Clarice

Clarice herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 13 - Family Is Freedom

4,3 22 x
ViCAP staat op het punt om de geheimen van Alastor Pharmaceuticals aan het licht te brengen, wanneer Clarice opgesloten wordt in een dierenproefcentrum. Daar ontdekt ze dat er nog andere vrouwen gevangen worden gehouden. Terwijl Clarice probeert te ontsnappen en de andere vrouwen probeert te bevrijden, starten ViCAP en Ard...
40:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Silence Is Purgatory

4,5 12 x
Clarice schakelt de hulp in van Julia Lawson wanneer ViCAP een link ontdekt tussen de riviermoorden en een farmaceutisch bedrijf. Catherine waagt zich voor het eerst buiten sinds ze gered werd uit handen van Buffalo Bill.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Add-A-Bead

3,0 26 x
ViCAP onderzoekt de ogenschijnlijke zelfmoord van een student geneeskunde. Krendler probeert stiekem een DNA-staal te bemachtigen van de man die hij ervan verdenkt Clarice te hebben aangevallen in Woodhaven.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Ugly Truth

4,0 29 x
Clarice en Ardelia onderzoeken een cold case nadat het lichaam van een vermiste tiener wordt aangetroffen in beton. Clarice worstelt bovendien met het feit dat Krendler de man die haar aanviel mogelijks kent.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - How Does It Feel to Be So Beautiful

3,0 17 x
Na de intense gebeurtenissen met Marilyn Felker werd Clarice op non-actief gezet. Ze gaat langs bij Ruth Martin om aan te tonen dat ze er klaar voor is om opnieuw aan de slag te gaan.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Get Right with God

4,5 15 x
Clarice wordt gedrogeerd en vastgebonden aan een ziekenhuisbed door een seriemoordenaar met een medische achtergrond. Ze krijgt al gauw last van levensechte hallucinaties.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Are You Alright?

4,0 10 x
Clarice wil bewijzen dat ze klaar is om opnieuw aan het werk te gaan. Ze gaat op zoek naar een manier om een bekentenis af te dwingen bij de verdachte van de drie riviermoorden.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Ghosts of Highway 20

4,0 18 x
Clarice en het team worden naar Tennessee gestuurd, waar de FBI jacht maakt op een splintergroepering genaamd The Statesmen.

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Silence Is Over

3,8 60 x
FBI-agente Clarice Starling wordt opgeroepen wanneer er op enkele meters van elkaar twee lichamen met dezelfde verwondingen worden aangetroffen. Het lijkt het werk van een onbekende seriemoordenaar.

Seizoen 1, Aflevering 12 - Father Time

4,0 28 x
ViCAP krijgt eindelijk groen licht voor een huiszoeking bij Alastor Pharmaceuticals. Clarice valt een collega aan en dient vervolgens haar badge in.
Archief