erica laat haar toch maar thuis als ze op stap gaat met haar date.
38:52

Seizoen 5, Aflevering 6

3,0 39 x
Erica, Martien en Maxime weten van een bezoekje aan de markt een feestje te maken. En er dreigt een ramp: de boerderij was zo goed als verkocht, maar er is een financiële tegenvaller.
39:55

Seizoen 5, Aflevering 5

3,0 63 x
Waarschijnlijk moet de chateauwaardige boerderij worden verkocht. Martien wil wel terug naar de roots in Noordwijk. Maar hoe is nog een raadsel en de tijd dringt.
39:45

Seizoen 5, Aflevering 4

3,0 67 x
Het is een erg droevige dag voor de familie Meiland. Buldog Bommel blijkt zo ziek dat het niet meer gaat. Hij heeft pijn en is ernstig in de war, dus moeten Erica, Maxime en Martien afscheid van hem nemen.
40:08

Seizoen 5, Aflevering 3

4,0 65 x
De Meilandjes krijgen slecht nieuws: Erica en Maxime mogen niet in de bijgebouwen wonen. De woonwensen passen niet in het bestemmingsplan. De familie is ontzet: Ze hebben het landgoed toch zo gekocht?
40:06

Seizoen 5, Aflevering 2

4,0 59 x
Martien is in alle staten, want er komt hoog bezoek. Zijn jeugdheldin Getty Kaspers, winnares van het songfestival van 1975, komt op bezoek.
40:09

Seizoen 5, Aflevering 1

4,5 95 x
Martien, Erica en Maxime hebben het Franse chateau-leven verplaatst naar het dorpje Hengelo in de Achterhoek. Maar de Nederlandse regelzucht gaat slecht samen met de chaos van de familie Meiland. Officieel mag in de boerderij met bijgebouwen slechts één huishouden ingeschreven staan. Wat nu? Strijden tegen ambtenaren, hope...
Seizoen 4
39:58

Seizoen 4, Aflevering 22

4,3 231 x
In het vierde seizoen volgen we de familie in hun terugkeer naar Nederland. Het chateau staat te koop en de meilandjes komen weer naar huis. Dit doen ze natuurlijk op hun eigen prettig gestoorde manier.
Archief