Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago PD

Chicago PD herbekijken

Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 16 - The Forgotten

4,3 59 x
Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Descent

3,0 34 x
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Trigger

4,0 17 x
Het team trekt op onderzoek uit nadat er verschillende zelfmoordaanslagen plaatsvinden, waarbij de lokale islamitische moskee betrokken lijkt te zijn. Atwater gaat undercover om bewijzen te vinden. De zaak brengt voor Halstead pijnlijke herinneringen naar boven.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Fathers and Sons

4,0 8 x
Wanneer undercoveragent Ruzek ontdekt dat zijn vader werkt voor een verdachte drugdealer, stelt hij zich de vraag of zijn vader betrokken is bij het hele zaakje.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Endings

3,0 15 x
Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op e...
39:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - New Normal

4,0 26 x
Het team heeft het moeilijk om de dood van Olinksy te verwerken. Ondertussen veroorzaken slechte drugs verschillende dodelijke overdosissen in de stad. Door de schorsing van Voight is de dienst onderbemand. Antonio neemt de leiding in het onderzoek, maar Ruzec ondermijnt zijn gezag.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 15 - Burden of Truth

4,0 17 x
Intelligence start een klopjacht naar een dealer die verscheidene overdosissen op zijn geweten heeft en mogelijks ook betrokken is bij de verdwijning van Romans zus. De zaak verandert in een moordonderzoek wanneer de dealer dood wordt aangetroffen.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - I Was Here

4,5 25 x
Na een alarmerende oproep roept Burgess de hulp van het team in om een meisje op te sporen dat in handen is gevallen van een netwerk van sekshandelaars.
Seizoen 8
39:00

Seizoen 8, Aflevering 12 - Due Process

4,5 178 x
Het team gaat achter een sluwe serieverkrachter aan. In zijn zoektocht naar gerechtigheid probeert Voight niet in oude gewoontes te vervallen.
Binnenkort terug te kijken
55:00

Seizoen 7, Aflevering 2

Verwacht op
Assets Atwater gaat undercover in een gevaarlijk drugssyndicaat in South Side. De leider ervan blijkt moeilijker te doorgronden dan gedacht.
Archief