Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Clarice

Seizoen 1
40:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Father Time

4,0 4 x
ViCAP krijgt eindelijk groen licht voor een huiszoeking bij Alastor Pharmaceuticals. Clarice valt een collega aan en dient vervolgens haar badge in.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Achilles Heel

4,0 3 x
Clarice richt haar pijlen op Alastor Pharmaceuticals en ondervraagt de CEO van het bedrijf. Het team moet zich haasten om te voorkomen dat er bewijsmateriaal wordt vernietigd.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 13 - Family Is Freedom

3,0 3 x
ViCAP staat op het punt om de geheimen van Alastor Pharmaceuticals aan het licht te brengen, wanneer Clarice opgesloten wordt in een dierenproefcentrum. Daar ontdekt ze dat er nog andere vrouwen gevangen worden gehouden. Terwijl Clarice probeert te ontsnappen en de andere vrouwen probeert te bevrijden, starten ViCAP en Ard...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Motherless Child

4,0 0 x
Catherine Martin vlucht naar Carneys Point, New Jersey, om er de confrontatie aan te gaan met Lila Gumb, de moeder van Buffalo Bill. Clarice gaat achter haar aan om te voorkomen dat ze domme dingen doet.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Silence Is Purgatory

4,0 0 x
Clarice schakelt de hulp in van Julia Lawson wanneer ViCAP een link ontdekt tussen de riviermoorden en een farmaceutisch bedrijf. Catherine waagt zich voor het eerst buiten sinds ze gered werd uit handen van Buffalo Bill.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Add-A-Bead

3,0 4 x
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een student geneeskunde. Krendler probeert stiekem een DNA-staal te bemachtigen van de man die hij ervan verdenkt Clarice te hebben aangevallen in Woodhaven.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Ugly Truth

4,0 1 x
Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton. Clarice worstelt bovendien met het feit dat Krendler de man die haar aanviel mogelijks kent.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - How Does It Feel to Be So Beautiful

3,0 0 x
Na de intense gebeurtenissen met Marilyn Felker werd Clarice op non-actief gezet. Ze gaat langs bij Ruth Martin om aan te tonen dat ze er klaar voor is om opnieuw aan de slag te gaan.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Get Right with God

4,0 0 x
Clarice wordt gedrogeerd en vastgebonden aan een ziekenhuisbed door een seriemoordenaar met een medische achtergrond. Ze krijgt al gauw last van levensechte hallucinaties.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - You Can't Rule Me

4,5 2 x
Na de moord op Karl Wellig worden Clarice en de rest van het team onderworpen aan een onderzoek door Krendlers rivaal, FBI-agent Anthony Herman. Wanneer hij bovendien Ardelia aanduidt als zijn assistente, zorgt die voor spanning tussen haar en Clarice.
Archief