Columbo

Columbo gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:10:00
Columbo

Oliver Brandt, lid van eliteclub Sigma Society, vermoordt zijn zakenpartner Bertie omdat die ermee dreigt te onthullen dat Oliver een oplichter is. De superintelligente zakenman bedenkt nadien het perfecte alibi voor de moord. Tot Columbo opduikt.

Seizoen 6
1:12:00
Het hoofd van een familiemuseum huurt één van de bewakers in om haar museum te beroven en zo het verzekeringsgeld op te strijken. Maar tijdens de roof vermoordt ze haar handlanger en haar bloedeigen broer, die het museum wou opdoeken.
1:10:00
Abigal Mitchell, een bekende schrijfster, is ervan overtuigd dat Edmund Galvin haar favoriete nichtje, die vier maanden geleden om het leven kwam bij een bootongeluk, heeft vermoord. Abigal zint op wraak en lokt Edmund in de val.
Seizoen 5
1:31:00
Commodore Swanson is het beu dat zijn hebzuchtige schoonzoon Charlie Clay zijn scheepsbouwbedrijf naar de vaantjes helpt en besluit het bedrijf te verkopen voor het te laat is. Iets later wordt Swanson dood teruggevonden.
1:25:00
The Great Santini is een meesterlijke illusionist, maar een van zijn werknemers ontdekt dat de man tijdens WO II een Duitse kampbewaker was en chanteert hem hiermee. Santini ziet zich genoodzaakt de perfecte moord te plegen op een wel erg originele manier.
1:10:00
De eigenaar van een ranch in Mexico geeft zijn werknemers een dagje vrij en organiseert stiekem een stierengevecht. Dat loopt echter compleet fout af, maar is de dood van de man wel een ongelukkig voorval? Columbo, die op vakantie is in Mexico, raakt bij de zaak betrokken door een collega die hem erg bewondert.
1:33:00
Een spion wordt door zijn opdrachtgever vermoord op een afgelegen strand, maar wat de moordenaar niet weet is dat er een getuige is.
1:10:00
Een ambassadeur van Suari en zijn klerk vermoorden de chef veiligheid in een poging hem als een verrader af te schilderen die met een bom geld gaan lopen is. Columbo vindt de zaak verdacht en trekt op onderzoek uit. Maar dan duikt ook de klerk dood op, en heeft de ambassadeur alweer een alibi.
1:33:00
Een gewezen zang- en dansster vermoordt haar rijke man om haar grote droom waar te maken: een comeback op Broadway. Ze doet zijn dood op zelfmoord lijken, maar Columbo trekt haar schijnbaar perfecte alibi meteen in twijfel.
Seizoen 1
1:09:00
Psycholoog en filmgek Eric Mason leert zijn levensgevaarlijke Dobermans dat ze bij het horen van het woord 'Rosebud' tot een dodelijke aanval moeten overgaan. En dat doet hij niet zomaar. Hij wil zijn honden immers inschakelen om zijn moordplannen waar te maken.
1:33:00
Topproducer Mark McAndrews wordt gepromoveerd naar New York. Zijn ambitieuze assistente Kay, waarmee hij ook het bed deelt, verwacht zijn oude job te krijgen. Maar Mark vindt dat ze nog niet klaar is voor zo'n functie en Kay voelt zich verraden.
1:10:00
Voedingsrecensent Paul Gerard chanteert restauranthouders. Als ze geen slechte kritiek willen, moeten ze geld op tafel gooien. Wanneer iemand er echter mee dreigt zijn boekje open te doen, wil Gerard de man koste wat het kost het zwijgen opleggen.
Een psychiater, gespecialiseerd in hypnose, vermoordt de echtgenoot van zijn minnares en overtuigt haar tegen de politie te liegen. Een geknipte zaak voor Columbo dus.
1:10:00
Een uitvinder vermoordt zijn schoonmoeder en legt haar dood vast op tape. Hij voorziet zichzelf van een alibi, maar dat is buiten Columbo gerekend.
2:00:00
Columbo is aan vakantie toe en vertrekt op cruise naar Acapulco. Maar wanneer de zanger van de cruiseband er wordt vermoord, ontsnapt hij ook daar niet aan het werk.
Seizoen 4
De bekende fotograaf en Pulitzer Price-winnaar Paul Galesko vermoordt zijn vrouw en schakelt ex-gevangene Alvin Deschler in om een uit de hand gelopen ontvoering in scène te zetten. Daarna vermoordt hij echter Deschler. Het lijkt de perfecte misdaad, maar dat is buiten Columbo gerekend.
Milo Janus is een gekende gezondheidsgoeroe. Gene Stafford, een van zijn zakenpartners, begint Janus' handleiding voor een gezonder leven in vraag te stellen en trekt op onderzoek uit. Janus is bang dat zijn naam door het slijk gehaald zal worden en is bereid over lijken te gaan om dit te voorkomen.
Seizoen 3
1:33:00
Tijdens een hoogoplopende ruzie vermoordt Hugh Caldwell zijn vrouw. In paniek belt hij zijn beste vriend en buurman Mark Halperin op voor hulp. Hij bedenkt een plannetje om zijn vriend een alibi te verschaffen en de moord op een uit de hand gelopen inbraak te doen lijken. Maar dan treft de politie ook bij Mark thuis een li...
1:40:00
Nadat een country- en westernzanger jarenlang door zijn vrouw werd gechanteerd, vermoordt hij haar. Nadien probeert hij in scène te zetten dat de moordenaar het niet op zijn vrouw, maar op hem had gemunt.
1:20:00
Marshal Cahill ziet zich genoodzaakt zijn zoon, die op plagiaat werd betrapt, te beschermen door diens docent Nicholson te vermoorden. Hij doet de moord lijken op een geval van vluchtmisdrijf, maar Columbo voelt dat er iets niet pluis is.
Archief