Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Columbo

Columbo herbekijken

September 2017

Aflevering 4

Verlopen 4,7 705 x
Een succesvolle auteur verdenkt de man van haar nicht ervan haar vermoord te hebben en besluit het heft in eigen handen te nemen.

Aflevering 3

Verlopen 4,3 342 x
Oliver en Bertie zijn beiden lid van de eliteclub Intelligentia. Wanneer Bertie ermee dreigt om Olivers bedrieglijke streken kenbaar te maken, heeft zijn laatste uur geslagen. Op een bijeenkomst van de club gebruikt Oliver zijn geroemde intelligentie voor wat hij ziet als de perfecte moord. Maar dan duikt Columbo op.

Aflevering 2

Verlopen 4,0 179 x
Het hoofd van een familiemuseum huurt één van de bewakers in om haar museum te beroven en zo het verzekeringsgeld op te strijken. Maar tijdens de roof vermoordt ze haar handlanger en haar bloedeigen broer, die het museum wou opdoeken.

Aflevering 6

Verlopen 4,7 140 x
Commodore Swanson is het beu dat zijn hebzuchtige schoonzoon Charlie Clay zijn scheepsbouwbedrijf naar de vaantjes helpt en besluit het bedrijf te verkopen voor het te laat is. Iets later wordt Swanson dood teruggevonden.

Aflevering 5

Verlopen 4,5 140 x
The Great Santini is een meesterlijke illusionist, maar één van zijn werknemers ontdekt dat de man een Duitse kampbewaker was tijdens de Tweede Wereldoorlog en chanteert hem hiermee. Santini ziet zich genoodzaakt de perfecte moord te plegen op een wel erg originele manier.

Aflevering 4

Verlopen 3,0 104 x
De eigenaar van een stierenranch in Mexico geeft zijn werknemers een dagje vrij en houdt eer en stiekem stierengevecht op na. Dat loopt echter compleet fout af, maar is de dood van de man wel een ongelukkig voorval? Columbo, die op vakantie is in Mexico, geraakt verwikkeld in de zaak door een collega die hem erg bewondert.
Augustus 2017

Aflevering 3

Verlopen 4,0 121 x
Een spion wordt door zijn opdrachtgever vermoordt op een afgelegen strand, maar wat de moordenaar niet weet is dat een getuige hem op de gevoelige plaat heeft vastgelegd.

Aflevering 2

Verlopen 2,5 107 x
Een ambassadeur van Suari en zijn klerk vermoorden de chef veiligheid in een poging hem als een verrader af te schilderen die met een bom geld gaan lopen is. Columbo vindt de zaak verdacht en trekt op onderzoek uit. Maar dan duikt ook de klerk dood op, en heeft de ambassadeur alweer een alibi.

Aflevering 7

Verlopen 4,5 161 x
Nadat hij jarenlang gecontroleerd en gechanteerd werd door zijn vrouw, vermoordt een country- en westernzanger haar en probeert hij te ensceneren dat de moordenaar het niet op zijn vrouw maar op hem gemunt had.

Aflevering 6

Verlopen 4,5 66 x
Marshal Cahill ziet zich genoodzaakt zijn zoon, die betrapt werd op plagiaat, te beschermen door diens docent Nicholson te vermoorden. Hij doet de moord lijken op een geval van vluchtmisdrijf, maar Columbo voelt dat er iets niet pluis is.
Archief