Chicago PD

Augustus 2017
39:27

Aflevering 13

Verlopen 4,5 46 x
Antonio en zijn zus Gabriella gaan achter Adrian Gish aan, de man die vermoedelijk de brand stichtte waarin Shay om het leven kwam. Het intelligence team probeert druk op Gish uit te oefenen om een bekentenis los te krijgen. Lindsay beseft dat ze niet thuishoort bij het Task Force en vraagt Voight haar oude plek in het intelligence team terug.
40:25

Aflevering 12

Verlopen 4,0 29 x
Bob Ruzek is de eerste ter plaatse voor een dubbele moord. Wanneer het intelligence team de zaak overneemt, lopen de spanningen op. Lindsay zal voor lange tijd naar Bolivia moeten voor een undercoveropdracht. Burgess en Roman realiseren zich dat ze verder moeten en het verleden achter zich moeten laten.
38:50

Aflevering 11

Verlopen 4,0 15 x
Lindsay heeft haar eerste zaak bij het Task Force en beseft dat ze de hulp van het intelligence team moet inroepen. Ondertussen gaat Burgess weer aan de slag, maar ze mag nog niet meteen de straat op. Terwijl zij achter de balie moet staan, neemt Platt haar plaats in als Romans partner.
40:20

Aflevering 10

Verlopen 4,0 22 x
Met Burgess in het ziekenhuis is het team vastberaden om de persoon die hiervoor verantwoordelijk is, te vinden. Lindsay stelt haar eerste dag op haar nieuwe job uit om met de zaak te helpen. Wanneer ze de verdachte te pakken hebben, wordt een bom in werking gezet. Het team moet de bom ontmantelen vooraleer er nog slachtoffers vallen.
Juli 2017
40:19

Aflevering 9

Verlopen 3,0 25 x
Een vriendin van Nadia leidt het team naar een enorme vangst van heroïne. De verdachte achter de heroïne zet Olinsky onder druk door zijn vrouw gevangen te nemen. Ondertussen moeten Burgess en Roman samenwerken met de ex-partner en ex-vriendin van Roman.
39:33

24 juli 2017

Verlopen 4,0 18 x
Terwijl Antonio aan de slag is op zijn bijbaan, wordt zijn klant Asher vermoord. Voight en Olinsky voorzien Antonio van een alibi door te knoeien met het papierwerk. Halstead en Lindsay gaan undercover in een wel zeer aparte club en Lindsey moet een antwoord geven op het voorstel van de FBI.
39:54

18 juli 2017

Verlopen 3,0 19 x
Het team wordt versterkt door detectives uit New York om een pedofiliezaak op te lossen. Ruzek en detective Amaro gaan samen met Halstead en Antonio op zoek naar de link met pleegzorg. Burgess en Roman proberen de schutter die een agent neerschoot in het ziekenhuis, te identificeren aan de hand van de beelden van de beveiligingscamera's.
40:01

3 juli 2017

Verlopen 3,0 21 x
Voight wordt erin geluisd en aangevallen. Het team maakt zich zorgen wanneer ze hem niet kunnen bereiken en gaan op onderzoek uit. Ruzek en Atwater bewijzen dat ze wel in het team thuishoren door tot het uiterste te gaan om Voight terug te vinden. Ondertussen gaan Burgess en Roman op zoek naar het meisje dat ervandoor ging met een politiebadge.
Juni 2017
39:23

Aflevering 4

Verlopen 4,0 18 x
Twee tieners zijn spoorloos en het intelligence team moet tegen de klok werken om hen terug te vinden. Halstead, Antonio en Lindsay volgen een aanwijzing, terwijl Voight vist naar antwoorden bij de vader van één van de meisjes. Ondertussen krijgen Burgess en Roman een verdacht wapen in handen en stellen ze vragen waar ze dat beter niet doen.
39:43

Aflevering 3

Verlopen 4,0 16 x
De jacht op Halstead neemt nog grotere proporties aan wanneer een onschuldige barman een kogel opvangt voor hem. Voight en het team zetten alles op alles om de huurmoordenaar te vatten. Na een flink dispuut, komen Platt en Nadia tot een betere verstandhouding.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.