Chicago Fire

Laatste aflevering
39:00
Chicago Fire

Wanneer er zwavelzuur wordt gevonden na een brand in een fabriek waar dierenvoeding wordt gemaakt, helpen Casey en Severide de eigenaar om de zaak tot op het bot uit te spitten. Severide vertrouwt Casey toe dat hij overweegt om Kidd ten huwelijk te vragen. Kidd wacht intussen op...

Chicago Fire gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
39:00
Een beller in nood vertrouwt op Kidd om zichzelf en haar broer te redden. Iedereen helpt Cruz om zich voor te bereiden op zijn nakende vaderschap.
Seizoen 10
40:00
Casey neemt een belangrijke beslissing over zijn toekomst. Gallo, Ritter en Violet stemmen in met een interview en fotoshoot. Cruz wordt vader. Kylie bedenkt een manier om Boden terug naar Firehouse 51 te krijgen. Een commandant komt een oude schuld innen bij Herrmann.
Seizoen 9
40:00
Terwijl Mouch een spectaculaire redding uitvoert, zijn alle ogen gericht op de mysterieuze man die meehielp bij de redding van zijn buurman. Casey maakt zich zorgen over zijn toekomst bij de brandweerkazerne.
39:00
Een nieuwe rekruut met banden met de CFD stelt het geduld van Severide danig op de proef. Violet ontvangt een briefje van een mysterieuze afzender. Samen met Brett start ze een zoektocht naar de schrijver ervan.
Seizoen 10
39:00
Casey overweegt een verhuis naar Oregon wanneer hij ontdekt dat Griffin en zijn broer het er alleen moeten zien te redden. Hawkins rijdt mee met Brett en Violet. Ritter en zijn vriend komen in de problemen wanneer ze ruzie krijgen met enkele cafégangers.
Seizoen 9
39:00
Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.
39:00
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich aan voor een training. Een nare klap op het hoofd bezorgt Casey helse pijnen.
Seizoen 10
40:00
Wanneer zijn trauma hem opnieuw parten begint te spelen, wordt Cruz op non-actief gezet. Griffin ontdekt de waarheid over de dood van zijn vader en biecht aan Casey op waarom hij naar Chicago is teruggekeerd. Gallo, Ritter en Violet zetten stappen om hun bier gelanceerd te krijgen.
40:00
Casey trekt onbedoeld de aandacht op sociale media nadat een video van een reddingsoperatie viraal gaat. Boden neemt een beslissing over de promotie. Herrmann negeert enkele protocollen om een kind te helpen. Mouch start een bibliotheek op in de kazerne. Casey maakt zich zorgen wanneer Griffin Darden zijn opwachting maakt.
Seizoen 9
39:00
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn. Het team moet in actie komen wanneer een boot kapseist op Lake Michigan.
39:00
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat nu het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
39:00
Een oproep brengt herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann vertrekt op vakantie. Casey is niet opgezet met zijn vervanger.
39:00
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
39:00
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Kidd voelt spanning in haar relatie met Severide. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
39:00
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
39:00
Een nieuwe collega zorgt voor spanningen binnen het team van Firehouse 51. Een beangstigende oproep geeft Brett de mogelijkheid om zich te bewijzen. Boden ziet potentieel in Kidd en legt haar een idee voor.
Seizoen 1
39:00
De tante van Gallo wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze betrokken was bij een auto-ongeval. Boden, Ritter, Herrmann en Kidd werken samen om een lokale politicus neer te halen die verantwoordelijk is voor een chemische brand, waarbij Carver gewond raakte.
39:00
Tony is slechts enkele dagen verwijderd van het verbreken van het aanwezigheidsrecord van Rutledge, de vroegere rivaal van Mouch. Casey keert terug naar Firehouse 51 om samen met Kidd aan de slag te gaan in een speciaal opgerichte eenheid. Zijn terugkeer brengt tegenstrijdige gevoelens naar boven bij Brett. Cindy organisee...
39:00
Mouch bouwt een klassieke brandweerwagen voor de adjunct-hoofdcommandant, maar moet al snel de hulp inschakelen van Gallo en Ritter. Brett en Violet krijgen tijdens een interventie af te rekenen met meerdere slachtoffers die bovendien verschillende symptomen vertonen. Iedereen wacht vol spanning op de resultaten van de che...
Archief