Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago PD

2019
50:00

Ghosts

Verlopen 4,4 555 x
Het team onderzoekt een drugdealer die rechercheur Upton nog uit haar verleden kent. Ze wordt gedwongen om undercover te gaan om hem zo uit te schakelen. Ondertussen vraagt brigadier Voight iemand een gunst om zo Olinsky te helpen.
50:00

Breaking Point

Verlopen 4,7 124 x
Wanneer een wethouder en zijn zoon worden vermoord gaat het team op onderzoek uit. De agenten vermoeden al snel dat de buren van de slachtoffers corrupt zijn. Ondertussen krijgt rechercheur Olinsky een ultimatum van inspecteur Woods nadat hij beschuldigd wordt van een misdrijf waarbij zijn DNA is gevonden.
Afleveringen 2018
55:00

Sisterhood

Verlopen 3,0 86 x
Wanneer het lichaam van een verkrachtingsslachtoffer wordt gevonden, ontdekt het team dat de daders dood en gecastreerd zijn. Het team wordt gedwongen om samen te werken met lokale bendes om deze moorden op te lossen.
50:00

Profiles

Verlopen 4,0 76 x
Wanneer brigadier Platt live op tv wordt geïnterviewd, vindt in de studio een bomaanslag plaats. Het team gaat al snel op onderzoek uit en ontdekt dat de daders mediamedewerkers als doelwit hebben. Brigadier Voight vraagt brandweerkazerne 51 voor hulp in het onderzoek naar de daders. Ondertussen ontdekt rechercheur Dawson ...
50:00

Anthem

Verlopen 4,7 62 x
Wanneer een afro-Amerikaanse tiener tijdens een anti-politie betoging wordt vermoord, zetten inspecteur Woods en Voight hun verschillen opzij om de zaak op te lossen. De zaak wordt gecompliceerd als blijkt dat de dochter van Woods met haar vriend betrokken blijken te zijn.
50:00

Chasing Monsters

Verlopen 3,0 64 x
Het team werkt samen met een bezoekende rechercheur om een bende uit El Salvador op te rollen, die volledig is geïnfiltreerd in Chicago. Agente Burgess en rechercheur Dawson ontdekken dat de rechercheur een donker geheim met zich meedraagt. Ondertussen wordt een lichaam gevonden.
55:00

Captive

Verlopen 3,0 106 x
Agent Atwater verdwijnt terwijl hij aanwezig was in de woning van een veroordeelde misdadiger. Het team zet alles op alles om hem terug te vinden.
50:00

Confidential

Verlopen 3,0 44 x
Voight wilt dat rechercheur Halstead psychologische hulp zoekt. Voortaan mag hij enkel nog kantoorwerk doen. Burgess werkt samen met haar eerste criminele informanten om een meedogenloze pooier op te sporen en zijn praktijken te doorbreken.
50:00

Rabbit Hole

Verlopen 3,0 83 x
De relatie tussen rechercheur Halstead en zijn vriendin Camila staat op losse schroeven wanneer hij onverwacht betrokken wordt in een druggerelateerde moord. Hierdoor moet hij een aartsmoeilijke keuze maken.
50:00

Monster

Verlopen 3,0 52 x
Het team gaat op onderzoek uit naar een reeks gevallen in verband met drugs. Wanneer later blijkt dat één van de dodelijke slachtoffers familie is van een gerespecteerde rechter barst de hel los. Ondertussen wordt agent Ruzek nog steeds gechanteerd door inspecteur Woods.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.