Chicago PD

Maart 2018
40:16

Aflevering 23

Verlopen 4,6 585 x
Oud-commissaris Perry roept Voight en het team op om zijn neef weg te halen bij een corrupte politie-eenheid. Wanneer het link wordt, moet Voight zichzelf onder controle houden zodat hij niet wordt zoals hij vroeger was. Lindsay heeft het ondertussen moeilijk om nuchter te blijven en een vrouw uit zijn verleden benadert Olinsky.
Februari 2018
40:23

Aflevering 22

Verlopen 3,0 68 x
Schutters hebben het vuur geopend in een sportclub en hebben daarmee onschuldige slachtoffers gemaakt. Intelligence wordt opgeroepen om de daders zo snel mogelijk te vinden en dus te voorkomen dat er elders een bloedbad wordt aangericht. Platt en Halstead zoeken toenadering tot Lindsay nu ze een recent overlijden een plaats moet geven.
39:27

Aflevering 21

Verlopen 4,0 43 x
Het district treurt om het verlies van een collega maar moet haar gevoelens aan de kant zetten wanneer er een aanslag is gebeurd op een trendy café. Er zijn verschillende verdachten maar slechts één bruikbare ooggetuigen die nog minderjarig blijkt te zijn. Halstead moet dus eerst de moeder overtuigen voordat er een verklaring kan worden afgelegd.
40:14

Aflevering 20

Verlopen 3,0 35 x
Benson is in Chicago omdat ze een merkwaardige link ziet tussen een moord en een oude onopgeloste zaak in New York. Ze roept de hulp in van Fin en Amaro die haar zullen assisteren. De hoofdverdachte wordt vrijgelaten na een zware ondervraging en waarschuwt ervoor dat Intelligence maar beter uitkijkt hoe ze hem aanpakken.
40:26

Aflevering 19

Verlopen 3,0 35 x
Het team start haar zoektocht naar een van Chicago's meest beduchte criminelen, Dennis Lee, wanneer de vader van een vermoorde tiener verklaart dat hij Lee betaald heeft om zijn dochter naar Amerika te brengen. Olinsky is vastberaden om Lee te arresteren nadat hij hem al eerder is ontglipt. Sean Roman heeft ondertussen een discussie met een andere officier, wat hem problemen kan opleveren en Platt probeert Nadia voor te bereiden op haar test met de leugendetector.
39:21

Aflevering 17

Verlopen 3,7 21 x
Het voltallige team gaat undercover in verschillende protestbewegingen om potentiële dreigingen te voorkomen. Maar wanneer een jonge activist dood teruggevonden wordt, dreigt het intelligence team buiten haar boekje te gaan. Halsteads broer, Dr. Will Halstead duikt plots op maar zorgt meteen voor problemen.
39:57

Aflevering 18

Verlopen 4,0 26 x
Wanneer het team een onderzoek start naar een vermiste tiener ontdekt het dat Voight gelinkt is aan de zaak. De echte reden voor het bezoek van Halsteads broer wordt eindelijk duidelijk en Platt ontfermt zich over een jong meisje uit het district.
40:48

Aflevering 16

Verlopen 3,0 31 x
Fisher licht Voight in over een vermiste agent van de dienst narcotica die undercover ging met een inbrekersbende. Antonio, die één van de leden van de bende kent uit een vorige zaak, gaat undercover om de agent terug te vinden. Ondertussen hebben Roman en Burgess te maken met een vervelende situatie waarvoor ze de hulp inroepen van brandweerman Mouch van het Chicago Fire departement.
39:16

Aflevering 15

Verlopen 3,0 39 x
Burgess twijfelt aan zichzelf en haar werk als politieagente. Terwijl ze met Roman even stopt in een winkel ziet ze iets verdacht. Ze gaat, ondanks Romans waarschuwingen, kijken zonder back-up te vragen. Ze komen in een benarde situatie terecht en omdat hun wapens en radio's werden afgenomen kunnen ze niet om hulp vragen. Ondertussen is het een rustige dag voor het intelligence team en worden de leden opgeleid om een stroomstootwapen te gebruiken.
39:28

Aflevering 13

Verlopen 4,5 16 x
Antonio en zijn zus Gabriella gaan achter Adrian Gish aan, de man die vermoedelijk de brand stichtte waarin Shay om het leven kwam. Het intelligence team probeert druk op Gish uit te oefenen om een bekentenis los te krijgen. Lindsay beseft dat ze niet thuishoort bij het Task Force en vraagt Voight haar oude plek in het intelligence team terug.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.