Chicago PD

Chicago PD gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
39:00
Chicago PD

Een van de rechercheurs wordt ontvoerd door een bekende seriemoordenaar. Price probeert Voight te overtuigen om in de politiek te gaan.

Seizoen 1
38:00
Antonio brengt het hele team in gevaar wanneer hij zichzelf en een goeie vriend van hem uit de problemen wil halen.
39:00
Het team trekt op onderzoek uit nadat er verschillende zelfmoordaanslagen plaatsvinden, waarbij de lokale islamitische moskee betrokken lijkt te zijn. Atwater gaat undercover om bewijzen te vinden. De zaak brengt voor Halstead pijnlijke herinneringen naar boven.
39:00
Wanneer undercoveragent Ruzek ontdekt dat zijn vader werkt voor een verdachte drugdealer, stelt hij zich de vraag of zijn vader betrokken is bij het hele zaakje.
40:00
Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op e...
39:00
Het team heeft het moeilijk om de dood van Olinksy te verwerken. Ondertussen veroorzaken slechte drugs verschillende dodelijke overdosissen in de stad. Door de schorsing van Voight is de dienst onderbemand. Antonio neemt de leiding in het onderzoek, maar Ruzec ondermijnt zijn gezag.
39:00
Intelligence start een klopjacht naar een dealer die verscheidene overdosissen op zijn geweten heeft en mogelijks ook betrokken is bij de verdwijning van Romans zus. De zaak verandert in een moordonderzoek wanneer de dealer dood wordt aangetroffen.
39:00
Na een alarmerende oproep roept Burgess de hulp van het team in om een meisje op te sporen dat in handen is gevallen van een netwerk van sekshandelaars.
Seizoen 8
39:00
Het team gaat achter een sluwe serieverkrachter aan. In zijn zoektocht naar gerechtigheid probeert Voight niet in oude gewoontes te vervallen.
55:00
Het team start een race tegen de klok om een ontvoerde jongen terug te vinden. Halstead overtuigt Voight om undercover te gaan.
40:00
Tijdens het proces tegen Lindsay ontvangt ze een verontrustend telefoontje van haar moeder, die haar vriend neergeschoten heeft teruggevonden. Het team onderzoekt de zaak, maar vermoedt dat Lindsay's moeder meer betrokken is dan ze doet uitschijnen. Voight krijgt een ultimatum en sluit een deal met de FBI. Halstead plant e...
40:00
Een ogenschijnlijk perfecte familie wordt in hun huis doodgeschoten. Brigadier Voight roept de hulp in van brigadier McGrady, die in het verleden een aanvaring heeft gehad met rechercheur Upton. Wanneer McGrady later dood wordt aangetroffen neemt de zaak een onverwachte en dramatische wending.
40:00
Een man wordt live op Facebook vermoord. Tijdens het onderzoek ontdekt het team dat het slachtoffer beschuldigd werd van verkrachting. Wanneer een tweede man, veroordeeld voor pedofilie, ook vermoord wordt, gaat Olinsky undercover om zo de dader te ontmaskeren.
40:00
Lindsay en Halstead worden opgeroepen voor een bankoverval. Tijdens het onderzoek raakt Lindsay betrokken bij een andere overval, waarbij ze na een snelle beslissing één van de daders neerschiet. Voigt dreigt de zaak te verliezen aan een andere inspecteur.
40:00
Tijdens een onderzoek naar de moord op een tienerjongen stuit Voight op een verband met een zaak van 17 jaar geleden. De vader van het slachtoffer, een belangrijke advocaat, probeert het onderzoek weg te halen van politiekorps. Ondertussen graaft Voight zelf terug in de oude zaak onder toeziend oog van zijn voormalige part...
40:00
Na een nachtje uit wordt Nicole, de zus van Burgess, gedrogeerd en misbruikt. Lindsay en Burgess gaan undercover om de dader te vinden, maar het onderzoek krijgt plots een andere wending wanneer een vriendin van Nicole wordt vermist.
Het team onderzoekt de moord op een freelance videomaker die misdaden filmde. Nadat Olinsky en Ruzek verstopt filmmateriaal aantreffen, ontdekken de agenten al snel dat het slachtoffer een rijke familie afperste met belastende opnames. Ondertussen arriveert de zus van Burgess in Chicago. Ze kondigt meteen verrassend nieuws...
40:00
Het team doet een inval in een drugslab, dat gerund wordt door bendeleider Marshall Carter, maar stuiten daar op een nog veel ernstigere oplichtingspraktijk. Ondertussen worstelt agent Atwater met een moeilijke beslissing over zijn familie.
40:00
Een wandelaar leidt het Intelligence-team naar een jonge vrouw die wordt gevangen gehouden in een bos buiten Chicago. Het team ontdekt bovendien dat ook een tweede vrouw wordt gegijzeld. Ondertussen duikt de ex van Halstead terug op, die verrassend nieuws heeft. Olinsky gaat weer aan het werk.
40:00
Lexi, de dochter van Olinksy, raakt zwaargewond na een brand in een warenhuis. Olinksy is vastberaden om de dader te vinden. Voight schakelt de brandweermannen van Firehouse 51 in om de brand te onderzoeken.
Archief