Check-point

Afleveringen
53:09

De Europeaan

4,5 18 x
"We strijden aan tafel en niet op het slagveld. Dat is het mooie aan Europa." - Frans Timmermans, eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie.
51:11

Bashar al-Assad, Ik of de chaos

3,0 75 x
Check-point traceert het pad dat Bashar bewandelde sinds hij zijn vader opvolgde en zich een positie zocht op het internationale toneel.
58:59

Vous n'aurez pas ma haine

2,0 35 x
Antoine Leiris verloor zijn geliefde in de Bataclan, hij schreef een brief aan de terroristen. Nu vertelt hij het verhaal van het jaar na de aanslag.
50:21

Rusland

4,0 67 x
In 2012 was Rusland nog een partner van Europa. Vijf jaar later bewapenen we ons tegen mogelijke Russische agressie. Jan Balliauw zoekt uit wat er misgegaan is.
53:29

Erdogan

4,0 69 x
Een bijzonder portret van Turks president Erdogan met onder meer een uitzonderlijk interview met de man die lang aan zijn zijde heeft gestaan Fethullah Gülen.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.